Houston Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 τόσο γερασμένη που όλοι ασχολούνται με το κοιμητήριο. δεν κάνω πλάκα κάθε 3 κ λίγο τα τοπικά κανάλια κ ραδιόφωνα εχουν θέμα. τι γίνεται μ αυτή την ιστορία δεν ξέρω αλλά σήμερα στο ραδιο άκουγα πάλι γίναν εντάσεις αστυνομίες περιπολικά κ αυτό γίνεται συχνά κ αν όχι ασχολούνται γενικά ρε γαμώτο όλοι … δεν πάει άλλο ελεος , εχουμε κ χιονοδρομικό κ κανεις δεν πατάει δεν ασχολείτε , η ομάδα στο ποδοσφαιρο ανεβαίνει στην Α και όλοι στο επικεντρο εχουν αυτό που κάνει τους γέρους ν πάνε ν’ ανάψουν καντήλια μάζωξη ρε παιδί εκεί λαος , στις εκκλησίες, οι καφετέριες άδειες, νυχτερινή ζωή 0 , να τα μάσω να φύγω να ρθω πάλι Αθηνα.? δεν αντέχω άλλο ρε συγχυστηκά πρωινιάτικα
Houston Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 α γεια σου! καθε τρεις κ λίγο με τον 'Κουκο' (ετσι λεν το κοιμητήριο) βαρέθηκα ν ακούω για κουκο και σφαγεία (το άλλο θεμα)... μα τόσο μακακες είναι?
tsifotis Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 μια χαρα στον Βολο, μην τον υποτιμας και σιγουρα δεν βοηθας με το ψιλο-κραξιμο poco pico/spitaki bar/τσιπουραδικα/rainbow/vox κι αν στο σπιτι υπαρχει dsl μια χαρα βγαινει. Αθηνα για διακοπες που κ που (συναυλιες, θεατρα, ποταδικα, αγορα, ξενυχτια κ οτι χρειαζεται για ξεδωμα). Α μην υποτιμας την δυναμη του ραδιοφωνου να σε υποβαλλει στον μιζερο-μικροκοσμο του
Radiatedsoul Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 εχει χιονοδρομικο κοντα στο βολο δε το ηξερα. Εχει χιονι τωρα;
margaritagr Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 εχει χιονοδρομικο κοντα στο βολο δε το ηξερα. Εχει χιονι τωρα; το χιονοδρομικο ειναι στα Χάνια.... ειναι τοσο χαλια ο Βολος το χειμωνα?γιατι καλοκαιρι σκιζει(απο πορταρια ειμαι)
flo1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 υπερβαλλεις λιγο. εγω δεν εχω ακουσει τιποτα για τον κουκο και τα σφαγεία χαχα.οκ, δεν ακουω ομως τοπικα νεα!
kebinB Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 βολιότης. μια γυρα κουρσαρο, ποκοπικο, σπιτακι αν εχεις αλλα γουστα παραλια τσιπουρο κρασιά. οπως επίσης ολα τα καινούργια μαγαζάκια στα παλιά χρυσό φασόλι κλπ πος κλπ να πω την αλήθεια πήγα τώρα το πάσχα και βαρέθηκα στη πρώτη βδομάδα. :P
Houston Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ρε συ δεν είναι αυτό αλλά η νοοτροπία πιο πολύ της κοινωνίας κ όσο θες ν μην ακους ραδιοφωνο υπάρχουν και 2 τηλεοπτικά κανάλια που αναπαράγουν κ δεν μπορείς να στρουθοκαμηλίζεις εκτός αν είσαι εκτακτος εδω ,... ουτε τα μαγαζιά φταίνε. λείπει η νεολαία...δηλ. όσοι σπουδάζουν οι περισσότεροι δεν γυρίζουν , οι φοιτητές είναι λίγοι εδω και όπου πας στην παραλία π.χ βλέπεις 14χρονα να τσιρίζουν και παππουδες ή γονείς με τα παιδιά τους. @Radiatedsoul το χιονοδρομικό πριν 20 μερες έκλεισε αλλά έτσι για την κουβεντα πόσο ανωμαλία πρέπει να υπάρχει για να ασχολούνται δημοσιογράφοι κ λοιποί (οι οποίοι είναι καθεστώς με ότι αυτό συνεπάγεται σε μια μικρή κοινωνία) με ένα νεκροταφείο και ένα σφαγείο κατά καιρούς τελοσπαντων @tsifotis καμιά φορά θελοντας κ μη είσαι αναγκασμένος ν ακούς
Höfdingadrapa Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ρε άρρωστε, μου θύμισες το τραγούδι "ζω σε μια πόλη'' των Υδρογόνο 3. Άσχετο οκ.
pipiris Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ρε συ δεν είναι αυτό αλλά η νοοτροπία πιο πολύ της κοινωνίας κ όσο θες ν μην ακους ραδιοφωνο υπάρχουν και 2 τηλεοπτικά κανάλια που αναπαράγουν κ δεν μπορείς να στρουθοκαμηλίζεις εκτός αν είσαι εκτακτος εδω ,... ουτε τα μαγαζιά φταίνε. λείπει η νεολαία...δηλ. όσοι σπουδάζουν οι περισσότεροι δεν γυρίζουν , οι φοιτητές είναι λίγοι εδω και όπου πας στην παραλία π.χ βλέπεις 14χρονα να τσιρίζουν και παππουδες ή γονείς με τα παιδιά τους. @Radiatedsoul το χιονοδρομικό πριν 20 μερες έκλεισε αλλά έτσι για την κουβεντα πόσο ανωμαλία πρέπει να υπάρχει για να ασχολούνται δημοσιογράφοι κ λοιποί (οι οποίοι είναι καθεστώς με ότι αυτό συνεπάγεται σε μια μικρή κοινωνία) με ένα νεκροταφείο και ένα σφαγείο κατά καιρούς τελοσπαντων @tsifotis καμιά φορά θελοντας κ μη είσαι αναγκασμένος ν ακούς 1ο ετος εισαι στο Βολο να φανταστω? Μια χαρα αρκετους φοιτητες εχει, πρεπει να βρεις τα στεκια απλως. Μη νομιζεις οτι σε αλλες επαρχιακες πολεις εχουν πολυ σοβαροτερα νεα.
Houston Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ;oxi είμαι λίγο μεγαλύτερος δεν μου φταίει η πολη ... απλώς ένα περίεργο φαινόμενο που συμβαίνει κατα καιρούς κ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τετοια διαστροφή σε μια κοινωνία ανθρώπων τεσπα...πηγε αλλού η κουβέντα, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως ! υγ. pipiris αν ήμουν φοιτητής δεν θα με ένοιαζε , αλλά η αλήθεια είναι ότι οι νεοι δεν μένουν εδώ κ αυτό είναι πρόβλημα
kebinB Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 και ποια κοινωνία δεν ειναι διεστραμμένη; κάτι να κάνεις στο βόλο την επόμενη γίνεται θέμα, μικρή κοινωνία όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους φατσικά πόσο μάλον να είσαι και γέννημα θρέμμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.