laxanaki Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Καλησπερα, εχω ενα laptop multirama. Ειχα τα windows 7 και ενω δουλευε κανονικα για αρκετο καιρο, ξαφνικα αρχισε να μην ανταποκρινετε η εξεραυνηση των windows. Δοκιμασα να logarw μεσω safe mode, και δουλεψε. Εσβησα τιςτελευταιες ενημερωσεις που ειχε κανει, μηπως εφταιγε αυτο (τα windows δεν ειναι γνησια), και μετα δεν logare καθολου, ουτε απο safe mode. Αποφασισα λοιπον να καταφυγω στη δοκιμασμενη λυση του format. Εβαλα ενα CD των XP, προχωρησα κανονικα τη διαδικασια, αλλα τζιφος. Μου εγραψε οτι παιζει προβλημα με το σκληρο και οτι δεν ειναι δυνατο να ολοκληρωθει το format(ουτε κανονικο, ουτε το quick format, και παραλληλα το laptop εκανε κ ενα περιεργο θορυβο, σαν μηχανακι 2χρονο υπερκυβισμενο ενα πραγμα). Γενικα για καποιο λογο εχει χρειαστει να αλλαξω σκληρο 2 φορες (γενικα δεν του φερομαι και με πολυ σεβασμο) αλλα δεν ξερω αν ευθυνεται καπου αυτο. Μπας και μπορει να φανταστει κανεισ τι παιζει? Υπαρχει φως στο τουνελ η θα τα σκασω παλι στη multirama???? thnx
plpapadopoulos Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Καλησπερα,εχω ενα laptop multirama. Ειχα τα windows 7 και ενω δουλευε κανονικα για αρκετο καιρο, ξαφνικα αρχισε να μην ανταποκρινετε η εξεραυνηση των windows. Δοκιμασα να logarw μεσω safe mode, και δουλεψε. Εσβησα τιςτελευταιες ενημερωσεις που ειχε κανει, μηπως εφταιγε αυτο (τα windows δεν ειναι γνησια), και μετα δεν logare καθολου, ουτε απο safe mode. Αποφασισα λοιπον να καταφυγω στη δοκιμασμενη λυση του format. Εβαλα ενα CD των XP, προχωρησα κανονικα τη διαδικασια, αλλα τζιφος. Μου εγραψε οτι παιζει προβλημα με το σκληρο και οτι δεν ειναι δυνατο να ολοκληρωθει το format(ουτε κανονικο, ουτε το quick format, και παραλληλα το laptop εκανε κ ενα περιεργο θορυβο, σαν μηχανακι 2χρονο υπερκυβισμενο ενα πραγμα). Γενικα για καποιο λογο εχει χρειαστει να αλλαξω σκληρο 2 φορες (γενικα δεν του φερομαι και με πολυ σεβασμο) αλλα δεν ξερω αν ευθυνεται καπου αυτο. Μπας και μπορει να φανταστει κανεισ τι παιζει? Υπαρχει φως στο τουνελ η θα τα σκασω παλι στη multirama???? thnx Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να έχει ελατωματικό IDE/SATA Controller η μητρική σου ή να στέλνει λάθος ρεύματα (εκτός από σήμα) στο δίσκο. Τουλαχιστον οι συνεχείς αλλαγές δίσκου αυτό μου δέιχνουν να καταλάβω ότι φτάιει. Αν είσαι εκτός εγγύησης και φταίει κάτι τέτοιο, τότε κατ'εμέ δεν αξίζει να δώσεις άλλα λεφτά (p.x. για αλλαγή μητρικής και δίσκου), πας κατευθείαν για νέο notebook δυστυχώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.