Προς το περιεχόμενο

Ερωτήματα για θερμοκρασίες

SteveAngello

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Διαβασα τελευταια μερικα θεματα σχετικα με τις θερμοκρασιες και με εβαλαν σε σκεψεις.Για ριξτε μια ματια.

post-155837-129063081483_thumb.png

Γενικα δεν εχω αντιμετωπησει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης αλλα τωρα θα αρχισουν και οι ζεστες μην παθουμε τπτ:-D.Δεν εχω ανοιξει το κουτι ποτε λογικα θα εχει μαζεψει αρκετες σκονες.Να βαλω ηλεκτρικη να να ρουφηξει ολα?:lol:;Αλλα απο την αλλη λεω μην πειραξω τπτ και να τον παω στο πλαισιο να τους πω οτι και καλα κολλαει το pc, ε οταν τον ανοιξουν θα μαζεψουν και τις σκονες.Τεσπα περιμενω απαντησεις αλλα απ οσο καταλαβαινω οι θερμοκρασιες δεν ειναι σε φυσιολογικα ορια.

Δημοσ.

Ναι με 50% load και 70 βαθμούς να ανησυχήσεις!!

Παρε ενα σπρέυ πεπιεσμενου αέρα ανοιξε το και φύσα το ... μην φοβασαι τα εξαρτήματα μεσα δεν δαγκώνουν!!!

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια.Διαβασα τελευταια μερικα θεματα σχετικα με τις θερμοκρασιες και με εβαλαν σε σκεψεις.Για ριξτε μια ματια.

[ATTACH]29297[/ATTACH]

Γενικα δεν εχω αντιμετωπησει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης αλλα τωρα θα αρχισουν και οι ζεστες μην παθουμε τπτ:-D.Δεν εχω ανοιξει το κουτι ποτε λογικα θα εχει μαζεψει αρκετες σκονες.Να βαλω ηλεκτρικη να να ρουφηξει ολα?:lol:;Αλλα απο την αλλη λεω μην πειραξω τπτ και να τον παω στο πλαισιο να τους πω οτι και καλα κολλαει το pc, ε οταν τον ανοιξουν θα μαζεψουν και τις σκονες.Τεσπα περιμενω απαντησεις αλλα απ οσο καταλαβαινω οι θερμοκρασιες δεν ειναι σε φυσιολογικα ορια.

Μονο να ανυσηχεις?Θα τον πας στο πλαισιο να τους πεις και καλα κολλαει?Και αμα σου αλλαξουν κατι που δεν χρειαζετε αλλαγη και το πληρωσεις τσαμπα?Ανοιξε το και καθαρισε το λιγο λεω εγω.Η με ηλεκτρικη σκουπα η με σπρει οπως ειπε και το παιδι πιο πανω.

Δημοσ.

Το παιδι πιο πανω έχει και nickname ... ακου εκει το παιδί πιο πάνω!!! :P:p:p Πλάκα κάνω!! :mrgreen:

Δημοσ.

Δε δαγκωνουν ε?Χεχε.

Ναι καλα απο περιεργεια και μονο θα τον ανοιξω.Ουτως η αλλως θα τον παω ομως στο πλαισιο αφου ειναι μεσα στην εγγυηση.Παντως ξαναλεω δεν μου εχει κανει κανα κολπο ποτε παντα ηταν οκ.Λες να αντεξε πολυ και τοσο?Με 100% cpu usage βαραει κοκκινο η θερμοκρασια.

post-155837-129063081497_thumb.png:confused:

Δημοσ.

80 βαθμούς φτάνει σε 1 λεπτό περίπου. Άμα το αφήσεις κανά μισάωρο το 90άρι++ το 'χεις. Στο πλαίσιο απλά δεν υπάρχει λόγος να το πας. Τεχνικοί είναι οι άνθρωποι, όχι καθαρίστριες.

Δημοσ.

Που να το άφηνες και παραπάνω ώρα...

Κολπο μπορει να μην σου έχει κάνει επειδή πολύ απλά ή δεν έχει ζοριστεί αρκετά ή απλά έκανε throtling και εσύ δεν το πήρες χαμπάρι!!!

---------- Προσθήκη στις 22:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:10 ----------

80 βαθμούς φτάνει σε 1 λεπτό περίπου. Άμα το αφήσεις κανά μισάωρο το 90άρι++ το 'χεις. Στο πλαίσιο απλά δεν υπάρχει λόγος να το πας. Τεχνικοί είναι οι άνθρωποι, όχι καθαρίστριες.

Συμφωνώ......

Δημοσ.

Δεν το εκλεισα εγω το τεστ απλα μετα απο 1-2 λεπτα σταματησε μονο του γιατι πηγε να φτασει 100C.Δηλαδη αφου τον καθαρισω ποια θα ηταν μια κανονικη θερμοκρασια γυρω στους 40C ας πουμε?Πο αντε να τρεχω σε βενζιναδικα τωρα.:lol:

Δημοσ.
Το παιδι πιο πανω έχει και nickname ... ακου εκει το παιδί πιο πάνω!!! :P:p:p Πλάκα κάνω!! :mrgreen:

Βαρεθηκα να κανω το ποντικι λιγο πανω. :-) :-)

Εχεις και γραμματα και αριθμους,ουφ δηλαδη. :lol: :lol:

Δημοσ.
Βαρεθηκα να κανω το ποντικι λιγο πανω. :-) :-)

Εχεις και γραμματα και αριθμους,ουφ δηλαδη. :lol: :lol:

Είμαι σαδιστής και μαρέσεινα παιδεύω τον κόσμο!!! :devil::devil::devil:

Δημοσ.
Δεν το εκλεισα εγω το τεστ απλα μετα απο 1-2 λεπτα σταματησε μονο του γιατι πηγε να φτασει 100C.Δηλαδη αφου τον καθαρισω ποια θα ηταν μια κανονικη θερμοκρασια γυρω στους 40C ας πουμε?Πο αντε να τρεχω σε βενζιναδικα τωρα.:lol:

Μετά σε load λογικά θα έχεις πολύ καλύτερες θερμοκρασίες.

Δημοσ.

πανε-πανε σε.......βενζιναδικα να τον καθαρισεις χεχεχε,εκει οπου τα compressors τους μαζι με τον αερα βγαζουν και ενα καρο υγρασια.

παρε και το σεσουαρ μαζι σου.

Δημοσ.
χαλασε το space?:P

Οχιαλλαοπωςπροειπαμαρεσειναπαιδεύωτονκοσμο!!! :P:p:p

Τεσπα καλο το καλαμπουρι αλλα στο θέμα τωρα...

Ο κίνδυνος της υγρασίας όντος υπάρχει ειδικα αν το βενζιναδικο έχει το πιεστικο σε εξωτερικό χώρο οποτε καλύτερα να μην το διακινδυνεύσεις!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...