Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολοι εσεις που λετε

αποκλείεται η Apple να βγάλει συσκευή τέτοιου Design (αν δεν θέλετε την λέξη "άσχημη"). Δεν ταιριάζει στο στυλ της.

Θελω πολυ να δω τι θα πειτε οταν κυκλοφορησει, και μαλιστα θα σας το χρεωνει 600€... :-)

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωραία κάνεμε add σαν φίλο και θα τα πούμε όταν βγει!

Αυτό είναι κάποιος κινέζικος κλώνος! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η APPLE ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ! ΤΟΝ ΚΟΒΩ!

Δημοσ.
Αυτό είναι κάποιος κινέζικος κλώνος! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η APPLE ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ! ΤΟΝ ΚΟΒΩ!

Quoted for truth... Εχει να πεσει πολυ αιμα :P

Δημοσ.

Είμαι έτοιμος για τη μάχη, αλήθεια ! ! !

Εδώ είμαι και αν βγάλει αυτό κράξεμε, κάνεμε ρεζίλι ότι θες! ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ! ! !

Mortal%20Kombat%203%20%282%29.gif

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι πιστεύετε εσείς. Αλλά και το αληθινό iphone να είναι σίγουρα μετά από αυτό το κράξιμο που έχει πέσει θα αλλάξει η εμφάνισή του.

Δημοσ.

Το gizmodo έδειξε φωτογραφίες και περιγραφή του περιεχομένου της συσκευής.

Μπορείτε να το δείτε εδώ.

Υ.Γ. Εμένα πάντως μου αρέσει.

Υ.Γ2. Κι ας είμαι κάτοχος iPhone. :)

Υ.Γ3. Βάζω στοίχημα πως και αυτοί που τώρα το κράζουν, θα πάνε από τους πρώτους να το πάρουν.

Δημοσ.
Κυκλοφορεί ένα ανέκδοτο στο twitter που λεει:

Ο Bill Gates δοκίμασε να "αφήσει" ένα από τα νέα Microsoft KIN τηλέφωνα σε ένα μπαρ!

...και είναι ακόμη εκεί στο τραπεζάκι...

:devil:B)

γέλασα πολύ!! σε καλό να μας βγει... μπράβο ρε bill!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Εκεί στην Apple το marketing το έχουν κάνει επιστήμη.Μπορούν άνετα να πουλήσουν παγάκια σε Εσκιμώους.Και ήδη το κάνουν....

Να έφτοιαχναν και κανένα κινητό καλά θα ήταν....:lol::lol::lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
Εκεί στην Apple το marketing το έχουν κάνει επιστήμη.Μπορούν άνετα να πουλήσουν παγάκια σε Εσκιμώους.Και ήδη το κάνουν....

Να έφτοιαχναν και κανένα κινητό καλά θα ήταν....:lol::lol::lol:

Αυτές οι αναλύσεις με ...σκοτώνουν!

B):lol:

Δημοσ.
Ωραία κάνεμε add σαν φίλο και θα τα πούμε όταν βγει!

μονο και μονο επειδη δηλωσες οτι τον κοβεις σε κανω add friend να σου το θυμισω οταν ερθει η στιγμη:lol:

Δημοσ.

μονο και μονο επειδη δηλωσες οτι τον κοβεις σε κανω add friend να σου το θυμισω οταν ερθει η στιγμη:lol:

Τον κόβω και εγω άμα βγει έτσι. Και επειδή τον έχω και μεγαλύτερο ' date=' θα είναι και μεγαλύτερη θυσία. Κανε με και μένα add. :) Και δεν αμφιβαλω ότι μπορεί όντως να το 'ξέχασε' η apple , αλλά το τελικό προϊόν δε θα βγει έτσι.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...