Bogey Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Καλημέρα! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Χρησιμοποιώ το ConvertXtoDVD για την μετατροπή των AVI σε DVD. Την τελευταία φορά που το δοκίμασα, κάθε φορά που έφτανε στο 50% περίπου της μετατροπής, το πρόγραμμα ΕΚΛΕΙΝΕ τον υπολογιστή. Σε κάθε νέα προσπάθεια να επενεκινήσω τον υπολογιστή, αυτός ΕΚΛΕΙΝΕ μόλις άρχισε να φορτώνει τα windows! Με τα πολλά άνοιξα τον υπολογιστή, πέρασα τον δίσκο με antivirus (έχω το AVAST). Έκανα uninstall to ConvertXtoDVD, defrag τον δίσκο και δοκίμασα το Windvd. Τα ίδια. Ο υπολογιστής ΕΚΛΕΙΝΕ στο 50% της μετατροπής. Δοκίμασα να κάνω restore μέχρι τρεις μήνες πριν. Τα ίδια με το ConvertXtoDVD και το Windvd!! Καταλήγω ότι πρόκειται για ιό! Έχετε κάποια ιδέα ή θα χρειαστώ format του δίσκου; Ευχαριστώ!
tasmak Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μήπως έχεις πρόβλημα με τις θερμοκρασίες του υπολογιστή σου? Μήπως ζεσταίνεται ο επεξεργαστής? Για μένα, τσέκαρε το ανεμιστηράκι της CPU, καθάρισε απο σκόνη αυτό και όλο το υπόλοιπο κουτί και βάλε καινούργια θερμοαγώγιμη πάστα ανάμεσα στην cpu και στην ψύκτρα της... Κατά δεύτερον, ένα memtest στίς μνήμες, και κατά τρίτον να δοκίμαζες και ένα άλλο τροφοδοτικό μήπως δεν δίνει το απαιτούμενο ρεύμα.
Bogey Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δεν ξέρω αν έχω τέτοιο πρόβλημα!! Μπορεί να ανεβάζει θερμοκρασίες ο επεξεργαστής όταν μετατρέπει το avi σε DVD, μικρότερες απ όσες όταν κατεβάζει αρχεία. Έχω αφήσει τον υπολογιστή και όλο το βράδυ να κατεβάζει αρχεία χωρίς διακοπή! Θα το κοιτάξω και αυτό πάντως. Υπ ‘οψιν ότι είναι laptop.
tasmak Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Όταν απλά κατεβάζεις αρχεία...η cpu λειτουργεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε σχέση με όταν κάνεις μετατροπή. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Everest για να τσεκάρεις τις θερμοκρασίες που δουλεύει το laptop. Ίσως με ένα καλό φύσημα-ξεσκόνισμα να διορθωθεί το πρόβλημά σου. Δεν μιλάω για φορμάτ γιατί φαίνεται ο υπολογιστής οτι κλείνει μόνο όταν πιέζεται. Αν στο έκανε ενώ απλά σέρφαρες, ίσως να πρότεινα και μια επανεγκατάσταση στα Windows.
Bogey Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Φαντάστηκα με τα πολλά ότι όταν μετατρέπει τα αρχεία θα «πιέζεται» ο επεξεργαστής και να μην θέλει format. Έχεις δίκιο. Θα το κοιτάξω.
activex Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Βάλε ένα μετροπρόγραμμα θερμοκρασίας να δεις πόσο ανεβαίνει όταν μετατρέπεις βίντεο. Σχεδόν όλα τα λάπτοπ ένα προβληματάκι με τις θερμοκρασίες το έχουν... Υ.Γ Τι cpu έχει ; ίσως σου κάνει αυτό : http://www.alcpu.com/CoreTemp/
Bogey Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Θα το κοιτάξω και θα σας πω σχετικά με τις θερμοκρασίες, αλλά αυτό το πρόβλημα δεν το είχα.. Ευχαριστώ ΠΟΛΥ για τις προτάσεις και τα προγράμματα!
TheELF Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Πες μας λίγο το πρόβλημα εμφανίζεται σε συγκεκριμένη ταινία η σε οποιαδήποτε,γιατί το να κολλάει πάντα σε περίπου το ίδιο σημείο εμενα με βρωμάει χοντρό γρατζουνιά σε DVD.
Bogey Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Σε κάθε ταινία. Εκτός κι αν είναι πολύ μικρή. Γιαυτό και συνηγορώ περισσότερο προς την υπερθέρμανση του επεξεργαστή. Δεν πρόκειται για DVD χαλασμένο ή πρόβλημα στην ταινία. Γίνεται πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Bogey Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ακολούθησα τις οδηγίες. Για τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή πριν ανοίξω το laptop, με ηλεκτρική σκούπα, πέρασα όλο τον υπολογιστή. Το πρόβλημα ΔΙΟΡΘΏΘΗΚΕ. Τώρα μετά από μέτρηση των θερμοκρασιών, όταν χρησιμοποιώ το πρόγραμμα μετατροπής video πέρνω θερμοκρασίες 77ο και 85ο. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό.. Ευχαριστώ!
activex Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ακολούθησα τις οδηγίες. Για τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή πριν ανοίξω το laptop, με ηλεκτρική σκούπα, πέρασα όλο τον υπολογιστή. Το πρόβλημα ΔΙΟΡΘΏΘΗΚΕ. Τώρα μετά από μέτρηση των θερμοκρασιών, όταν χρησιμοποιώ το πρόγραμμα μετατροπής video πέρνω θερμοκρασίες 77ο και 85ο. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό.. Ευχαριστώ! φούρνος μου ακούγεται...τι επεξεργαστή έχεις είπαμε ; σίγουρα είναι από αυτό (φαντάσου πόσο ήταν πριν δηλαδή!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.