Προς το περιεχόμενο

ΤΙ RAM να βάλω;;Που να στραφώ;;;

kiss11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Θελω να κανω μια αναβάθμιση στην ram. Συγκεκριμένα εχω CRUCIAL BALLISTIX 2x1GB (800Mhz) και θελω να βάλω άλλες 2 gb.

Όμως δεν ξέρω τι να βάλω, τι να κοιτάξω σε όλες συνχρονιζονται μιλάμε στα 800hz;;;; τι πρέπει να προσέξω;;;; κάτι σχετικά οικονομικό! Έκανα μια έρευνα αγοράς στο ιντερντ και βρήκα πάρα πολλές στα 800 αλλά δεν ξέρω που να στραφώ.

Μια βοήθεια σας παρακαλώ πολύ. έχω τα xp και σε λίγο θα βάλω τα 7ρια (σε 32B) και δεν κανω μεγάλες απαιτητικές εφαρμογές…..

Μπορείτε να μου πείτε κάποια γνώμη;;;; κάποια μάρκα και γενικά κάποια ιδέα γιατί έχω μεσάνυχτα !!!!! :rolleyes: :confused:

Ακόμη και μεταχειρισμένες αν είναι καλή κατάσταση δεν έχω πρόβλημα όμως τι να προσέξω για να μην την πατήσω;;; :shifty:

Δημοσ.

Αφου θα βαλεις win7 32B τοτε δεν ειναι αναγκη να παρεις αλλα 2GB ram...

Παρε 1GB γιατι ουτως η αλλως το λειτουργικο δνε θα αναγνωριζει 4 GB.

Oσο για το τι μαρκα να παρεις θα συμφωνουσα με τον προλαλισαντα οχι γιατι μπορω να τεκμιριωσω την γνωμη μου απλα γιατι θεωρω οτι με ενα dimmακι ιδιας ram δεν θα εχεις κανενα προβλημα...

Δημοσ.

Ενας φιλος μου εχει ενα συστημα παρομοιο με δυο διαφορετικες μαρκες μνημων 2GB+2GB ανα δυαρι χωρις προβλημα.Οπως ειπαν οι προηγουμενοι προσπαθησε να βρεις ιδιες μαρκες αν ομως δεν τα καταφερεις θα σου ελεγα να παρεις Kingston γιατι ειναι απο τις πιο συμβατες μνημες που ξερω.

Δημοσ.

σας ευχαριστώ για την αμεση απαντηση σας....

υπαρχει καποιο site (καταστημα) που μπορώ να τις παραγγείλω;;;

τις ιδιες (μαρκα) δεν μπορεσα να τις βρω, ισως σταματησαν.

δεν ξερω απολυτα.

οταν λεμε "χρονισμό" τι ενοουμε;;;; δηλαδη αμα βαλω άλλη μια διαφορετική μαρκα αλλά παντα στα 800HZ που ειναι οι αλλες θα πειραζει;;;;

Δημοσ.

Υπαρχουν διαφορα καταστηματα,αναλογως σε ποα πολη μενεις,δεν θελω να κανω διαφημιση ενος υπερ των αλλων,αλλα τα πιο γνωστα ειναι το Πλαισιο,το e-shop κτ.λ.

Θα βαλεις την καινουργια μνημη και θα την βρει η μητρικη σου μια χαρα αυτοματα.Δεν ειναι τιποτε το δυσκολο.Απλα να γειωθεις πριν την εγκαταστησεις για να αποφυγεις τον στατικο ηλεκτρισμο.Να ακουμπησεις καποιο μεταλικο αντικειμενο προτου πιασεις την μνημη και την τοποθετησεις στην μητρικη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...