StavrosD Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Καλημέρα. Έχω φτιάξει ορισμένα site σε ASP.NET. Προσπάθησα να τα βάλω στο google μέσα από τα webmaster tools αλλά μάταια. Μόνο μερικές σελίδες βλέπει. Έφτιαξα το sitemap, το google βλέπει τα 400 περίπου URL αλλά κάνει index μόνο 6. Επειδή αρχική οι σελίδες ήταν της μορφής /Product.aspx?ID=43 , με rewriting μετέτρεψα τις URL σε διάφορες μορφές όπως /Product/43.aspx , /Product43.aspx και /Product43/my product name.aspx. Ότι και αν έκανα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το google δεν βλέπει το περιεχόμενο του site. Έχετε καμιά καλή ιδέα;
antonisid Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ποσο διαστημα εχει περασει απ την μερα που το Google βρηκε την αρχικη σελιδα? Επισης δες απο webstats αν η Google κανει crawl τις σελίδες.
StavrosD Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Έκανα submit το sitemap πριν 10 μέρες. Σε μερικά δευτερόλεπτα μου έβγαλε αυτά τα νούμερα. Εδώ και 10 μέρες δεν έχει βρει μια σελίδα παραπάνω. Αυτό είναι το sitemap. http://www.alfacare.gr/sitemap.xml Θα σκάσω... το πολεμάω τόσο καιρό.
antonisid Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Νομιζω θα πρεπει να περιμενεις μερικες μερες ακομη. Και δεν ειναι κρητηριο παντα ποσες σελιδες αναφερει το webaster tools οτι εχουν γινει indexed , Καθως μπορει ν αργει ν ανανεωθει οπως έγινε σε μενα πχ.
StavrosD Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Σε πόσο καιρό περίπου σου έκανε index το site;
antonisid Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Σε πόσο καιρό περίπου σου έκανε index το site; Το site σε 3 μερες αλλα την αρχικη σελίδα. Τα προιόντα σταδιακά , και μπορω να σου πω οτι δε τα έχει εμφανήσει ολα ακομα παρολο που εχω ανεβασει sitemap εδω και 3 μηνες.
seoko Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 .... αλλά κάνει index μόνο 6.... Το google δεν βλέπει το περιεχόμενο του site. Έχετε καμιά καλή ιδέα; Εγώ βλέπω ότι έχει κάνει indexing 95 ιστοσελίδες, δοκίμασε >site:to wesite σου
StavrosD Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Οπότε καλή υπομονή. Ενδιαφέρον το ότι υπάρχουν σελίδες στα αποτελέσματα, αλλά γιατί δεν μου το λέει στα webmaster tools;
antonisid Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Οπότε καλή υπομονή. Ενδιαφέρον το ότι υπάρχουν σελίδες στα αποτελέσματα, αλλά γιατί δεν μου το λέει στα webmaster tools; Οπως σου ειπα και πριν αργει να ενημερωθει το webmaster tools.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.