ihthiologos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ρε παιδια βοηθηστε με να βρω τον καδο ανακυκλωσης γτ θα πηδηχτω απ το παραθυρο!!! δεν ξερω πως κολλησε το μυαλο μου και πατησα διαγραφη στο εικονιδιο του καδου στο desktop. σας παρακαλω βοηθηστε γτ τα νευρα μου ειναι τσαταλια δεν το βρισκω μια ωρα τωρα που προσπαθω.... το λειτουργικο ειναι vista
disqualified Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 θα λυσεις το προβλημα σου με μια αναζητηση στο forum με τους ορους καδος ανακυκλωσης.
ihthiologos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 εκανα ηδη αλλα δεν βρηκα πουθενα λυση στο προβλημα.....
Nord_Chaos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ρε παιδια βοηθηστε με να βρω τον καδο ανακυκλωσης γτ θα πηδηχτω απ το παραθυρο!!! δεν ξερω πως κολλησε το μυαλο μου και πατησα διαγραφη στο εικονιδιο του καδου στο desktop. σας παρακαλω βοηθηστε γτ τα νευρα μου ειναι τσαταλια δεν το βρισκω μια ωρα τωρα που προσπαθω.... το λειτουργικο ειναι vista http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/Show-or-hide-the-Recycle-Bin
micos000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 λειτουργικό; (s)Vista φαντάζομαι. Στα XP δεν γίνεται αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.