Προς το περιεχόμενο

Ωρες Ωρες δεν βλεπει δισκο...

cd2matheos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν ενα μηνα εκανα μια αναβαθμιση στο πι σι της κοπελας μου το οποιο χρησιμοποιει μονο γα χρηση ιντερνετ και εφαρμογες office

επελεξα μια μητρικη asrock http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528538&u=ASROCK-G41M-VS3

επεξεργαστη ιντελ Ε5300

δισκο wd 320gb

κουτι τροφοδοτικο(450watt παλιας τεχνολογιας) 2 dvd rom εμειναν ως ειχαν...

το μηχανημα δουλεψε κανονικα για ενα περιπου μηνα και τωρα τελευταια αφου πεταξε μια μπλε οθονη με κινεζικα μερικες φορες αδυνατει να μπει στα windows

στο bios οταν το κανει αυτο δεν εμανιζεται πουθενα ο σκληρος για να bootαρει.

αυτο ομως δεν ειναι σε μονιμη βαση γιατι καποιες αλλες φορες ξεκιναει κανονικα.

εχω αλλαξει το καλωδιο sata που συνδεει το δισκο με την μητρικη καθως επισης εχω δοκιμασει να το συνδεσω πανω σε αλλη θυρα σατα της μητρικης αλλα το προβλημα παραμενει.

Δημοσ.

Τα κολλήματα με τις μπλε θα με έβαζαν σε σκέψεις για μνήμες αλλά αυτό με τον σκληρό ακούγεται ύποπτο, τσέκαρε τον με τα diagnostics της wd και κανένα Sentinel και πες μας αν βλέπεις τίποτα περίεργο :-)

Δημοσ.

Αν το τροφοδοτικό είναι παλιό ενδέχεται να έχεουν φαγωθεί λίγο τα βύσματα,δοκίμασε να σύνδεσης κάποιο άλλο βύσμα,και έλεγξε να μην κουνιέται.

Δημοσ.

Σε σχετική περίπτωση που μου έχει τύχει, το πρόβλημα διορθωνόταν περιοδικά αν έβαζα -έβγαζα τα καλώδια του σκληρού (κ ρεύμα κ sata/ide).Ο φταίχτης ήταν τελικά το τροφοδοτικό.Δοκίμασε πρώτα απ όλα να βγάλεις τελείως ένα απ τα δύο dvd rom και παρακολούθα αν θα στο ξανακάνει...δεύτερη κίνηση δοκίμασε ένα άλλο τροφοδοτικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...