Dakonblackblade Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δηλαδή να καταλάβω , το mVC2 τι διαφορά είχε από το 3 και δεν σας αρέσει.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δηλαδή να καταλάβω , το mVC2 τι διαφορά είχε από το 3 και δεν σας αρέσει. Εγώ προσωπικά μάλλον δεν έχω παίξει προηγούμενο. btw μια απορία γιατί και στα 2 δεν βλέπω ken? Γιατί δεν αξίζει ένα Slot για πανομοιότυπο hero του Ryu. Με την Τσουλί διαφωνώ θα έπρεπε να έβαζαν κάναν Blanka imho. Η crimson viper από την άλλη λέει.
JohnVani18 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ουτε εγω εχω παιξει προηγουμενα, αλλα δεν μπορω να πω, καλο ειναι (συγκεκριμενα Dante και δωσε!!). Μονο και μονο επειδη εχει αυτον εκατσα και ασχοληθηκα, και γενικα εχει αλλη φαση το compilation beat 'em up, δεν ειναι μονοτονια (βλεπε tekken, το παρακαναν το θεμα...).
egw_eimai_re Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Γιατί δεν αξίζει ένα Slot για πανομοιότυπο hero του Ryu. Με την Τσουλί διαφωνώ θα έπρεπε να έβαζαν κάναν Blanka imho. Η crimson viper από την άλλη λέει. Ποιος τον χ@#ει τον Ryu εγω πάντα ken παίρνω
ReZonanZ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Το roster του mvsc3 απλα δεν συγκρινεται με αυτο του mvsc2... Εχει γεμισει με χαρακτηρες απο τα Resident Evil..Ελεος δηλαδη με αυτο το RE Μα ειναι δυνατον να εχει μονο 4 χαρακτηρες απο τα street fighter,μια σειρα κλασικη και ιστορικη στα fighting games και την ιδια στιγμη να εχει αλλους 4 μονο απο την σειρα resident evil που φυσικα καμια σχεση δεν εχει με fighting games;; Και ναι προτιμω 1000 φορες Ken,Bison και Guile παρα αλλον ενα χαρακτηρα των RE... Να μην μιλησουμε και για τις ελειψεις απο Marvel μερια.... Cyclops,Cable,Gambit,Iceman,Juggernaut,omega red,colossus,venom ειναι μονο μερικες τρανταχτες απουσιες απο το roster. Βεβαια εχει τον καλυτερο χαρακτηρα που δημιουργηθηκε ποτε,τον suma gorath,οποτε δεν εχω παραπονο Ειναι και DLC Φυσικα αξιο αναφορας ειναι οτι στο marvel vs capcom 2 ειχαμε 56 χαρακτηρες ενω εδω 36... Το M vs C2 το ειχα λιωσει στο Dreamcast,αυτο παλι με το ζορι με κρατησε μερικες ωρες... Ευτυχως εχουμε και το demo του ΜΚ
JohnVani18 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ερχεται στο Street Fighter X Tekken για να συμπληρωσει το κενο
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Meh, φαντάσου.. για αυτό δεν περιμένω καν πολλά πολλά. Αν έχει ΟΛΟΥΣ τους ήρωες του SSF4 και δεν απλοποιήσει το Gameplay (από μεριάς τους!), τότε ψιλο-αντικαθιστώ το SF4 μιας και θα δέρνω τον Hwoarang το φλώρο. Αλλά weird δε θα είναι; Η tekkenkidia μεριά button mushing και το SF κοινό λιώσιμο του stick; Νταξ handicap ON. (Του Π__ΣΤΗ μη τυχών και βάλουν Ultra στον Kazuya θα τους βιάσω ότι έχουν αβίαστο..)
JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 @Koritsi_Gia_PC Πιστευω θα λεει ασχημα (εχω και γενικοτερο κολλημα με τα compilations). Ας πουμε το MK vs DC μου αρεσε παρα πολυ! Ηταν κατι το διαφορετικο! Ευχομαι να γινει κατι παρομοιο και με το SF X Tekken!
Chaos3X Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 @Koritsi_Gia_PC Πιστευω θα λεει ασχημα (εχω και γενικοτερο κολλημα με τα compilations). Ας πουμε το MK vs DC μου αρεσε παρα πολυ! Ηταν κατι το διαφορετικο! Ευχομαι να γινει κατι παρομοιο και με το SF X Tekken! Εγώ πάλι το σιχάθηκα! Και μόνο σαν ιδέα αναγουλιάζω! Γούστα θα μου πείς. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω τον Batman, τον Lex και τον Joker να παλεύουν με τον Scorpion, Subzero, Raiden! Δεν μου πάει!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Εμένα πάλι μου άρεσε σαν ιδέα το MKvsDV.. αλλά κράτησε πόσο; 5 νύχτες γεμάτες; Εκεί.. JohnVani18 τα crossovers και εμένα μου αρέσουν.. πάρα πολύ θα έλεγα. Αλλά όχι να μου κάνουν το SF4 σαν τα μούτρα του Tekken στο Gameplay, και δεν θα ήταν λογικό ούτε να δώσουν στοιχεία του SF στο Tekken (combos με stick, super/ultra, την Y+B κίνηση). 2 Crossovers έχουν ανακοινωθεί, το ένα από τη Capcom (Street Fighter X Tekken) και το άλλο από τους Developers της Namco. Εγώ θα ήθελα να δημιουργηθεί ένα με συνεργασία των δυο. Και να κρατάνε το Gameplay τους σαν δυο διαφορετικά παιχνίδια ανάλογα τον τίτλο που ανήκει ο έκαστος χαρακτήρας. Μη σας πω πως θα ήθελα τον Ken να έχει το Cel shaded touch και τον Jin με το dynamic fullbody motion blur και το πιο ρεαλιστικό feel του Tekken 6.
JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Εγω για διπλο κατα 90% τα γραφω αυτα, τωρα σαν arcade δεν με τραβαει να κατσω να ασχοληθω.. Οσον αφορα χειρισμο, θα συμφωνησω.. Θα ειναι καπως weird. υγ : κανενα DragonBall με Naruto θα μας ερθει να blow our minds???
skanjos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Εγω για διπλο κατα 90% τα γραφω αυτα, τωρα σαν arcade δεν με τραβαει να κατσω να ασχοληθω.. Οσον αφορα χειρισμο, θα συμφωνησω.. Θα ειναι καπως weird. υγ : κανενα DragonBall με Naruto θα μας ερθει να blow our minds??? db με naruto? χμμ... μάλλον όχι αλλα ένα one piece vs bleach vs naruto θα ήταν όλα τα λεφτά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.