Προς το περιεχόμενο

μετατροπή από dvd σε avi

notis7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα προσπαθώ να μετατρέψω ένα dvd σε avi αλλά τίποτα. Αρχικά δοκίμασα το dvd decrypter σε συνδυασμό με αρκετά προγράμματα- converters αλλά η ποιότητα στο τέλος έβγαινα χάλια . στη συνέχεια δοκίμασα το dvd2avi αλλά κι αυτό μου δημιουργεί πολλά μικρά αρχεία με τεράστιο μέγεθος το καθένας (της τάξης των 50gb συνολικά)

Κανένα πρόγραμμα (freeware) για να κάνω την δουλειά μου ή τουλάχιστον πως πρέπει να ρυθμίσω το dvd2avi???

Δημοσ.

AutoGK

Από τα πιο καλά προγράμματα μετατροπής DVD σε AVI.

Στο input βάζεις το IFO που περιέχει την ταινία,το βλέπεις από τον χρόνο που σου βγάζει.

Στο output βάζεις που να σου το γράψει το αποτέλεσμα.

Τώρα για την ποιότητα έχει δυο τρόπους το step3 και το step4

Στο step3 το target quality εννοεί την ποιότητα σχετικά με το codec που επιλέγεις,όχι με την ταινία.

Η σημαντικές ρυθμίσεις είναι στο step4 βάζεις το fixed width η το max width αν θες το αποτέλεσμα να έχει την ίδια (σχεδόν) ανάλυση με το αρχικό.

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ φίλε ..έκανε τέλεια δουλειά το πρόγραμμα .. μήπως γνωρίζει κανένα εξίσου καλό πρόγραμμα για avi cutting ?

Δημοσ.

Σε συγκεκριμένο σημείο θα το κόψω.. ελπίζω να κάνει το πρόγραμμα που μου προτείνεις..ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Δημοσ.
ευχαριστώ πολύ φίλε ..έκανε τέλεια δουλειά το πρόγραμμα .. μήπως γνωρίζει κανένα εξίσου καλό πρόγραμμα για avi cutting ?

Υπαρχει ΟΔΗΓΟΣ στο insomnia wiki με ονομα "κοψιμο ραψιμο αρχειων βιντεο". Και χωρις απωλεια ποιοτητας εε;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...