Kasrith Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Τα σπασε ΑΓΡΙΑ!! Πωωω τι λες τωρα?! Deadpool ftw και παλι
Kasrith Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Τα σπασε ΑΓΡΙΑ!! Πωωω τι λες τωρα?! Deadpool ftw και παλι
Toufas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 spidey και whesker επισης http://www.comicsalliance.com/2010/09/20/marvel-vs-capcom-3-spider-man/
Tilemaxx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Και η Trish μέσα; GOTY 2011 NAOOOO!!!!
kostacurtas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 MvC 3: Sir Arthur, Spencer, Magneto and M.O.D.O.K announced, screens and trailer Capcom’s unleashed a host of new Marvel vs Capcom 3 goodies at the New York Comic-Con, revealing four new playable characters for the game. Two new Capcom fighters have been confirmed as Sir Arthur from the Ghost ‘n Goblins series and Nathan “Rad” Spencer from Bionic Commando. Get their announcement trailers and screens below. Not to be left behind, screenshots over at Marvel.com revealed two more characters from the comic side: Magneto from the X-Men and M.O.D.O.K. have both made the cut.
Toufas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=cCBU2B5dQeg[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=i9zqIPvK99c[/ame]
kostacurtas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Marvel vs Capcom 3 gets February 15 US, February 18 EU launches Capcom’s just announced a February 15 release in the US and a February 18 EU launch for Marvel vs Capcom 3. The publisher also confirmed the collector’s edition of the fighter that was outed earlier this morning. Resident Evil’s Jill Valentine and Marvel character Shuma-Gorath were also confirmed for the line-up, alongside She-Hulk and Zero: both of which were announced last night. Valentine and Shuma will be only available to those with copies of the collector’s edition of the game as DLC. They’ll be available to get “4 weeks post-launch.”
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Πραγματικά περιμένω replies στο παρακάτω ερώτημα: Σας άρεσε το Gameplay; Θέλω σοβαρές απαντήσεις (πάλι καλά ο οροκουσάκι συχνάζει στο PC Games Section). Εγώ προσωπικά, ενώ ΛΑΤΡΕΥΩ και τις 2 εταιρίες και franchises.. και ενώ μου άρεσε πολύ το visual και το αισθητικό part, δε μπόρεσα να καταλάβω πως παίζεται αυτό το παιχνίδι. Το βάλαμε κάτω προχθές βράδυ με τη παρέα και ενώ πάταγα με κλειστά τα μάτια ΟΛΑ τα κουμπιά ταυτόχρονα και με μεγάλη ταχύτητα κέρδιζα, από την άλλη όταν προσπαθούσα να κάνω τις κινήσεις σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές έχανα εξευτελιστικά από τον random button masher φίλο μου. Γιατί μου φαίνεται τόσο random; Please πείτε μου.. Το ξενέρωμα που έχω φάει δε περιγράφεται. Δε μπορεί η Capcom να έκανε τέτοιο λάθος.
kostacurtas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Και εμένα δυστυχώς μου άφησε ακριβώς την ίδια αίσθηση... Αναμονή οπότε για το Mortal Kombat.
Bourdoulas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Τόσο ξενέρα είναι; Τα προηγούμενα τα έχετε παίξει; Καμία σχέση;
DimitRi_Del Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω, το παιχνίδι είναι από τα καλύτερα Beat 'em up που έχω παίξει ποτέ!! Τώρα αυτό που λέτε με τα κουμπία είναι σαν να βλέπω να παίζουν το Soul Calibur σε arcades, πατώντας ότινα'νε, έσκαγε μύτη ένας τύπος που ήξερε τα βασικά και δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει (συγκεκριμένα το Soul Calibur είναι από τα παιχνίδια με το μεγαλύτερο βάθος που έχουν βγει, στο είδος του), το ίδιο είναι με Marvel VS Capcom.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Το έπαιξα άλλες 6 ώρες, μόνο και μόνο επειδή η CAPCOM είναι η αγαπημένη μου εταιρία. Δεν ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ με SF Gameplay, δεν συγκρίνεται με BlazBlue και άλλα Fighting που απαιτούν SKILL. Είναι πανεύκολο Game, τα πάντα γίνονται εύκολα.. με TEKKEN 6 συγκρίνεται σε τεχνική, άρα κοινώς είναι για παιδάκια. Θα συνεχίσουμε να το παίζουμε επειδή έχει τόσους ήρωες που λατρεύουμε. (Το να έχω Dante, Deadpool και Spencer ή Zero στα χέρια μου @ the same time είναι το λιγότερο κ__λωτικό) Αλλά για καμιά βραδινή μαστoύρα είναι suitable το Game, όχι για σοβαρό competitive Gaming. Κρίμα. Όπως είπε ο τύπακλας ο Kostascurtas περιμένουμε να γεμίσει το gap το MK.
egw_eimai_re Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μούφα είναι παιδιά μη το συζητάμε το περίμενα τόσο καιρό και μάπα το καρπούζι. Από την αλλη το wii εχει το capcom vs tatsu που απλα σπέρνει. btw μια απορία γιατί και στα 2 δεν βλέπω ken?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.