Προς το περιεχόμενο

Δορυφορικό σύστημα βοήθεια

louros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βλέπω κανάλια εξωτερικού,πχ απο Ιταλία,Γερμανία,κλπ. Για να το κάνω αυτό τί θα χρειαστώ? Με πιάτο και κεραία στο μπαλκόνι και έναν αποκωδικοποιητή είμαι οκ? Αργότερα θα υπάρξει κάποια χρέωση?

Δημοσ.

Εξαρτάται απο το ποια κανάλια θέλεις να βλέπεις και απο ποιους δορυφόρους εκπέμπουν.

Τι κανάλια σε ενδιαφέρουν και απο ποιες χώρες;

Δημοσ.
Εξαρτάται απο το ποια κανάλια θέλεις να βλέπεις και απο ποιους δορυφόρους εκπέμπουν.

Τι κανάλια σε ενδιαφέρουν και απο ποιες χώρες;

Γερμανία,Αυστρία,Ιταλία και κάποια Αμερικάνικα. Είχα δει αυτό το πακέτο από eshop.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808077&u=%C4%CF%D1%D5%D6%CF%D1%C9%CA%CF-%D3%D5%D3%D4%C7%CC%C1-ADVANCED-PACK

Κάνει????

Δημοσ.

Το πακέτο αυτό είναι για 2 δορυφόρους μόνο (twin LNB).Επίσης,με αυτό το πιάτο των 90cm πιάνεις απο Ελλάδα,μόνο τους δορυφόρους HotBird(που περιέχει το πακέτο της Nova με συνδρομή φυσικά,και κάποια ελεύθερα κανάλια) και Astra.

Αν θέλεις κάτι απο άλλη χώρα,θα χρειαστείς μεγαλύτερο πιάτο.

Καλύτερα να ρωτήσεις σε ένα κατάστημα με δορυφορικά.Θα σου πουν ακριβώς τι εξοπλισμό χρειάζεσαι για ποιους δορυφόρους καθώς και τι θα πρέπει να πληρώσεις για τα συνδρομητικά.

Δημοσ.
Το πακέτο αυτό είναι για 2 δορυφόρους μόνο (twin LNB).Επίσης,με αυτό το πιάτο των 90cm πιάνεις απο Ελλάδα,μόνο τους δορυφόρους HotBird(που περιέχει το πακέτο της Nova με συνδρομή φυσικά,και κάποια ελεύθερα κανάλια) και Astra.

Αν θέλεις κάτι απο άλλη χώρα,θα χρειαστείς μεγαλύτερο πιάτο.

Καλύτερα να ρωτήσεις σε ένα κατάστημα με δορυφορικά.Θα σου πουν ακριβώς τι εξοπλισμό χρειάζεσαι για ποιους δορυφόρους καθώς και τι θα πρέπει να πληρώσεις για τα συνδρομητικά.

Ξέρεις μήπως φίλε μου κανένα καλό κατάστημα να πάω?? Γιατί δεν έχω εμπειρία σε αυτόν τον τομέα.

Δημοσ.

αν εισαι κοντα στα Μελισσια κανε ενα τηλεφωνο στο 2106137951 Δημήτρης (καλεις εκ μερους του Γιάννη με τους υπολογιστές)

---------- Προσθήκη στις 00:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:21 ----------

Το πακέτο αυτό είναι για 2 δορυφόρους μόνο (twin LNB).

επίσης αυτο που λέει ο φιλος δεν ισχυει... twin Lnb σημαινει οτι εχει ενα "ματακι" οπότε μπορει να βλεπει μόνο 1 δορυφορο, αλλα σε 2 διαφορετικους δεκτες / τηλεοράσεις. Για 2 δορυφορους (πχ Astra και Hotbird) χρειαζεται 2lnb και ενα DiSEqC.

Δημοσ.

LNB twin ώστε να υποστηρίζει και τη σύνδεση δεύτερου αποκωδικοποιητή

http://www.lyngsat.com/europe.html

Πάνε στο lyngsat και δες τα κανάλια/πακέτα του hotbird 13.0°E και astra 19.2°E (πατα κατευθείαν στις συχνότητες)

χρέωση θα έχεις μονο εάν θες συνδρομητικά κανάλια,όλα τα αλλα που γραφουν free είναι όντως ελεύθερα.

Για το θέμα μπαλκονιού δες τις τριγύρω (πολύ)κατοικίες,τα περισσότερα πιάτα θα κοιτάζουν αυτούς τους δυο δορυφόρους (είναι διπλα,διπλα)αν το μπαλκόνι σου έχει ορατότητα προς αυτήν την κατεύθυνση,μάλλον είσαι ένταξη.

