Προς το περιεχόμενο

Διόνυσος Λαζάνης

Dietrich

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αγαπητά μέλη,

θα ήθελα να σας ρωτήσω αν σας αρέσει ο Διονύσιος Λαζάνης, ο Έλληνας καλλιτέχνης που ζει στο Montreal του Καναδά και έγινε γνωστός με το τραγούδι του "Feel Me". Ποια είναι η γνώμη σας;

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλώς ήλθες. Κατ' αρχήν το καλλιτέχνης λέγεται Διόνυσος ή Διονύσιος; Υπάρχει μια ασυμφωνία όπως βλέπω. Καλό θα ήταν να δώσεις κάποια links που να παρουσιάζουν τη δουλειά του ή ακόμα και το site του εάν έχει.

Δημοσ.

Σας ζητώ συγγνώμη για το λάθος, το οποίο οφείλεται σε δύο λόγους αφενός στο ότι αυτός ο καλλιτέχνης είναι περισσότερο γνωστός ως Διόνυσος (έτσι αναγράφεται και στο εξώφυλλο ενός CD) και αφετέρου στο γεγονός πως το πραγματικό του όνομα είναι Διονύσιος.

Σχετικά με τα links ειλικρινά δεν ήξερα αν επιτρέπεται η παράθεσή τους, αλλά αφού έχω την άδειά σας, να σας δώσω:

http://www.musicwave.gr/el/members/member_info.asp?cat_id=2&id=2909&show=p

Το δε "Feel Me" που σας προανέφερα είναι στο link:

http://www.myspace.com/dionysioslazanis

Δημοσ.

Tα rock τραγούδια που παρουσιάζει ο καλλιτέχνης στο 1ο link, που σας έδωσα, είναι πράγματι πολύ καλή δουλειά.

Δημοσ.
Μήπως τελικά ο καλλητέχνης είσαι εσύ?

Ειλικρινά όχι αξιότιμε φίλε!

Όμως έχω μία απορία και θα σας παρακαλούσα να μου τη λύσετε αν θέλετε. Γιατί γράφετε τη λέξη καλλιτέχνης, ως ακολούθως:

"καλλητεχνης"

Μήπως από τη λέξη κάλλος = ομορφιά..... στον πληθυντικό;

Δημοσ.

Πω πω τώρα μου την είπες και είχες και δίκιο...που θα πάει θα σταματήσω να βαριέμαι να χρησιμοποιώ τον ορθογράφο.

Παρόλα αυτά μια απλή ερώτηση έκανα, γιατί τόνισες το όχι?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αξιότιμοι φίλοι αυτό είναι ένα κομμάτι του Διόνυσου Λαζάνη, για το οποίο πιστεύω πως αγγίζει τις ψυχές όλων μας.

Δημοσ.
η ελλάδα τρώει τα παιδιά της

Ναι αλλά στην προκειμένη περίπτωση αν το έφαγε θα έπαθε και μια ωραία ξεγυρισμένη γαστερντερίτιδα. Δηλαδή οχι ότι θέλω να ξεκινήσω κανένα flame αλλά ρε παιδιά που τον είδατε τον καλιτέχνη οχι ότι τον κατηγωρώ τον άνθρωπο (και καλά κάνει που προσπαθεί) αλλά μην υπερβάλλουμε κι όλας. Είναι το πολύ μέτριος....

Δημοσ.
η ελλάδα τρώει τα παιδιά της

Ναι αλλά στην προκειμένη περίπτωση αν το έφαγε θα έπαθε και μια ωραία ξεγυρισμένη γαστερντερίτιδα. Δηλαδή οχι ότι θέλω να ξεκινήσω κανένα flame αλλά ρε παιδιά που τον είδατε τον καλιτέχνη οχι ότι τον κατηγωρώ τον άνθρωπο (και καλά κάνει που προσπαθεί) αλλά μην υπερβάλλουμε κι όλας. Είναι το πολύ μέτριος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...