k@menos95 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 καλησπερα παιδια εδω και μια βδομαδα το pc δεν βλεπει τα dvd recorder, μονο απο τη διαχειριση συσκευων φαινονται με ενα θαυμαστικο. αυτο γινετε μονο απο τα win 7 που δουλευω,απο xp και 7 σε αλλο partition δουλευουν κανονικα.εκανα και update στο firmware αλλα τιποτα.τα recorder εναι το lg GH22LS30 και teac DV-516G εχετε καμια ιδεα τι μπορει να γινετε;
stm00192 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Πολύ έχει αρχίσει να εμφανίζεται το συγκεκριμένo προβληματακι τώρα τελευταία.... Δοκίμασε αυτά που λέει στο link http://capitalhead.com/articles/windows-7-dvd-drive-not-working-problem-missing-disappeared-error-gone-not-found-not-recognized-in-x64-and-x86.aspx
vasper Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Η Microsoft λέει για το LG ότι είναι συμβατό χωρίς drivers με Windows 7. Στο site της LG όμως υπάρχει αυτό το firmware (επέλεξε Windows 7) Για το Teac δεν βρίσκω κάτι σχετικό
k@menos95 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Η Microsoft λέει για το LG ότι είναι συμβατό χωρίς drivers με Windows 7. Στο site της LG όμως υπάρχει αυτό το firmware (επέλεξε Windows 7) Για το Teac δεν βρίσκω κάτι σχετικό ευχαριστω αλλα εχω περασει το συγκεκριμενο firmware Πολύ έχει αρχίσει να εμφανίζεται το συγκεκριμένo προβληματακι τώρα τελευταία....Δοκίμασε αυτά που λέει στο link http://capitalhead.com/articles/windows-7-dvd-drive-not-working-problem-missing-disappeared-error-gone-not-found-not-recognized-in-x64-and-x86.aspx ok θα το κοιταξω αυριο
yiannis_1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Αυτό με τα upperfilters μου το εχει κάνει μια φορά στα 7 παλιότερα και το έφτιαξα σβήνοντας τα keys οπως προτείνεται. Σε ενα Laptop Acer που μου είχε εμφανίσει το ίδιο πρόβλημα είχα μπει να βρω τα upperfilters keys και δεν είχαν δημιουργηθεί. Έσπαγα το κεφάλι μου μέχρι να βρώ τι φταίει και πως να επαναφέρω το DVD-R σε λειτουργία. Τελικά το θέμα λύθηκε με bios update του Laptop... Το bcdedit /set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS δεν μου έλεισε το πρόβλημα και μου έβγαζε στην δεξιά κάτω γωνία ενα ενοχλητικό watermark windows 7 Test Mode οπότε τo έκανα undo με την αντίστοιχη εντολή.
k@menos95 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Αυτό με τα upperfilters μου το εχει κάνει μια φορά στα 7 παλιότερα και το έφτιαξα σβήνοντας τα keys οπως προτείνεται.Σε ενα Laptop Acer που μου είχε εμφανίσει το ίδιο πρόβλημα είχα μπει να βρω τα upperfilters keys και δεν είχαν δημιουργηθεί. Έσπαγα το κεφάλι μου μέχρι να βρώ τι φταίει και πως να επαναφέρω το DVD-R σε λειτουργία. Τελικά το θέμα λύθηκε με bios update του Laptop... Το bcdedit /set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS δεν μου έλεισε το πρόβλημα και μου έβγαζε στην δεξιά κάτω γωνία ενα ενοχλητικό watermark windows 7 Test Mode οπότε τo έκανα undo με την αντίστοιχη εντολή. πως γινετε το bios update, χρειαζετε format; επειδη τα 7αρια μου ειναι του θειου και μου ειχε συμβει παλιοτερα και εμενα να μου βγαζει στο desktop το σπαστικο test mode watermark μπορει με το bcdedit /set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS που λες να το βγαλει;
yiannis_1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Desktop είναι η laptop? Θα πρέπει να πας στη σελίδα κατασκευαστή του laptop ή του motherboard και να κατεβάσεις το bios update αν υπάρχει. Η εγκατάσταση του στα πιο πρόσφατα μοντέλα είναι απλή και γίνεται ακόμα και μέσα απο τα windows αλλά είναι πολύ κρίσιμη διαδικασία. Αν για κάποιο λόγο διακοπεί η διαδικασία υπολογιστής δε θα ξαναξεκινήσει... Reinstall δε χρειάζεται αλλά και πάλι σου λέω επειδή δούλεψε σε μένα δε σημαίνει ότι υποχρεωτικά θα δουλέψει και σε όλους.
