vastravoud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2003 Και αυτοί οι 100 που λες, γιατί να πάνε ΑΔΙΚΑ πολεμώντας εναντίων κάποιων φτωχών ανθρώπων; Θα έδινα τα πάντα για να υπερασπίσω την πατρίδα μου από την επιβολή άλλων χωρών, αλλά δεν θα πήγαινα ποτέ μου να σκοτωθώ σε μια ξένη χώρα, που ούτε καν Ελληνικό πληθυσμό δεν έχει, αν πεις ότι και καλά θα πηγαίναμε να τους διαφεντέψουμε...
vastravoud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2003 Σε αυτά που λες δεν φέρνω καμμιά αντίρρηση, είμαι όμως σίγουρος ότι η λύση δεν είναι να καταλάβουμε το κρατίδιο και να τους εξαφανίσουμς...
BlizardBill Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2003 Για να λεμε την αληθεια, η λυση θα ηταν να λεγοντουσαν ΣλαβοΜακεδονες, και σε 10 χρονια απο τοτε θα το ειχαμε πιθανοτατα ξεχασει...
Toufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2003 afto to eixe pei kai o mitsotakis an thimame kala blizzardbill
BlizardBill Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2003 Toufas said: afto to eixe pei kai o mitsotakis an thimame kala blizzardbill Ναι, και ολοι, μαζι και με εμενα ειχαμε πεσει τοτε να τον φαμε. Αφου αυτο θελαμε, καλος και εγινε σεβαστη η γνωμη του Λαου,αλλα ας αναγνωριζουμε που και που τα λαθοι μας ,για να γλιτωσουμε απο τα επομενα...
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2003 Θα αφήσω τον αρχηγό να τα πει μόνος του για τα αίτια του πολέμου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.