pano Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Αν θέλεις ρίξε μια ματιά εδώ μήπως σε βοηθήσει http://www.silentpcreview.com/section12.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ρε παίδες οι scythe slipstream δεν παλέυονται καθόλου απο θόρυβο;Γιατί πρέπει να ρίξω οποσδήποτε θερμοκρασίες και ίσως χρειαστώ και 2....Κομπρεσέρ μέσα στο δωμάτιο κ έτς; μπάι δε γουέι τώρα στην ψύκτρα έχω τον μαμά της κούλερμάστερ και αυτόν και σκεφτόμουν να βάλω ένα στην ψύκτρα και ένα πίσω στο κουτί για να βγάζει αέρα που μου το προτεινέ ένας φίλος σε άλλο τόπικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Aπ ότι έχω ακούσει είναι πολύ θορυβώδης οι slip stream, αλλά ο θόρυβος είναι και κάτι το υποκειμενικό, διαφορετική ανοχή έχει ο καθένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ωραίος ο Δαίμων, γουστάρουμε με slipstream στο full ε; Σκέτη ηδονή σου λέω, αφού με νανουρίζει κιόλας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.