Προς το περιεχόμενο

τα windows δεν βλεπουν τα recorder

k@menos95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

εδω και μια βδομαδα το pc δεν βλεπει τα dvd recorder, μονο απο τη διαχειριση συσκευων φαινονται με ενα θαυμαστικο:shifty:. αυτο γινετε μονο απο τα win 7 που δουλευω,απο xp και 7 σε αλλο partition δουλευουν κανονικα.εκανα και update στο firmware αλλα τιποτα.τα recorder εναι το lg GH22LS30 και teac DV-516G

εχετε καμια ιδεα τι μπορει να γινετε;

Δημοσ.

Πολύ έχει αρχίσει να εμφανίζεται το συγκεκριμένo προβληματακι τώρα τελευταία....

Δοκίμασε αυτά που λέει στο link

http://capitalhead.com/articles/windows-7-dvd-drive-not-working-problem-missing-disappeared-error-gone-not-found-not-recognized-in-x64-and-x86.aspx

Δημοσ.

Η Microsoft λέει για το LG ότι είναι συμβατό χωρίς drivers με Windows 7. Στο site της LG όμως υπάρχει αυτό το firmware (επέλεξε Windows 7)

Για το Teac δεν βρίσκω κάτι σχετικό

Δημοσ.
Η Microsoft λέει για το LG ότι είναι συμβατό χωρίς drivers με Windows 7. Στο site της LG όμως υπάρχει αυτό το firmware (επέλεξε Windows 7)

Για το Teac δεν βρίσκω κάτι σχετικό

ευχαριστω αλλα εχω περασει το συγκεκριμενο firmware

Πολύ έχει αρχίσει να εμφανίζεται το συγκεκριμένo προβληματακι τώρα τελευταία....

Δοκίμασε αυτά που λέει στο link

http://capitalhead.com/articles/windows-7-dvd-drive-not-working-problem-missing-disappeared-error-gone-not-found-not-recognized-in-x64-and-x86.aspx

ok θα το κοιταξω αυριο

Δημοσ.

Αυτό με τα upperfilters μου το εχει κάνει μια φορά στα 7 παλιότερα και το έφτιαξα σβήνοντας τα keys οπως προτείνεται.

Σε ενα Laptop Acer που μου είχε εμφανίσει το ίδιο πρόβλημα είχα μπει να βρω τα upperfilters keys και δεν είχαν δημιουργηθεί.

Έσπαγα το κεφάλι μου μέχρι να βρώ τι φταίει και πως να επαναφέρω το DVD-R σε λειτουργία. Τελικά το θέμα λύθηκε με bios update του Laptop...:rolleyes:

Το bcdedit /set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS δεν μου έλεισε το πρόβλημα και μου έβγαζε στην δεξιά κάτω γωνία ενα ενοχλητικό watermark windows 7 Test Mode οπότε τo έκανα undo με την αντίστοιχη εντολή.

Δημοσ.
Αυτό με τα upperfilters μου το εχει κάνει μια φορά στα 7 παλιότερα και το έφτιαξα σβήνοντας τα keys οπως προτείνεται.

Σε ενα Laptop Acer που μου είχε εμφανίσει το ίδιο πρόβλημα είχα μπει να βρω τα upperfilters keys και δεν είχαν δημιουργηθεί.

Έσπαγα το κεφάλι μου μέχρι να βρώ τι φταίει και πως να επαναφέρω το DVD-R σε λειτουργία. Τελικά το θέμα λύθηκε με bios update του Laptop...:rolleyes:

Το bcdedit /set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS δεν μου έλεισε το πρόβλημα και μου έβγαζε στην δεξιά κάτω γωνία ενα ενοχλητικό watermark windows 7 Test Mode οπότε τo έκανα undo με την αντίστοιχη εντολή.

πως γινετε το bios update, χρειαζετε format; επειδη τα 7αρια μου ειναι του θειου και μου ειχε συμβει παλιοτερα και εμενα να μου βγαζει στο desktop το σπαστικο test mode watermark μπορει με το bcdedit /set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS που λες να το βγαλει;

Δημοσ.

Desktop είναι η laptop?

