Προς το περιεχόμενο

Προσφορά €157 Wii Βlack Resort στα Carrefour

kalmik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφορά ως 30 Απρίλη -21% στο Nintendo Wii black δηλ. το πακέττο Resort από 199 στα 157. Nομίζω ότι είναι η φθηνότερη τιμή στην αγορά αυτή τη στιγμή αν και θα πρέπει να έχετε κάρτα Carrefour (βγαίνει επιτόπου).

Δημοσ.

Είμαι στην αναμονή για καμιά προσφορά του Wii αλλά έχω την εντύπωση οτι έχουν υπάρξει πολύ καλύτερες προσφορές γύρω στα 130.

Χώρια που το θέλω κ σε 4-5 άτοκες...

Δημοσ.
Είμαι στην αναμονή για καμιά προσφορά του Wii αλλά έχω την εντύπωση οτι έχουν υπάρξει πολύ καλύτερες προσφορές γύρω στα 130.

Κανονικά πάνω από 150€ έχεις 24 άτοκες στα carrefour. Τουλάχιστον έτσι το πήρα με την προηγούμενη προσφορά.

Δημοσ.

Η προηγούμενη προσφορά ήταν στα 149€. Βέβαια έπαιρνες και δωροεπιταγή 25€ για να την εξαργυρώσεις την Μ.Εβδομάδα.

Δημοσ.
Για τις 24 άτοκες χρειάζεται πιστωτική?

λογικα ναι...αλλιως γινεται και με καταναλωτικο δανειο

Δημοσ.

Σε τετοια τιμη (γυρω στα 130) εχει βγει μονο το ασπρο, το οποιο ουτε motion plus εχει ουτε το sports resort! Το μαυρο δεν εχει ξαναβγει σε τοσο καλη τιμη :)

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι διαφορά έχουν τα χειριστήρια που περιλαμβάνονται στο λευκό wii και στο μαύρο...?

Δημοσ.
Όταν λέμε Carrefour δεν εννοούμε και τους Μαρινόπουλους, ε;

Μέσα,μιας και είναι στον ίδιο όμιλο (και ιδιοκτησιακό καθεστώς) πια.Μένει μόνο να βρεις ΥπερΜαρινόπουλο,νάχει τέτοια μπλιμπλίκια.

Δημοσ.
Μέσα,μιας και είναι στον ίδιο όμιλο (και ιδιοκτησιακό καθεστώς) πια.Μένει μόνο να βρεις ΥπερΜαρινόπουλο,νάχει τέτοια μπλιμπλίκια.

Νομίζω έχουμε έναν τέτοιο εδώ Καβάλα... θα το κοιτάξω αν βρω χρόνο. Ευχαριστώ

Δημοσ.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι διαφορά έχουν τα χειριστήρια που περιλαμβάνονται στο λευκό wii και στο μαύρο...?

στο μαυρο εχει ενα επιπλεον εξαρτημα με ενα αισθητηρα παραπανω που δεν το εχει το ασπρο αλλα μπορεις να του το αγορασεις

Δημοσ.
Νομίζω έχουμε έναν τέτοιο εδώ Καβάλα... θα το κοιτάξω αν βρω χρόνο. Ευχαριστώ

έχει δράμα και συνήθως έχει στοκ απο παιχνιδομηχανές... Καλη τιμή πάντως. 159 είχε ξαναβγεί με -20% τα χριστούγεννα (το μαυρο)

Δημοσ.

Το μαυρο εχει το motion plus.... περισσοτερες πληροφοριες εδω ....

http://en.wikipedia.org/wiki/Motion_Plus

Αμα δεις στην φωτογραφια στο link ειναι το τετραγωνο κομματακι κατω απο το χειριστηριο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...