Προς το περιεχόμενο

το κενό ανάμεσα σε 2 ρόλλερ

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω αντί για κουρτίνες να βάλω 2 ρόλλερ σε ένα μεγάλο τζάμι 3μέτρων, αλλά με χαλάει που θα πρέπει να αφηθεί κενό ανάμεσά τους (λόγω μηχανισμών) περίπου 10cm. Υπάρχει κανένας τρόπος για σκίαση είτε με ρόλλερ είτε με κάτι άλλο ώστε ναμην αφήνεται τόσο κενό ανάμεσα;

Δημοσ.

πραγματικά, δεν έχεις και άδικο, το παραδέχομαι το συγκεκριμένο forum, νομίζω μπορεί κανείς να εξυπηρετηθεί για οτιδήποτε χώρια την απίστευτη συμμετοχή που υπάρχει, μπράβο στους δημιουργούς αλλά κ στους συμμετέχοντες

Δημοσ.

Αν το τζάμι είναι μπαλκονόπορτα, τότε βάλε κουρτίνες.

Θα με θυμηθείς.

Θα θες να βγεις στο μπαλκόνι και θα συχτηρίζεις κάθε φορά γιατί θα πρέπει να ανεβάσεις τη μαλακία μέχρι πάνω..

Τα rollers είναι για παράθυρα και όχι για πόρτες..

Αν πάλι είναι για παράθυρο, τότε μπορείς να πάρεις και στόρια.

Πιο ακριβά βέβαια , αλλά έχει και στο πράκτικερ και στο leroi merlin πιο καλά (και ξύλινα κλπ.).

Νομίζω και στο ΙΚΕΑ.

Αυτά μπαίνουν δίπλα δίπλα και το κενό που αφήνουν είναι 2 πόντοι περίπου (2 κομάτια του 1,5 μέτρου δίπλα δίπλα).

Δημοσ.

Στο ΙΚΕΑ έχει ούτως η άλλως και 3πλή μπάρα για συρόμενα στόρια και νομίζω εφαρμόζουν και ρόλερς. Επισκιάζει το ένα το άλλο και δεν αφήνει κενό. Αλλα και γώ προτείνω κουρτίνα.

Δημοσ.
Στο ΙΚΕΑ έχει ούτως η άλλως και 3πλή μπάρα για συρόμενα στόρια και νομίζω εφαρμόζουν και ρόλερς. Επισκιάζει το ένα το άλλο και δεν αφήνει κενό. Αλλα και γώ προτείνω κουρτίνα.

1. 3πλή μπάρα? δηλαδή?

2. πώς επισκιάζει το ένα το άλλο? δεν κατάλαβα

Δημοσ.

Σκέψου το σαν διάδρομο κουρτίνας που δεν έχει μία "γραμμή" μόνο. Έχει 3. Οπότε βάζεις 3 στόρια/ρόλλερ το ένα πίσω απο το άλλο και μετά τα κανονίζεις το καθένα ξεχωριστά. Δεν είναι δίπλα/δίπλα. Έχει το κάθε ένα της γραμμή του πέρα εώς πέρα και το πάς όπου θές δεξιά/αριστερά κτλ. Αν πάς ΙΚΕΑ θα το δείς στις κουρτίνες. Δεν είναι κάτι σουπερ γουάου αλλα είναι μάλλον καλή λύση για αυτό που ψάχνεις. Όταν βρώ αξιοπρεπές ίντερνετ θα ψάξω και για πίκ.

Δημοσ.
Αν το τζάμι είναι μπαλκονόπορτα, τότε βάλε κουρτίνες.

Θα με θυμηθείς.

Θα θες να βγεις στο μπαλκόνι και θα συχτηρίζεις κάθε φορά γιατί θα πρέπει να ανεβάσεις τη μαλακία μέχρι πάνω..

συμφωνώ με τον kfyros

αλλιώς

φτιάξε ένα μόνος σου

καλό κουράγιο :mrgreen:

Σκέψου το σαν διάδρομο κουρτίνας που δεν έχει μία "γραμμή" μόνο. Έχει 3. Οπότε βάζεις 3 στόρια/ρόλλερ το ένα πίσω απο το άλλο και μετά τα κανονίζεις το καθένα ξεχωριστά. Δεν είναι δίπλα/δίπλα. Έχει το κάθε ένα της γραμμή του πέρα εώς πέρα και το πάς όπου θές δεξιά/αριστερά κτλ. Αν πάς ΙΚΕΑ θα το δείς στις κουρτίνες. Δεν είναι κάτι σουπερ γουάου αλλα είναι μάλλον καλή λύση για αυτό που ψάχνεις. Όταν βρώ αξιοπρεπές ίντερνετ θα ψάξω και για πίκ.

υπάρχει στο ΙΚΕΑ και με συρόμενες κουρτίνες

Θέλω αντί για κουρτίνες να βάλω 2 ρόλλερ σε ένα μεγάλο τζάμι 3μέτρων, αλλά με χαλάει που θα πρέπει να αφηθεί κενό ανάμεσά τους (λόγω μηχανισμών) περίπου 10cm. Υπάρχει κανένας τρόπος για σκίαση είτε με ρόλλερ είτε με κάτι άλλο ώστε ναμην αφήνεται τόσο κενό ανάμεσα;

μήπως το ένα μπορεί να μπεί ανάποδα, ώστε να πλησιάσουν ;

.

Δημοσ.

ευχαριστώ για τη λύση, λογικά έτσι όπως το περιγράφεις θα έχει και αρκετό φάρδος η ράγα αυτή γιατί το κάθε ρόλερ πρέπει να είναι τουλάχιστον 5εκ. άρα θα είναι τουλάχιστον 15εκ.... ψιλαφαρδύ ε;

άραγε με δύο ράγες θα υπάρχει;

δεν το βρίσκω στο κατάλογο του ΙΚΕΑ, είσαι σίγουρος πως υπάρχει;

Δημοσ.

Α λοιπόν πήγα στο ΙΚΕΑ και δεν έχει ρόλερ πάνω στις ράγες αυτές αλλά κάτιαάλλα σταθερά πανιά, αλλά εγώ θέλω ρόλερ

Δημοσ.

αυτά τα πανιά είναι σε ράγες γιατί δεν μπορούν να μαζεύονται με άλλο τρόπο

το ρόλερ δεν χρειάζεται να είναι σε ράγα

.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...