TheoKent Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Καλησπέρα Insomniacs, αναζητώ από την εμπειρία σας για προβλήματα που απλά εμφανίστηκαν τις τελευταίες μέρες στο σύστημά μου που τρέχει windows 7 Professional 64-bit Το πρώτο που παρατήρησα ήταν ότι δεν μπορούσα να εμφανίσω τις Ιδιότητες των αρχείων (δήλαδη δεξί click -> properties) Ακόμα κάτι περίεργο που ίσως έχει κάποια σχέση με το πρόβλημα... Στο notepad όταν προσπαθώ να το κλείσω (με οποιοδήποτε τρόπο) μου βγάζει το save as και δεν κλείνει αν δεν το κάνω save... Και πάνω απ'όλα δεν μπορώ να κάνω end process σε κανένα process στον task manager! και αν καθίσω και το ψάξω λίγο παραπάνω θα υπάρχει και κατι άλλο που δεν έχω εντοπίσει ακόμα. Τονίζω ότι το λειτουργικό είναι αυθεντικότατο και ενεργοποιημένο Είχα αλλάξει το windows orb, αλλά το επανέφερα... δεν έκανε τίποτα δεν το γλυτώνω το format νομίζω...
TheoKent Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Έχω ρυθμίσει το Microsoft Security Essentials να σκανάρει κάθε εβδομάδα τον υπολογιστή και απ'ότι βλέπω δεν έχει εντοπίσει τίποτα, ωστόσο θα το ξαναβάλω και θα βάλω και το clamwin να κάνει ένα scan αν και το πρόβλημα δε νομίζω να οφείλεται σε ιό γιατί και το σύστημα δεν είναι εκτεθειμένο. Είχα κάνει clear το bios την προηγούμενη εβδομάδα μετά απο αποτυχία αλλαγής timing της RAM, και είχε απορυθμιστεί το AHCI για τους δίσκους και όταν ξεκίνησε το σύστημα, σερνόταν... και το ξαναέφτιαξα... αλλάζει καθολου αυτό τα δεδομένα του προβλήματος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.