Προς το περιεχόμενο

Γιατρός ΙΚΑ

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλώς η κακώς δεν έχω χρειαστεί γιατρό εδώ και πολλά χρόνια .. ούτε όταν ανεβάζω πυρετό και έχω ιώσεις κτλ δεν κάνω κάτι .. περιμένω λίγες μέρες ξεκουράζομαι και περνάνε όλα.. θέλω να πάω να κάνω μια εξέταση για θυροειδή.. ξέρετε που θα πάω? είμαι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ.. αλλα έχω και κάποια ιδιωτική ασφάλιση απο εταιρία(allianz) .. αν και δεν ξέρω αν ισχύει για τέτοιες περιπτώσεις ..

ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις να μην καεις εξετασεις με δικη σου πρωτοβουλια αλλα να επισκεφτεις γιατρο του ταμειου σου ή αν σε καλυπτει το ασφαλιστικο προγραμμα γιατρο συνεργαζομενο με την ασφαλιστικη σου.

Δημοσ.

Θα πρέπει να δεις το συμβόλαιο σου και να ρωτήσεις τον ασφαλιστή σου. Ενδοκρινολόγο θες για να σου γράψει το παραπεμπτικό για τις εξετάσεις.

Αν μένεις κοντά στο Φάληρο δες και εδώ:

http://www.metropolitan-hospital.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=104%3A-etropolitan&catid=73%3A-metropolitan-hospital-&Itemid=86&lang=el

Δε ξέρω τι ώρες θα έχουν όμως.

Δημοσ.

Να ξέρεις ότι στο ΙΚΑ δεν πρόκειται να σου γράψει όσες εξετάσεις χρειάζεσαι αλλά λιγότερες. Έχουν διαταγές να μην πολυγράφουν εξετάσεις και χάνουν τσάμπα χρήμα από τις μίζες....εεεεεε, ταμεία. Αλλά από τη στιγμή που είναι τσάμπα, αξίζει να δοκιμάσεις. Αν και στην allianz είναι τσάμπα, πήγαινε εκεί κατ'ευθείαν.

Δημοσ.

Ε ναι τι συγκρίνουμε τώρα. Allianz θα πάει. Στο ΙΚΑ μπορεί να του κάνουν και λάθος εξετάσεις ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...