AMDAKIAS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2003 Γεια και χαρά σε όλους. Επείδη τον τελευταίο καιρό μου έχει έρθει μια καλλιτεχνική τάση θέλω να κατασκευάσω ένα εφημεριδάκι το οποίο θα έχει κάποια τεχνολογικά νέα , απόψεις , καθώς και κάποιες προσφορές . Έχετε κάποια ιδέα εσείς να μου πείτε πως θα το κατασκευάσω καθώς και τι θα χρειαστώ; Επίσης να σας αναφέρω ότι το εφημεριδάκι θα πηγαίνει στους ενδιαφερόμενους είτε μέσω email είτε μέσω Fax. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
bookmaker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2003 FILE MOY POLI KALI H IDEA SOY. TO QUARK EXPRES 5.0 EINAI IDANIKO GIA TI SELIDOPOIHSH KAI KANEI PAPADES AMA TO MATHEIS EINAI TO IDANIKO. AN XREIASTEIS KATI H EXEIS KAPOIA APORIA TO MAIL MOU EINAI [email protected]
alitsa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Μπορείς να κατεβάσεις το demo του QuarkXpress για δοκιμή. Νομίζω ότι σου επιτρέπει να κάνεις όλα όσα περιλαμβάνει εκτός από την εκτύπωση. Είναι καλό στην περίπτωση που δεν χρειάζεται να εκτυπώσεις την εφημερίδα (αν την στέλνεις πχ με mail)
AMDAKIAS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 . Κατεβάζω το demo και θα σας πω τις εντυπώσεις μου.....
nliokal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2003 Την ίδια δουλειά μπορείς να κάνεις και με το Microsoft Publisher το οποίο έχει και έτοιμα templates για τέτοιες δουλειές, αν δεν κάνω λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.