Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις χθες, το γνωστό τεχνολογικό blog engadget.com δημοσίευσε φωτογραφίες ενός κινητού τηλεφώνου το οποίο υποστηρίζει ότι είναι η επόμενη έκδοση του iPhone που αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα τον Ιούνιο.

Το engadget υποστηρίζει ότι το κινητό τηλέφωνο βρέθηκε σε μπαρ του San Jose και ήταν καμουφλαρισμένο ώστε να μοιάζει με ένα iPhone 3GS. Ως γνωστόν η Apple ακολουθεί αρκετά αυστηρά μέτρα ασφαλείας και φυσικά αν το περιστατικό αληθεύει δημιουργεί αρκετά ερωτήματα.

Επιπλέον το gizmodo.com, ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά blogs, απέκτησε τη συγκεκριμένη συσκευή και τη παρουσιάζει μέσα από ένα βίντεο μικρής διάρκειας. Από τις φωτογραφίες είναι φανερή η διαφοροποίηση στο σχεδιασμό από τα υπόλοιπα μοντέλα αν και η πιθανότητα να μιλάμε για πρωτότυπο μοντέλο και όχι το τελικό, είναι μεγάλη. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις, η ενσωμάτωση flash, πιθανό δεύτερο μικρόφωνο για ελάττωση εξωτερικού ήχου καθώς και θύρα για εισαγωγή microsim η οποία υπάρχει και στο iPad WiFi+3G.

Και τα δύο blogs υποστηρίζουν ότι η συσκευή δεν μπορεί να τεθεί σε λειτουργία αλλά εικάζεται ότι η οθόνη έχει σημαντικά μεγαλύτερη ανάλυση από τα προηγούμενα μοντέλα ενώ υπάρχει δυνατότητα αποσπώμενης μπαταρίας.

Link.png Site: Gizmodo

Link.png Site: Engadget

Video Video:

post-331-129063081433_thumb.jpg

post-331-129063081436_thumb.jpg

post-331-129063081439_thumb.jpg

post-331-129063081442_thumb.jpg

post-331-129063081445_thumb.jpg

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Hal9000 υπάρχουν αρκετά sites Που εικάζουν ότι η είδηση είναι fake

Link1

Link2

Δες και τα 2 sites που αναφέρεις. Στο πρώτο απλά αναφέρει πως έχει η ιστορία και στο δεύτερο έχει διαψευστεί ήδη. Πάντως η λέξη κλειδί είναι αν το συγκεκριμένο μοντέλο είναι η τελική έκδοση ή ένα πρωτότυπο. Ότι προέρχεται από την apple είναι σίγουρο κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.
Δες και τα 2 sites που αναφέρεις. Στο πρώτο απλά αναφέρει πως έχει η ιστορία και στο δεύτερο έχει διαψευστεί ήδη. Πάντως η λέξη κλειδί είναι αν το συγκεκριμένο μοντέλο είναι η τελική έκδοση ή ένα πρωτότυπο. Ότι προέρχεται από την apple είναι σίγουρο κατά τη γνώμη μου.

οκ

ίσως η διάψευση να έχει προωθηθεί και από την ίδια την apple

Δημοσ.

Κανει μπαμ πως ειναι πρωτοτυπο. Δεν υπαρχει περιπτωση να βγει τετοια αηδια για τελικο προιον με καπακια μπαταριας κλπ αστεια απο την εταιρειαρα.

Δημοσ.

Ποιο είναι πανάσχημο;;;;; Αυτό το διαμάντι;;; OMG DO WANT, πραγματικά!!

Και δε μπορώ να φανταστώ να είναι κινέζικο αυτό.. αν είναι, το καλοκαίρι θα κυκλοφορώ με h-iphone, δε με χάλασε πωωωω!!

Γιατί να διέρρευσε είναι το θέμα.. Γιατί με τίποτα δε πιστεύω ότι "χάθηκε σε ένα μπαρ"..

Δημοσ.

Εάν είναι αλήθεια, εμένα μου αρέσει περισσότερο από το προηγούμενο design.+1 στην apple. Μάλιστα προσφέρει πολλά περισσότερα πράγματα από ότι οι προηγούμενές αλλαγές που είχε κάνει. 4.0+4G. Δύσπιστος είμαι στην περίπτωση να δώσει η apple τόσα πολλά, τόσο σύντομα και όχι στην αλλαγή του design. Άσε που ανταγωνίζεται σε specs το Ipad πια...

Δημοσ.

Και ρε παιδιά, λέει στα sites ότι το ανοίγουν και αναγνωρίζεται ως iphone στον υπολογιστή.. Γιατί να ρισκάρουν τόσο πολύ την αξιοπιστία τους, για κάτι για το οποίο θα ξέρουμε την αλήθεια σε δυο μήνες μαξ;

Η apple είναι σε περίεργη θέση τώρα.. Αν στείλει δικαστική εντολή στα sites θα είναι σαν να το επιβεβαιώνει..

Φάση επίσης θα έχει να είναι ένα απο τα δέκα ξέρω γω πρωτότυπα που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί πoιο θα μπει στην παραγωγή.. In any case, άδειες τσέπες το καλοκαίρι για πολύ κόσμο :P

Δημοσ.

Ναι αλλα το καπακι πισω αναγραφει fcc (passed λογικα) και CE. Eιναι δυνατον σε τετοιο σταδια να εχει τετοια ενδειξη?

επισης ποσο πιθανο ειναι η apple να αλλαξε θεση στο power button και στα κουμπια ελεγχου της εντασης?:devil:

Δημοσ.

μερικοί μου φένεται είστε διαστροφικοί σε θέματα design.

άμα βγάλει τέτοιο πράγμα η apple φωτιά στον κ***ο τους..

Δημοσ.

μπορεί στην αρχή να λέμε "ααα πόσο χάλια είναι.." αλλά σίγουρα όλοι θα τρέξουμε να το πάρουμε όπως με όλα τα προιόντα της Apple γιατί τελικά είναι όλα τόσο ωραία ... ;)

Δημοσ.

Αν ειναι οντως αυτο, δεν περιμενουμε hdmi εξοδο, ουτε HD camera... Κατι μου λεει οτι με το evo 4G θα ερθει και το τελος του iphone...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...