Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ αντιθέτως θεωρώ, όπως λέει και το άρθρο του Giz, ότι κινείται σχεδιαστικά στο μήκος κύματος που ακολουθεί η Apple τελευταία. Βλέπε Macbook Pro.

Επίσης δεν διάβασα πουθενά για αποσπώμενη μπαταρία. Απλά ότι το έλυσαν και είδαν την μπαταρία, η οποία είναι μεγαλύτερη.

Αν ισχύουν αυτά που λένε ότι αναγνωρίζεται η συσκευή από Itunes κτλ. είναι σίγουρα original leaked prototype. Leaked φυσικά γιατί το "βρέθηκε σε ένα μπαρ στο ξέρωγωπου" είναι ξεκάρφωμα για το "Ω κοίτα τι μας έδωσε η Apple 60 μέρες ακριβώς πριν το κυκλοφορήσει για να κόψει κίνηση". Α επίσης τα δυο site αναφέρουν ότι βρέθηκε σε μπαρ σε διαφορετικές πόλεις. Get you cover stories straight gentlemen.

Εμφανισιακά είναι ΟΚ, μου αρέσουν οι ίσιες γραμμές γενικά εμένα. Μου τη σπάει λίγο η διχρωμία. Ίσως αν ήταν πιο σκούρο το αλουμίνιο ή μαύρο brushed. Μπορεί να το αδικούν οι φώτο. Θετική η μεγαλύτερη ανάλυση και οι άλλες προσθήκες. Άντε ας το δώσουν σε dev team και θα δουλέψει η συσκευή πολύ γρήγορα. Αλλά μάλλον το απαγορεύει το συμβόλαιο τους με την Apple. :-)

Ισχύει ότι η Apple δηλώνει το τηλέφωνο κλεμμένο και όχι χαμένο; Περίεργο.

Δημοσ.

Μου φαίνεται μεγάλη σύμπτωση το κινητό να αναγνωρίζεται από το iTunes, να είχε ειδική θήκη έτσι ώστε να μοιάζει στον προκατοχό του, και τα ηλεκτρονικά του να γράφουν Apple . Ή είναι μεγάλη ατυχία για την Apple ή τρομερό απίστευτο σούπερ ντουπερ διαφημιστικό τρικ· που αν συμβαίνει αυτό τότε απλά respect στην Apple για την ιδέα της (αν και δεν είναι σωστό) Πάντως το τζερτζελο άρχισε. Καταρχάς από αυτούς που μισούν την Apple κραζοντας το κινητό και την εταιρία και κατα δευτερον από αυτούς που το περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία.

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Δημοσ.
είναι ή δεν είναι, εμένα μαρέσει περισσότερο αυτό το "κόψιμο" απο το προηγούμενο...

Agreed. Φαινεται πολυ ποιο ωραιο απο τα προηγουμενα.

Δημοσ.

Άντε το γούστο είναι υποκειμενικό. Και οκ δεν είμαι καθόλου ειδήμων αλλά μια απορία διότι μου σηκώθηκε η τρίχα μόλις το είδα: Από πότε η apple αφήνει -από άποψη design- να φαίνονται φάτσα κάρτα βίδες εξωτερικά στο κινητό? Ούτε σε πιο απλά κινητά/μάρκες δεν το βλέπεις αυτό. Βίδες :eek: Θα εκπλαγώ αν δεν είναι όντως fake.

Δημοσ.

Ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα με το docking... Κατά τα άλλα μια χαρά είναι!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Άντε το γούστο είναι υποκειμενικό. Και οκ δεν είμαι καθόλου ειδήμων αλλά μια απορία διότι μου σηκώθηκε η τρίχα μόλις το είδα: Από πότε η apple αφήνει -από άποψη design- να φαίνονται φάτσα κάρτα βίδες εξωτερικά στο κινητό? Ούτε σε πιο απλά κινητά/μάρκες δεν το βλέπεις αυτό. Βίδες :eek: Θα εκπλαγώ αν δεν είναι όντως fake.

Kαι το 3GS εχεις στις ιδιες θεσεις βιδουλες..

Δημοσ.
Kαι το 3GS εχεις στις ιδιες θεσεις βιδουλες..

