Προς το περιεχόμενο

Οθονη που κλεινει μαζι με το pc

alexx20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oταν κλεινω τον υπολογιστη μου η οθονη δεν κλεινει μαζι του. Υπαρχει καποιος τροπος ωστε να κλεινει και αυτη μαζι του και να μην αναγκαζομαι να την κλεινω απ το κουμπι της?

Δημοσ.

Η οθόνη έχει δική της τροφοδοσία, αν μπορέσεις να δώσεις ρεύμα στην οθόνη από το τροφοδοτικό του υπολογιστή σου τότε θα καταφέρεις να την κλείνεις μαζί με τον υπολογιστή.

Δημοσ.

Το ξερω οτι οι οθονες εχουν δικη τους τροφοδοσια, πως εξηγεις ομως οτι σε ενα απ τα pc μου η οθονη κλεινει μαζι με τον υπολογιστη? (οταν επιλεξω τερματισμο λειτουργιας)

Δημοσ.

Δεν κλεινει τελειως μαλλον, γιατι το λαμπακι της εχει πορτοκαλι χρωμα(απο μπλε που ειναι οσο το pc ειναι ανοιχτο). Αν τη κλεισεις απ το κουμπι της, τοτε το λαμπακι σβηνει.

Ελεγξα τις συνδεσεις, δεν υπαρχει κατι ιδιαιτερο. Η οθονη τροφοδοτειται απ τη πριζα και συνδεεται με το pc μεσω d-sub. Να υποθεσω οτι προκειται για κατασκευαστικη ιδιαιτεροτητα?

Επειδη παντως βολευει αυτη η κατασταση, υπαρχει τροπος να ρυθμισουμε τετοιο αυτοματο κλεισιμο?

• Super Moderators
Δημοσ.

κανονική λειτουργία όλων των οθονών είναι αυτή, να μπαίνει σε stand by όταν σβήνει το pc...

Δημοσ.

Ισως τοτε η διαφορα σε αυτο που λεω ειναι οτι στο μεν ενα pc αν δεν κλεισεις την οθονη απ το κουπι της, το φωτακι αναβοσβηνει συνεχως ενω στο αλλο ειναι πολυ μικρο και δεν αναβοσβηνει. Δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη μηπως η πρωτη εμφανιζει και καποιο μυνημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι θέμα κατασκευής-επιλογής led για την ένδειξη, δεν διαφέρει σε κάτι το stand by...

Δημοσ.

Αρα καλα το ειπα οτι ειναι κατασκευαστικη ιδιαιτεροτητα:-)

Μια συσκευη που βρισκεται σε τετοια κατασταση stand-by ειναι το ιδιο επιρρρεπης σε βραχυκυκλωμα, κεραυνο ή αυξομειωση της τασης σαν να ηταν ανοιχτη?

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν την έχεις πάνω σε προστατευτικό πολύμπριζο ή σταθεροποιητή τάσης πάλι υπάρχει κίνδυνος

Δημοσ.

Αρα μόνο αν την κλεινω απ το κουμπι της εχω το κεφαλι μου ησυχο?

Μηπως πρεπει να κλεινω και το πολυμπριζο στο οποιο ειναι συδεδεμενη?

• Super Moderators
Δημοσ.

για κεραυνούς η λύση είναι να βγάζεις από τις μπρίζες, για αυξομειώσεις τάσης παίρνεις σταθεροποιητή...

Δημοσ.

Δηλαδη αν κλεισω off το πολυμπριζο δεν προστατευομαι απο κεραυνους? πρεπει να το βγαλω κι απ τη πριζα?

Στο μεταξυ δημιουργησα θεμα για πολυπριζα-ups στη κατηγορια "Hardware", ισως θελεις να συνεχισουμε εκει:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...