Προς το περιεχόμενο

ποιο θεωρειται οτι ειναι το καλυτερο κινητο με Android?

memtsas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τωρα λοιπον που ειδαμε και το νεο iPhone 4G, ας μπουμε στη διαδικασια να παρουμε κανενα αλλο κινητο, γιατι με μικροτερη οθονη (απ οτι λενε) δεν φαινεται και πολυ δελεαστικο το νεο μοντελο της apple.

ρωτω λοιπον. σε Android (γιατι ολα τα αλλα, αν δεν κανω λαθος, λειτουργικα υστερουνε πολυ απο το Android και το λειτουργικο για κινητα της Apple) ΠΟΙΟΙ ΘΕΨΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ/ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ?

δωστε και κανενα λινκ απο review αν σας βρισκεται........

Δημοσ.

Το ψαχνω κ εγω αυτες τις μερες.. Βασικα ποιες ειναι οι αναγκες σου?

Εγω π.χ. δεν κανω χωρις ραδιο και διαβασα πως οσα android εχουν fm-receiver, εχουν πολυ χαλια ποιοτητα, δε βρισκουν σταθμους κτλ..

Εμενα πανως με βλεπω να περιμενω το ΕVO

Δημοσ.

Παιδια συγνωμη αν ειμαι off topic αλλα ηθελα να ρωτησω σε κινητα τυπου android υπαρχει pdf viewer?

Επισης υπαρχει καμμια ελευθερη εφαρμογη για ολα τα κινητα αφης που να διαβαζει pdf βιβλια?Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εγω το HTC Desire πείρα, εχει pdf viewer και office

γενικά είναι πλήρες, και έχει cpu στο 1 Ghz

ραδιόφωνο δεν χρησιμοποιώ οπότε δεν εχω γνώμη

Δημοσ.

Καλύτερα να πας σε Htc Legend.

Έχει 600Mhz Cpu και 384 Ram.

Είναι όλο από αλουμίνιο , έχει 3,2inch οθόνη που σημαίνει και πιο μικρό. Έχει πολύ καλό design και εργονομια σε σχέση με το Desire που λόγο της 3,7inch χρειάζεται καμία φορά να πατάς πράγματα και με το 2ο χέρι.

Εγώ που τα είχα και τα 2 , προτιμώ το Legend , παρόλο που το Desire έχει 1Ghz Cpu.

Btw για το σχόλιο του μεγεθους της οθόνης , προτιμας δηλαδή κάτι σε HD2(4.3inch) , που για να το δουλεψεις , εκτός από το 2ο χέρι , βάζεις και πόδι

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

συγνωμη που το λεω αλλα οταν πιασετε στα χερια σας το iphone 4g και δειτε την οθονη του δεν νομιζω να επιλεξετε αλλο κινητο. ειδικα με την προσθηκη του γυροσκοπιου τα παιχνιδια και τα προγραμματα περνανε σε αλλη διασταση. εγω το πηρα στα χερια μου εχτες απο Αγγλια και δεν φευγει απο τα χερια μου!

Δημοσ.

2 Android κινητά που είδα ήταν των άκρων. Το xperia x10 με τίποτα και το htc desire που θα μπορούσε άνετα να αντικαταστήσει το iphone μου

αλλά δεν το έκανε και παρήγγειλα το 4 :P

Δημοσ.
τωρα λοιπον που ειδαμε και το νεο iPhone 4G, ας μπουμε στη διαδικασια να παρουμε κανενα αλλο κινητο, γιατι με μικροτερη οθονη (απ οτι λενε) δεν φαινεται και πολυ δελεαστικο το νεο μοντελο της apple.

ρωτω λοιπον. σε Android (γιατι ολα τα αλλα, αν δεν κανω λαθος, λειτουργικα υστερουνε πολυ απο το Android και το λειτουργικο για κινητα της Apple) ΠΟΙΟΙ ΘΕΨΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ/ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ?

δωστε και κανενα λινκ απο review αν σας βρισκεται........

θεωρειται ή θεωρειτε ??

εμενα παντως μ`αρεσει το νοκια Ν900 που εχει maemo

αν ειναι θεωρειται υπαρχει αυτος ο πινακας(αλλα και αυτο σχετικο ειναι)

http://img191.imageshack.us/f/smartphonestats.jpg/

αν ειναι θεωρειτε τοτε ας μιλησουν οι συμφορουμιτες!

Δημοσ.

Ας μείνουμε μόνο σε κινητά android γιατί είναι πολυ ενδιαφέρον thread για υποψηφιους αγοραστές. και γω έχω καταλήξει μάλλον σε android και αυτό που έχω βάλει στο μάτι είναι το dell streak αλλά από οκτώβρη ώστε να έχει πάρει την αναβάθμιση και να έχουν διορθωθεί κάτι μικρές ατέλειες που έχει.

ορίστε και ένα review και αν ψάξεις έχει και αλλού όπως στο engadget...

http://www.electricpig.co.uk/2010/06/09/dell-streak-review/

Δημοσ.

το dell streak στις 5" δεν το θεωρείς κινητό, ποιο πολύ σε μινι tablet (αναμέσα απο smartphone και tablet) πάει με δυνατότητες για τηλεφώνημα

Δημοσ.

Νομίζω οτι πρέπει να το κατατάξουμε στα κινήτα γιατί οι περισσότεροι θα το χρησιμοποιήσουν σαν κινητό. στο φόρουμ του streak οι περισσότεροι δηλώνουν ότι είναι το μοναδικό τους κινητό και δεν κυκλοφορούν με 2 συσκεύες. Προσωπικά θεωρώ τις 3,5 ιντσες πλεόν πολύ λίγες και πιστεύω ότι θα με βολέψει το streak αν και είναι αλήθεια ότι το μέγεθος του εγείρει κάποια προβλήματα. Ίσως το evo να είναι πιο βολικό για τους περισσότερους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...