PrimitiveSix Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Λοιπόν...πρόσθεσα στο blog μου την δυνατότητα για σχόλια , το θέμα όμως είναι άλλο, ο χρήστης πρέπει μετά να διαλέξει ένα προφίλ προκειμένου να αφήσει το σχόλιο του, αλλά είναι αρκετά και λίγο μπερδεμένα για τους αρχάριους. Το ερώτημά μου είναι το εξής, γίνετε τα σχόλια να έχουν την δομή αυτών που είναι και στα blogs του wordpress ? Δηλαδή να υπάρχει μόνο ένα πεδίο για το όνομα,ένα για το email του και ένα πεδίο για να βάλει το σχόλιο. δεν ξέρω αν σας μπέρδεψα ...με λίγα λόγια δεν θέλω να υπάρχουν τα προφίλ
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δεν θελεις ανωνυμα σχολια ε? Απο τον blogger που φανταζομαι εχεις ηδη δει,οι πιθανες λυσεις για σχολια Ποιος Μπορεί Να Σχολιάσει; Οποιοσδήποτε - περιλαμβάνει ανώνυμους χρήστες Οι εγγεγραμμένοι χρήστες - περιλαμβάνουν OpenID Χρήστες με Google λογαριασμούς Μόνο μέλη αυτού του ιστολογίου Στην δικια μου περιπτωση,αφηνω ανοιχτα τα ανωνυμα σχολια και απλα περιοριζω τον χρονο δημοσιευσης σχολιου σε μια αναρτηση σε χ μερες.Αν καποιος παει να σχολιασει ενα post χ μερες μετα την αναρτηση,θα πρεπει να εγκριθει απο τον διαχειριστη για να δημοσιευτει.
Members gsarig Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Members Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Επίσης, ενημερωτικά αναφέρω πως υπάρχει και το disqus που μπορεί να ενσωματωθεί σε blogs και websites και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να συνδεθούν μέσω facebook, twitter, openid κ.α. και να στείλουν έτσι το σχόλιό τους.
PrimitiveSix Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 καλώς ! ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.