notis7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Καλημέρα προσπαθώ να μετατρέψω ένα dvd σε avi αλλά τίποτα. Αρχικά δοκίμασα το dvd decrypter σε συνδυασμό με αρκετά προγράμματα- converters αλλά η ποιότητα στο τέλος έβγαινα χάλια . στη συνέχεια δοκίμασα το dvd2avi αλλά κι αυτό μου δημιουργεί πολλά μικρά αρχεία με τεράστιο μέγεθος το καθένας (της τάξης των 50gb συνολικά) Κανένα πρόγραμμα (freeware) για να κάνω την δουλειά μου ή τουλάχιστον πως πρέπει να ρυθμίσω το dvd2avi???
TheELF Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 AutoGK Από τα πιο καλά προγράμματα μετατροπής DVD σε AVI. Στο input βάζεις το IFO που περιέχει την ταινία,το βλέπεις από τον χρόνο που σου βγάζει. Στο output βάζεις που να σου το γράψει το αποτέλεσμα. Τώρα για την ποιότητα έχει δυο τρόπους το step3 και το step4 Στο step3 το target quality εννοεί την ποιότητα σχετικά με το codec που επιλέγεις,όχι με την ταινία. Η σημαντικές ρυθμίσεις είναι στο step4 βάζεις το fixed width η το max width αν θες το αποτέλεσμα να έχει την ίδια (σχεδόν) ανάλυση με το αρχικό.
notis7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ευχαριστώ πολύ φίλε ..έκανε τέλεια δουλειά το πρόγραμμα .. μήπως γνωρίζει κανένα εξίσου καλό πρόγραμμα για avi cutting ?
notis7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 θέλω το output avi αρχείο να το κόψω σε 2 αρχεία.
TheELF Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ιδιου μεγέθους? Σε συγκεκριμένο σημείο? Anyway προτείνω το AviDemux
notis7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Σε συγκεκριμένο σημείο θα το κόψω.. ελπίζω να κάνει το πρόγραμμα που μου προτείνεις..ευχαριστώ για τη βοήθεια!
kurkosdr Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 ευχαριστώ πολύ φίλε ..έκανε τέλεια δουλειά το πρόγραμμα .. μήπως γνωρίζει κανένα εξίσου καλό πρόγραμμα για avi cutting ? Υπαρχει ΟΔΗΓΟΣ στο insomnia wiki με ονομα "κοψιμο ραψιμο αρχειων βιντεο". Και χωρις απωλεια ποιοτητας εε;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.