Θα πρέπει να πας στη σελίδα κατασκευαστή του laptop ή του motherboard και να κατεβάσεις το bios update αν υπάρχει.

Η εγκατάσταση του στα πιο πρόσφατα μοντέλα είναι απλή και γίνεται ακόμα και μέσα απο τα windows αλλά είναι πολύ κρίσιμη διαδικασία.

Αν για κάποιο λόγο διακοπεί η διαδικασία υπολογιστής δε θα ξαναξεκινήσει...

Reinstall δε χρειάζεται αλλά και πάλι σου λέω επειδή δούλεψε σε μένα δε σημαίνει ότι υποχρεωτικά θα δουλέψει και σε όλους.

Δημοσ.
Desktop είναι η laptop?

Θα πρέπει να πας στη σελίδα κατασκευαστή του laptop ή του motherboard και να κατεβάσεις το bios update αν υπάρχει.

Η εγκατάσταση του στα πιο πρόσφατα μοντέλα είναι απλή και γίνεται ακόμα και μέσα απο τα windows αλλά είναι πολύ κρίσιμη διαδικασία.

Αν για κάποιο λόγο διακοπεί η διαδικασία υπολογιστής δε θα ξαναξεκινήσει...

Reinstall δε χρειάζεται αλλά και πάλι σου λέω επειδή δούλεψε σε μένα δε σημαίνει ότι υποχρεωτικά θα δουλέψει και σε όλους.

desktop εχω , το mobo μου ειναι το asus p5q

τι να κατεβασω απ ολα

http://asus.com/product.aspx?P_ID=BxdaHYTJECBvPJ3k&templete=2

---------- Προσθήκη στις 16:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:36 ----------

κατεβασα το bios ( P5Q-ASUS-2208.ROM )πως το τρεχω τωρα

Δημοσ.

Αυτά που λέει στο αρθρο που σου έστειλα τα έκανες??? και δεν είχες αποτέλεσμα??

Δημοσ.
Αυτά που λέει στο αρθρο που σου έστειλα τα έκανες??? και δεν είχες αποτέλεσμα??
δοκιμασα το 1ο και το 3ο χωρις επιτυχια , στο 2ο δεν καταλαβα που πρεπει να βαλω το κλειδι και τι κανω μ αυτο
Δημοσ.
δοκιμασα το 1ο και το 3ο χωρις επιτυχια , στο 2ο δεν καταλαβα που πρεπει να βαλω το κλειδι και τι κανω μ αυτο

Την πιο πιθανή λύση δεν έκανες.... εγώ σε δύο pc φιλων που παρουσίασε το ρπόβλη αέτσι το έλυσα...

Δεν είναι δύσκολο ακολουθα τις οδηγίες κατά γραμμα.. τα λέει πολύ αναλυτικα...

Δημοσ.
Την πιο πιθανή λύση δεν έκανες.... εγώ σε δύο pc φιλων που παρουσίασε το ρπόβλη αέτσι το έλυσα...

Δεν είναι δύσκολο ακολουθα τις οδηγίες κατά γραμμα.. τα λέει πολύ αναλυτικα...

τα αγγλικα μου δεν ειναι και τα καλητερα:-).πρεπει να διαγραψω το συγκεκριμενο κλειδι;

Δημοσ.

Πρέπει να διαγράψεις τις καταχωρήσεις upperfilter και lower filter (εφόσον υπάρχουν) μέσα στο κλειδι ΟΧΙ το ίδιο το κλειδί!!

Αν βρεις και διαλέξεις το κλειδί δεξια θα σου βγάλει τις καταχωρήσεις του!!

Regedit και μετα βρές το κλειδί

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

Δημοσ.
Πρέπει να διαγράψεις τις καταχωρήσεις upperfilter και lower filter (εφόσον υπάρχουν) μέσα στο κλειδι ΟΧΙ το ίδιο το κλειδί!!

Αν βρεις και διαλέξεις το κλειδί δεξια θα σου βγάλει τις καταχωρήσεις του!!

Regedit και μετα βρές το κλειδί

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

βρηκα το κλειδι αλλα δεν καταλαβα τι πρεπει να διαγραψω απο τοις καταχωρησεις του

http://img686.yfrog.com/img686/3342/92837175.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...