Προς το περιεχόμενο

5970

ezy7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οικονομική κρίση σου λέει μετά... ερε λεφτά για πέταμα που έχει ο κόσμος....

ακόμη και αυτά τα 300Ε τζάμπα θα πάνε... δεν μπορείς να την αξιοποιήσεις την δεύτερη με τπτ...

Αλλά απότι φαίνεται εσύ έχεις πάρει την απόφαση σου ... οποτε ότι και να πούμε εμεις δικιά σου είναι η τσέπη!!!

Δημοσ.

Η μοναδική περίπτωση που ίσως κάπως και πάλι όχι πλήρως να την αξιοποιήσεις είναι να έχεις 3 fullHD monitor για EYEFINITY!!

Δημοσ.

Νομίζω πως έχεις απόλυτο δίκαιο για να καταλάβεις και να αξιοποιησεις τις δυνατότητες των δυο καρτών. Μάλλον θα αρκεστω στη μια κάρτα

Δημοσ.
Νομίζω πως έχεις απόλυτο δίκαιο για να καταλάβεις και να αξιοποιησεις τις δυνατότητες των δυο καρτών. Μάλλον θα αρκεστω στη μια κάρτα

το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις καμια τρομερη οθονη να εχεις αν δεν την εχεις ειδει...

Δημοσ.
Όντως δεύτερη 5970 είναι λίγο υπερβολή αλλά και τα 300 που μου τη δίνει με 1 μήνα δουλεμενη και με εγγύηση είναι προσφορά

Απατεώνας είναι, κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα σου δώσει 5970 με 300 ευρώ,εκτός αν είναι χαζός..αν είναι από το internet τότε είναι 100% απάτη.

Δημοσ.

Όχι ρε Παιδια και απατεώνας ο ξαδερφος μου μπορεί να είναι δεύτερος αλλά εχω παει σπίτι του και την έχω δει οκ η τιμή είναι φιλική προς εμένα και το ξέρει αλλά άμα παίρνεις 3500eurv το μήνα και είναι και ανηπαντρος δεν το σκέφτεσαι και πολύ. Όσο για την Οθωνη έχω αυτή EIZO S2433WE-BK

MONITOR

τυχαίνει ο αδερφός μου να ταξιδεύει αρκετά λόγο δουλειάς και μου εφερε και είναι πολύ καλή.

Δημοσ.

Και που θες εγώ να ξέρω πως είναι ξάδερφος σου ρε φίλε? συνήθως τέτοιες προσφορές κάνουν οι απατεώνες και γι αυτό να προσέχεις.. τώρα στο θέμα μας..δεν χρειάζεσαι 2η 5970..

Δημοσ.
Απατεώνας είναι, κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα σου δώσει 5970 με 300 ευρώ,εκτός αν είναι χαζός..αν είναι από το internet τότε είναι 100% απάτη.

υπερβολικος γινεσαι...

Ευκαιριες παντα υπαρχουν,ασχετως που στην προκειμενω περιπτωση ειναι σοι...

Δες για παραδειγμα την 5870 την χτεσινη προς 180ε που σε 5 λεπτα πωληθηκε,που 5850 οριακα βρισκεις σε τετοια τιμη.(υπαρχει αλλη μια προς 250ε που ναι "λογικη" τιμη για 5870).

Παντως 300ε την επαιρνα ανετα την 5970 του φιλου.(οχι πως χρειαζομαι τετοια καρτα:P)

Δημοσ.

Συμφωνώ πως υπάρχουν και πραγματικές προσφορές, .. όμως επιμένω να είναι πολύ επιφυλακτικός όποιος κάνει αγορές από προσφορές..δεν είναι όλοι πλούσιοι που δίνουν το hardware τους στην μισή τιμή..

Δημοσ.
Συμφωνώ πως υπάρχουν και πραγματικές προσφορές, .. όμως επιμένω να είναι πολύ επιφυλακτικός όποιος κάνει αγορές από προσφορές..δεν είναι όλοι πλούσιοι που δίνουν το hardware τους στην μισή τιμή..

Δεν μπορω παρα να συμφωνησω.Γιαυτό προτιμώ (τουλ εγω προσωπικα) να κανω καποιες αγορες μεσω φορουμ (αναλογως το προιον) οπως πχ μια καρτα γραφικων απο εδω κι οχι απο κάπου "αγνωστα".

Στα τοσα χρόνια που ασχολουμαι με τα φορουμς,δεν ετυχε να παει κατι λαθος σε αγοραπωλησια.

(δε μιλαμε φυσικα για μελη "φουσκες",εκει ολοι επιφυλάσσονται).

Σε αλλο φορουμ,μιας και μιλαμε για 5970,την ειδα (αν θυμαμαι καλα) μεχρι και 350ε,που και παλι λογικη τιμη είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...