Δημοσ.

επίσης αυτο που λέει ο φιλος δεν ισχυει... twin Lnb σημαινει οτι εχει ενα "ματακι" οπότε μπορει να βλεπει μόνο 1 δορυφορο, αλλα σε 2 διαφορετικους δεκτες / τηλεοράσεις. Για 2 δορυφορους (πχ Astra και Hotbird) χρειαζεται 2lnb και ενα DiSEqC.

Μy mistake:XΝόμισα ότι ήταν 2 τα LNBs:p

Κατάστημα γνωρίζω αλλά Θεσσαλονίκη:-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες εγώ πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα να ρωτήσω και μου είπε ότι είναι επιβεβλημένο να μου τρυπήσουν τον τοίχο.Μπορεί κάπως να γίνει ώστε να μην τρυπηθεί ο τοίχος? Επίσης μου είπαν ότι ένας δορυφόρος αρκεί για να πιάσω κανάλια από όλη την Ευρώπη και κάποια αμερικάνικα. Σκέφτομαι να βάλω 100cm πιάτο για να πιάνει καλύτερα.Σε αποκωδικοποιητή έχω καταλήξει:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808098&u=XORO-HRT-7600-DVB-T-HD-AVC/H.264-MPEG-4-HDMI

Αλλά μένει το πιάτο και η κεραία! Για κάντε μου προτάσεις αν μπορείτε για αυτά,καθώς και για lnb επειδή δεν γνωρίζω και πολλά για δορυφορικά!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Το αντίστοιχο "insomnia" για τέτοια θέματα είναι το satleo.

Για τον τοίχο. Τι ζήτησες; Για να επιμένουν να τρυπήσουν τον τοίχο, υπήρχε λόγος.

Δημοσ.

δεν υπαρχει λόγος να τρυπηθουν τοιχοι αγαπητε φίλε. Ο μονος λόγος είναι για να σου φορέσουν καπέλο στο λογαριασμό της εγκατάστασης... Αυτό χρειάζεσαι (2 για την ακρίβεια) και περνάει απο το υπάρχον καλώδιο της τηλεόρασης με προυπόθεση οτι δεν θα υπάρχει ενισχυση (γιατι θα καψει το δέκτη σου). Αν θες ψάξε λίγο στο φόρουμ για ένα δικό μου θέμα που ανοιξα πριν καιρο όταν ξεκινούσα και εγω στο χώρο των δορυφορικών (Φθηνο Δορυφορικό πακέτο πρεπει να το ειχα ονομάσει.

Δημοσ.

Ο αποκωδικοποιητής στο link που δίνεις είναι για τα επίγεια ψηφιακά κανάλια DVB-T που δεν κάνει για τα δορυφορικά.Θέλεις έναν δορυφορικό δέκτη DVB-S.

Όσο για το να τρυπήσεις τοίχο,μάλλον επέμεναν ώστε να είναι ακλόνητο το πιάτο.

Δημοσ.
Ο αποκωδικοποιητής στο link που δίνεις είναι για τα επίγεια ψηφιακά κανάλια DVB-T που δεν κάνει για τα δορυφορικά.Θέλεις έναν δορυφορικό δέκτη DVB-S.

Όσο για το να τρυπήσεις τοίχο,μάλλον επέμεναν ώστε να είναι ακλόνητο το πιάτο.

Συμφωνώ και εγώ - αυτό που είχες δει ειναι μόνο για mpeg-4 (Digea) . Εάν θέλεις μπορείς να πάρεις (με κόστος γύρω στα 160 ευρώ) έναν combo δέκτη (επίγεια & δορυφορικά) και θα κάνεις την δουλειά σου για πολύ καιρό ακόμη.

Αν θέλεις μάρκες, ρώτα....

Δημοσ.

Παίδες σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια.Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα κατάστημα που γνωρίζει για αυτά ή έναν τεχνικό ώστε να απευθυνθώ?

Δημοσ.
Παίδες σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια.Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα κατάστημα που γνωρίζει για αυτά ή έναν τεχνικό ώστε να απευθυνθώ?

Περιοδικό "TVsat" ή "Δορυφορικά Νέα" κυκλοφορούν κάθε μήνα με πολλές πληροφορίες για μηχανήματα δορυφορικής λήψης καθώς και για τεχνικούς και μαγαζιά του χώρου.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...