Προς το περιεχόμενο

σαιτ που πληρωνει και υπαρχουν αποδειξεις οτι πληρωνει

mcsaro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Referrer link ειναι το τελευταιο ή κανω λαθος?

---------- Προσθήκη στις 14:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:56 ----------

A!Και που σαι...Μ αρεσει που το site πληρωνει τον ιδιο τον ανθρωπο που το εκανε register και ειναι κατοχος αυτου.

Μηπως εισαι και ο ιδιος?

Δημοσ.

το τελευταιο ναι ειναι refferrer link αλλα για το αλλο δεν ειμαι ο κατοχοσ του!νομιζω οτι επιτρεπονται τα refferer link!

---------- Προσθήκη στις 14:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:32 ----------

---------- Προσθήκη στις 14:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:37 ----------

Καλά, άσε ποιος είναι. Οι φωτο μόνο βρωμάνε photoshop από χιλιόμετρα. Μην πούμε από τι κιόλας και το διορθώσει.

τι να πω ρε παιδια δεν ξερω εγω παντως γραφτηκα και μεχρι στιγμης ολα καλα ως προς τα αλλα δεν ξερω μπορει να ειναι και photoshop απλως το βρηκα και το παραθετω!

• Moderators
Δημοσ.
Καλά, άσε ποιος είναι. Οι φωτο μόνο βρωμάνε photoshop από χιλιόμετρα. Μην πούμε από τι κιόλας και το διορθώσει.

Μωρε το photoshop και τελειο να ηταν,οταν εχει κανει register το site ο ιδιος ο οποιος υποτιθεται πως πληρωνεται,δεν νομιζω πως υπαρχει καλυτερη αποδειξη απατεωνιας.

το τελευταιο ναι ειναι refferrer link αλλα για το αλλο δεν ειμαι ο κατοχοσ του!νομιζω οτι επιτρεπονται τα refferer link!

Εγω παλι δεν νομιζω

http://www.insomnia.gr/forum/announcement.php?f=21&a=24

Δημοσ.

οκ αν θελετε και δεν επιτρεπεται να το σβησω εντελως το θεμα αν ειναι απλως επειδη το βρηκα καπου και μου φανηκε αληθινο γι αυτο το εβαλα!

Δημοσ.
Μωρε το photoshop και τελειο να ηταν,οταν εχει κανει register το site ο ιδιος ο οποιος υποτιθεται πως πληρωνεται,δεν νομιζω πως υπαρχει καλυτερη αποδειξη απατεωνιας.

Δεν διαφωνώ καθόλου :-), απλά εννοούσα ότι πριν καν χρειαστεί να πας ακόμη παραπέρα και να τσεκάρεις ποιος έκανε register το σάϊτ (προσωπικά δεν έχω ιδέα πως το τσεκάρουν αυτό), η μούφα της ιστορίας φαίνεται από το πρώτο άμεσο στοιχείο που παραθέτει ως δέλεαρ.

Δημοσ.

σβησε το referer link γιατι οπως σου ειπαν παραβιαζεις τους κανονες του ινσομνια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...