cd2matheos Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 πριν ενα μηνα εκανα μια αναβαθμιση στο πι σι της κοπελας μου το οποιο χρησιμοποιει μονο γα χρηση ιντερνετ και εφαρμογες office επελεξα μια μητρικη asrock http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528538&u=ASROCK-G41M-VS3 επεξεργαστη ιντελ Ε5300 δισκο wd 320gb κουτι τροφοδοτικο(450watt παλιας τεχνολογιας) 2 dvd rom εμειναν ως ειχαν... το μηχανημα δουλεψε κανονικα για ενα περιπου μηνα και τωρα τελευταια αφου πεταξε μια μπλε οθονη με κινεζικα μερικες φορες αδυνατει να μπει στα windows στο bios οταν το κανει αυτο δεν εμανιζεται πουθενα ο σκληρος για να bootαρει. αυτο ομως δεν ειναι σε μονιμη βαση γιατι καποιες αλλες φορες ξεκιναει κανονικα. εχω αλλαξει το καλωδιο sata που συνδεει το δισκο με την μητρικη καθως επισης εχω δοκιμασει να το συνδεσω πανω σε αλλη θυρα σατα της μητρικης αλλα το προβλημα παραμενει.
caution Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Τα κολλήματα με τις μπλε θα με έβαζαν σε σκέψεις για μνήμες αλλά αυτό με τον σκληρό ακούγεται ύποπτο, τσέκαρε τον με τα diagnostics της wd και κανένα Sentinel και πες μας αν βλέπεις τίποτα περίεργο
TheELF Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Αν το τροφοδοτικό είναι παλιό ενδέχεται να έχεουν φαγωθεί λίγο τα βύσματα,δοκίμασε να σύνδεσης κάποιο άλλο βύσμα,και έλεγξε να μην κουνιέται.
cosmos000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Σε σχετική περίπτωση που μου έχει τύχει, το πρόβλημα διορθωνόταν περιοδικά αν έβαζα -έβγαζα τα καλώδια του σκληρού (κ ρεύμα κ sata/ide).Ο φταίχτης ήταν τελικά το τροφοδοτικό.Δοκίμασε πρώτα απ όλα να βγάλεις τελείως ένα απ τα δύο dvd rom και παρακολούθα αν θα στο ξανακάνει...δεύτερη κίνηση δοκίμασε ένα άλλο τροφοδοτικό.
the_eye Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Βάλε και κάποιο προγραματάκι (υπάρχουν free αρκετά) που να δει την κατάσταση του δίσκου με το S.M.A.R.T.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.