E να, γι'αυτό είπα δεν είμαι και ειδήμων. Ποτέ δεν τις πρόσεξα, υποθέτω επειδή εκεί είναι σε μαύρο και δεν χτυπάει στο μάτι, περνάνε απαρατήρητες.

Δημοσ.

Ας ξεκινησω το ποστ μου λεγοντας οτι μου αρεσει εξωτερικα και ισως ειναι το πιο ομορφο iphone που εχει βγει. Καιρος ηταν να αλλαξει και κατι εκτος απο το τον κωδικο μετα το ονομα iphone.

Επισης μπορει πολυ εξυπνα η apple θελοντας πραγματικα να παρουσιασει κατι ανατρεπτικο ως συσκευη μαζι με το OS 4 να "εριξε" ενα πρωτότυπο προς τα εξω για να ακουσει σχολια και να βελτιωσει το τελικο προιον.

Παντως παλι δεν θα αγοραζα iphone

Δημοσ.

Βλέποντας τις φώτο, το θεώρησα πολύ άσχημο(θυμίζει πολύ Sony Ericsson) και ήμουν πεπεισμένος ότι θα είναι καμιά μούφα ή κανα τρίκ της Apple για να γίνει ντόρος. Παρ'όλα αυτά, διαβάζοντας το άρθρο του gizmondo και βλέποντας τα 2 βιντεάκια, μπορώ να πω πως άλλαξα γνώμη. Όλα τα στοιχεία "δείχνουν" ότι όντως μιλάμε για το design του νέου iPhone. Το gizmondo γράφει ότι είναι πολύ ωραία εμφανισιακά και πολύ βολικό. Εγώ για να πω την αλήθεια, δεν τρελάθηκα κιόλας. Εντάξει άσχημο δεν είναι και φαίνεται βολικό, αλλά δεν έχει και τίποτα το ιδιαίτερο. Επίσης, θα το ήθελα ακόμη λεπτότερο, αν και διαβάζοντας το άρθρο του gm κατάλαβα ότι αυτό μάλλον είναι τεχνικά αδύνατο.

btw, είμαι ο μόνος που ξενέρωσε με το γεγονός ότι δημοσιεύτηκαν από τόσο νωρίς οι φωτο; :/ Όλη η φάση είναι στην επίσημη παρουσίαση :)

Δημοσ.

ποιο πολυ μου φερνει τον κινεζικο κλονο-iphone.. Odyssey . Μα ειναι σοβαρά ολα αυτά ?

chinavasion-CVDQ-M56-4.jpg.jpg

Δημοσ.
Βλέποντας τις φώτο, το θεώρησα πολύ άσχημο(θυμίζει πολύ Sony Ericsson) και ήμουν πεπεισμένος ότι θα είναι καμιά μούφα ή κανα τρίκ της Apple για να γίνει ντόρος. Παρ'όλα αυτά, διαβάζοντας το άρθρο του gizmondo και βλέποντας τα 2 βιντεάκια, μπορώ να πω πως άλλαξα γνώμη. Όλα τα στοιχεία "δείχνουν" ότι όντως μιλάμε για το design του νέου iPhone. Το gizmondo γράφει ότι είναι πολύ ωραία εμφανισιακά και πολύ βολικό. Εγώ για να πω την αλήθεια, δεν τρελάθηκα κιόλας. Εντάξει άσχημο δεν είναι και φαίνεται βολικό, αλλά δεν έχει και τίποτα το ιδιαίτερο. Επίσης, θα το ήθελα ακόμη λεπτότερο, αν και διαβάζοντας το άρθρο του gm κατάλαβα ότι αυτό μάλλον είναι τεχνικά αδύνατο.

btw, είμαι ο μόνος που ξενέρωσε με το γεγονός ότι δημοσιεύτηκαν από τόσο νωρίς οι φωτο; :/ Όλη η φάση είναι στην επίσημη παρουσίαση :)

Βρήκα τι μου θυμιζε το περίβλημα.... http://europe.nokia.com/support/product-support/nokia-n78

http://www.feelphones.com/2008/02/15/nokia-n78-pictures/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...