akatos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Καλησπέρα σε όλους μολις αγορασα την 5770 vapo- x.την εβαλα στο pc εγκατεστησα και τους driver που ειχε μεσα και πηγα αμεσως να ανοιξω το saboteur σε 1920*1080 και ολα τα settings στο τερμα.εχω μια οθονη απλη που κανω χρηση το pc αλλα για ταινιες και παιχνιδια μια lg full hd συνδεδεμενη με hdmi καλωδιο.αρα 2 οθονες πανω στην καρτα(απλα τα αναφερω ολα για να με βοηθησετε καλυτερα).μολισ λοιπον ανοιγω το παιχνιδι τρεχει κανονικα και με παρα πολυ καλα γραφικα χωρισ να κολλαει πουθενα αλλα υπαρχουν 2 οριζοντιες γραμμες κατα που τρεμοπαιζουν καθως και οτι δεν υπαρχει ηχος(μονο στο συγκεκρημενο παιχνιδι ο ηχος) σε αλλο παιζει κανονικα.τη βοηθεια σας τι φταιει για τις γραμμες????αν χρειαζεται να βαλω τουσ καινουργιουσ δριωερσ ποιος ειναι ο πιο σωστος τροπος απεγκαταστασης των παλιων????
Apoll Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Αν έχεις catalyst 10.x δεν κάνεις απεγκατάσταση πλέον. Βάλε από πάνω τους 10.3 ή τους 10.5 beta 1 Έχεις κάνει τις ρυθμίσεις για το saboteur να τρέχει σε single core, κατεβάζοντας τα alpha patch παράλληλα ναι;
akatos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μου το κανει και στο dirt 2 οποτε κατι αλλο φταiει.μαλλον οι drivers?????
d3m0n Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ο σωστός τρόπος για να περνάς driver είναι ο εξής: Πίνακας ελέγχου->προσθαφαίρεση προγραμμάτων->απεγκαθιστάς οτιδήποτε έχει σχέση με ATi drivers->reboot->safe mode->driver sweeper(καθαρίζεις ότι υπολείμματα έχουν μείνει απ' τους προηγούμενους drivers με αυτό το πρόγραμμα)->reboot->περνάς καινούργιους drivers->reboot->και είσαι έτοιμος!
akatos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 οχι δεν εχω τους 10.χ οποτε πως ειναι να απεγκαταστησω πιο καλα.εχω version 9.11.λετε να φταει αυτο????το ιδιο μου το εκανε η παλια on board οταν εβλεπα blue ray,εβγαζε δλδ την ιδια εκνευριστικη γραμμη οριζοντια να τρεμοπαιζει.
akatos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 τοφοδοτικο 650 watt corsair και μητρικη Asus M4A785TD-V EVO,βοηθησα σε κατι να καταλαβεις φιλε?συγνωμη δεν κατεχω πολυ.ευχαριστω για το χρονο σου,απαντησε σε παρακαλω.
gap-goup Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 εχω την εντυπωση ,δηλ,καπου πηρε το ματι μου οτι υπαρχει προβλημα με το συγκεκριμενο game και ATI για ψαξε λιγο σε goog
TEOKOS Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Tι έγινε τελικά,βρήκες λύση ? Σε ρωτάω γιατί αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα σε ένα htpc που φτιάχνω για ένα φίλο.Έχει μια 5450 πάνω και όταν δουλεύει μόνο η τηλεόραση όλα καλά όταν βάζω και τον βιντεοπροβολέα(και ας είναι σβηστός ) κάνει αυτά που κάνει και σε σένα .Με μια 4850 δεν έχει αυτό το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.