nitrah Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Χρησιμοποιώ το Mozilla Firefox και θα κάνω format στο pc μου. Έχω όμως δημιουργήσει κάποιους φακέλους στον Browser μου έχοντας μέσα κάποια sites . Ξέρετε πως μπορώ να αποθηκεύσω αυτούς τους φακέλους ώστε μετά το format να μην χρειαστεί να ξανά περάσω όλα τα site και όλους τους φακέλους στον browser ?
liopyr Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ctrl + Shift + B ---> import&backup ---> export html. (κρατάς κάπου το συγκεκριμένο αρχείο, το οποίο κάνεις import μετά το format ακολουθώντας την ίδια διαδικασία).
popeye68 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Χρησιμοποιώ το Mozilla Firefox και θα κάνω format στο pc μου. Έχω όμως δημιουργήσει κάποιους φακέλους στον Browser μου έχοντας μέσα κάποια sites . Ξέρετε πως μπορώ να αποθηκεύσω αυτούς τους φακέλους ώστε μετά το format να μην χρειαστεί να ξανά περάσω όλα τα site και όλους τους φακέλους στον browser ? Πριν κάνεις format θα εγκαταστήσεις το πρόσθετο xmarks https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/2410 Θα ανοίξεις ένα λογαριασμό και μετά το format με ένα κλικ θα σου επαναφέρει όλες τις καρτέλες (και τους κωδικούς) που είχες αποθηκευμένες. Ο λογαριασμός δεν σβήνει. Άρα μπορείς να το κάνεις όσες φορές θέλεις. Εμένα μ' έχει σώσει!
Sir Pretender Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Κάνε την εξαγωγή όπως σου λέει ο πρώτος φίλος, αλλά καλό θα ήταν να εγκαταστήσεις κι ένα πρόσθετο τύπου my X-marks (όχι my marks ) ώστε να μπορείς να κάνεις συγχρονισμό, να έχεις πρόσβαση στα bookmarks σου και από άλλα PC και φυσικά να τα επαναφέρεις αυτοστιγμεί μετά από format!
popeye68 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Sorry λάθος. Xmarks λέγεται και όχι mymarks.
kastel Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Χρησιμοποιώ το Mozilla Firefox και θα κάνω format στο pc μου. Έχω όμως δημιουργήσει κάποιους φακέλους στον Browser μου έχοντας μέσα κάποια sites . Ξέρετε πως μπορώ να αποθηκεύσω αυτούς τους φακέλους ώστε μετά το format να μην χρειαστεί να ξανά περάσω όλα τα site και όλους τους φακέλους στον browser ? Δε χρειάζονται πρόσθετα τύπου FEBE, XMarks ή προγράμματα τύπου MozBackup για να κάνεις backup το προφίλ του Firefox. (Σημ.: το προφίλ δεν περιλαμβάνει μόνο τους σελιδοδείκτες αλλά τα πάντα - bookmarks, extensions, themes, settings, cookies, passwords, cache κ.τ.λ.) Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πας ανάλογα με το λειτουργικό που διαθέτεις: XP: C:\Documents and Settings\<όνομα χρήστη>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\<κάποια γράμματα>.default Vista ή Seven: C:\Users\<όνομα χρήστη>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\<κάποια γράμματα>.default. Ubuntu: /home/<όνομα χρήστη>/.mozilla/firefox/<κάποια γράμματα>.default και αποθήκευσε όλα τα περιεχόμενα του φακέλου. Αν θες να κάνεις backup και τα plugins πήγαινε: C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins Όταν κάνεις format με το καλό και εγκαταστήσεις το Firefox, τρέξε το για να δημιουργηθεί ένα καινούριο προφίλ και κλείσε τον και αντικατέστησε τα αρχεία και τους φακέλους που έκανες backup από πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.