k@menos95 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Desktop είναι η laptop?Θα πρέπει να πας στη σελίδα κατασκευαστή του laptop ή του motherboard και να κατεβάσεις το bios update αν υπάρχει. Η εγκατάσταση του στα πιο πρόσφατα μοντέλα είναι απλή και γίνεται ακόμα και μέσα απο τα windows αλλά είναι πολύ κρίσιμη διαδικασία. Αν για κάποιο λόγο διακοπεί η διαδικασία υπολογιστής δε θα ξαναξεκινήσει... Reinstall δε χρειάζεται αλλά και πάλι σου λέω επειδή δούλεψε σε μένα δε σημαίνει ότι υποχρεωτικά θα δουλέψει και σε όλους. desktop εχω , το mobo μου ειναι το asus p5q τι να κατεβασω απ ολα http://asus.com/product.aspx?P_ID=BxdaHYTJECBvPJ3k&templete=2 ---------- Προσθήκη στις 16:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:36 ---------- κατεβασα το bios ( P5Q-ASUS-2208.ROM )πως το τρεχω τωρα
stm00192 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Αυτά που λέει στο αρθρο που σου έστειλα τα έκανες??? και δεν είχες αποτέλεσμα??
TheELF Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Κ@μμένε αν στον ίδιο PC σε άλλο partition όπως είπες στην αρχή δουλεύουν σωστά τα recorder τότε ΜΟΝΟ ΤΟ BIOS ΔΕΝ ΦΤΑΊΕΙ
k@menos95 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Αυτά που λέει στο αρθρο που σου έστειλα τα έκανες??? και δεν είχες αποτέλεσμα??δοκιμασα το 1ο και το 3ο χωρις επιτυχια , στο 2ο δεν καταλαβα που πρεπει να βαλω το κλειδι και τι κανω μ αυτο
stm00192 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 δοκιμασα το 1ο και το 3ο χωρις επιτυχια , στο 2ο δεν καταλαβα που πρεπει να βαλω το κλειδι και τι κανω μ αυτο Την πιο πιθανή λύση δεν έκανες.... εγώ σε δύο pc φιλων που παρουσίασε το ρπόβλη αέτσι το έλυσα... Δεν είναι δύσκολο ακολουθα τις οδηγίες κατά γραμμα.. τα λέει πολύ αναλυτικα...
k@menos95 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Την πιο πιθανή λύση δεν έκανες.... εγώ σε δύο pc φιλων που παρουσίασε το ρπόβλη αέτσι το έλυσα...Δεν είναι δύσκολο ακολουθα τις οδηγίες κατά γραμμα.. τα λέει πολύ αναλυτικα... τα αγγλικα μου δεν ειναι και τα καλητερα.πρεπει να διαγραψω το συγκεκριμενο κλειδι;
stm00192 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Πρέπει να διαγράψεις τις καταχωρήσεις upperfilter και lower filter (εφόσον υπάρχουν) μέσα στο κλειδι ΟΧΙ το ίδιο το κλειδί!! Αν βρεις και διαλέξεις το κλειδί δεξια θα σου βγάλει τις καταχωρήσεις του!! Regedit και μετα βρές το κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
k@menos95 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Πρέπει να διαγράψεις τις καταχωρήσεις upperfilter και lower filter (εφόσον υπάρχουν) μέσα στο κλειδι ΟΧΙ το ίδιο το κλειδί!! Αν βρεις και διαλέξεις το κλειδί δεξια θα σου βγάλει τις καταχωρήσεις του!! Regedit και μετα βρές το κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} βρηκα το κλειδι αλλα δεν καταλαβα τι πρεπει να διαγραψω απο τοις καταχωρησεις του http://img686.yfrog.com/img686/3342/92837175.png
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.