lionheart75 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τη συγκεκριμένη μητρική και όσον αφορά τη θύρα e-sata αυτής. Δεν δουλεύει η θύρα όταν συνδέω την θήκη του εξωτερικού σκληρού μέσω e-sata. Όλες οι υπόλοιπες θύρες usb δουλευουν κανονικά. Έχω δοκιμάσει μέσω bios και με AHCI mode αλλά και με IDE mode αλλά δεν γίνεται τίποτα. Σαφώς και δεν πρόκειται θέμα συνδεσμολογίας διότι πιστεύω τα έχω κάνει όλα σωστά. Πιστευω ότι είναι θέμα drivers διότι χρησιμοποιώ win7 x64 και η συγκεκριμένη μητρική δεν έχει (ακόμα ????) στο site της drivers για τα 7. Το cd της μητρικής δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω λόγω ασυμβατότητας. Η θύρα αυτή σύμφωνα με το manual χρησιμοποιείται απο το JMicron JMB362 chipset. Yπάρχει δυνατότητα να βρώ drivers για 7 για το συγκεκριμένο chipset διότι έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Μήπως δεν φταίει αυτό αλλά πρέπει να ψάξω αλλού? Κάποιος που έχει τη συγκεκριμένη μητρική και win7 και έχει λύσει το θέμα ας μου απαντήσει παρακαλώ. Thanks in advance.
stm00192 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Στο device manager σου τον αναγνωρίζει τον ελεγκτη??? αν οχι τότε κατέβασε τους drivers για vista και λογικά θα δουλέψει!!
lionheart75 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δεν είμαι σπίτι αυτή τη στιγμή θα τσεκάρω όταν πάω. (Δεν θυμάμαι όμως αν υπάρχει για vista x64 στο site διότι θα το είχα κάνει.) thanks man.
vasman15 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ειχα το ιδιο προβλημα με μια asus αφου παιδευτικα με drivers εψαξα παντου,η λυση ηταν στο μητροο των windows ,αν δεν βρεις λυση με τους drivers πες μου να σου γραψω τις οδηγιες
lionheart75 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 thanks man. (Καλού - κακού μιάς και έχω παιδευτεί αρκετά δεν μου τις στέλνεις όποτε μπορέσεις μέσω pm?)
Πέτρος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Έχω κι εγώ την ίδια μητρική (MSI) και όντως υπάρχει πρόβλημα σε 7χ64. Φίλε vasman15 αν θέλεις στείλε και σε εμένα τη λύση ή δημοσίευσέ την, να υπάρχει και για άλλους. Ευχαριστώ.
lionheart75 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Έχω κι εγώ την ίδια μητρική (MSI) και όντως υπάρχει πρόβλημα σε 7χ64. Φίλε vasman15 αν θέλεις στείλε και σε εμένα τη λύση ή δημοσίευσέ την, να υπάρχει και για άλλους. Ευχαριστώ. Μπράβο ρε φίλε και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος. Kανείς καμμιά ιδέα βρε παιδιά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.