firewalker Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Έχω ένα Yamaha TownMate T50 σαν αυτό της εικόνας. Τις τελευταίες μέρες όταν είναι κρύο κυρίως δεν δουλεύει σωστά η μανιβέλα. Πατάω και χάνει (πατινάρει). Δεν δίνει στην μηχανή τις στροφές που πρέπει. Κατεβαίνει ποιο εύκολα από ότι πρέπει. Με τις ταχύτητες δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν πατινάρει καθόλου. Πως είναι αυτό το μοντέλο; Έχει δισκάκια στην μανιβέλα; Τι σύστημα έχει; Τι να φταίει; Να έχει φάει την καστάνια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Έχω ένα Yamaha TownMate T50 σαν αυτό της εικόνας. Τις τελευταίες μέρες όταν είναι κρύο κυρίως δεν δουλεύει σωστά η μανιβέλα. Πατάω και χάνει (πατινάρει). Δεν δίνει στην μηχανή τις στροφές που πρέπει. Κατεβαίνει ποιο εύκολα από ότι πρέπει. Με τις ταχύτητες δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν πατινάρει καθόλου. Πως είναι αυτό το μοντέλο; Έχει δισκάκια στην μανιβέλα; Τι σύστημα έχει; Τι να φταίει; Να έχει φάει την καστάνια; Πήγαινε το στο μάστορα.Λογικά σου έχει φάει τα δισκάκια(καστάνια) που δίνουν κίνηση στο στρόφαλο. Είναι δύσκολη η αλλαγή τους εαν δε ξέρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Σε Honda έχω αλλάξει. Γενικά έχω λύσει δέσει πολλές μηχανές (κυρίως εξωλέμβιες για σκάφη). Δεν έχω ανοίξει ποτέ από τέτοιο μοντέλο, και δεν ξέρω αν θα εντοπίσω τι είναι αυτό που φταίει. Από εργαλεία υπάρχουν τα πάντα. Λες να μην το επιχειρήσω; Θα κοιτάξω να βρω τα σχέδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Σε Honda έχω αλλάξει.[/quoteΑπο οτι μιλησα σημερα στο μαγαζι ειναι ιδιο το συστημα περιπου, το εξωτερικο ελατηριο ειναι υπευθυνο για την επαναφορα και το εσωτερικο (πρεπει να λυθουν τα καρτερ το μοτερ στον παγκο)για να κομπλαρουν τα γραναζια ,σου μιλαω παντα σε σχεση με τα honda γιατι εγω δεν εχω λυσει T50 και ο δικος μου εχει να λυσει χρονια και δεν θυμαται δυστυχως .Τωρα αν πιανει ευκαιριακα ισως εχει φαει τα δοντια σε περιπτωση που εχει σπασει το εσωτερικο η νεκρωση ειναι ακαριαια,για μενα μην κανεις τιποτα αν δεν βρης τα σχεδια,να υποθεσω οτι δεν εχει γινει προσφατο δεσιμο για να αποκλεισω πατατια στο μονταρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Όχι, το κάρτερ δεν έχει ανοιχτεί ποτέ. Πριν καμιά δεκαριά χρόνια του είχα αλλάξει φλάτζα κεφαλής μόνο. Τίποτε άλλο σχετικά με την μηχανή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Αν βρεις σχεδια και μπορεις ανεβασε τα να τα δουμε, θα χρειαστεις και ανταλακτικα,φλαντες, τσιμουχες κτλ δεν ξερω τι υπαρχει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέθοδος δοκιμής και σφάλματος αν δεν πετύχουν τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.