Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι λάθος μου την ασύρματη θέλω να βάλω μόνο και από ότι είδα το webcamxp ένα πρόγραμμα την υποστηρίζει.. ναι και εννοείται ότι για 4ης θα πάει 400e , αλλά μόνο ρεύμα θα τις βάζω ε? όχι ethernet καλώδιο εφόσον είναι ασύρματη, και με το webcamxp μπορώ να το βάλω να κάνει record ανάλογα την ώρα κλπ και να βλέπω? νομίζω ναι με βάση τα screenshots

http://www.webcamxp.com/screenshots.aspx

Δημοσ.

Παπαδες μπορεις να κανεις με αυτα τα προγραμματα, το ζητημα ειναι πως πρεπει να το κανεις βλεποντας και κανοντας, να τις παρεις, να δεις ποσο χωρο θελουν για οσο χρονο θελεις να γραφουν και να δεις αν συμφερει να εχεις το PC ανοιχτο η να βαλεις μια εξωτερικη συσκευη καταγραφης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξέρει κανείς καμιά καλή που να καρφώνετε στον τοίχο , σε καλή τιμή και να βλέπεις και το βράδυ? και να είναι στην λίστα αυτήν http://webcamxp.com/ipcams.aspx

Edit: αυτήν λέει τίποτα? εδώ

Επεξ/σία από Jesakos
Δημοσ.

είναι καλή αυτήν για το βράδυ?

PTZ WVC200 σαν ποιότητα? αν ξέρει κάποιος κάποια άλλη ip wireless ip camera με Night vision θα τον ευχαριστούσα!

Δημοσ.

Αυτη που δειχνεις δεν εχει Leds για νυχτερινη οραση οποτε οχι δεν ειναι καλη για βραδυ.

Καλο θα ηταν να αναφερεις ποσα διαθετεις για Καμερες και αν θελεις να εχουν ολες νυχτερινη οραση και κινηση δεξια αριστερα πανω κατω.

• Moderators
Δημοσ.

Δες και αυτη.Σε περιπτωση που σε ενδιαφερει και κανει την δουλεια που θελεις,μπορω να σου δωσω μια περισσευουμενη,αχρησιμοποιητη στη μιση τιμη.

Δημοσ.
Δες και αυτη.Σε περιπτωση που σε ενδιαφερει και κανει την δουλεια που θελεις,μπορω να σου δωσω μια περισσευουμενη,αχρησιμοποιητη στη μιση τιμη.

Y-Cam ? Που την βρηκες ?

Αν και δεν την ξερω την εταιρεια εφοσον ο ανθρωπος ψαχνει κατι για τον επαγγελματικο του χωρο (απο οσο καταλαβα) θα προτεινα να παει σε πιο "αξιολογες" και "δοκιμασμενες" λυσεις. Εξαλλου αποτι λεει θελει αρκετες και οχι μια.

• Moderators
Δημοσ.
Y-Cam ? Που την βρηκες ?

Aν σου πω στο link που εδωσα θα με πιστεψεις?

Αν και δεν την ξερω την εταιρεια εφοσον ο ανθρωπος ψαχνει κατι για τον επαγγελματικο του χωρο (απο οσο καταλαβα) θα προτεινα να παει σε πιο "αξιολογες" και "δοκιμασμενες" λυσεις. Εξαλλου αποτι λεει θελει αρκετες και οχι μια.

Το οτι δεν την ξερεις δεν μεταφραζεται σε μη "αξιολογη"λυση.Kαι προφανως μπορει να κανει οτι θελει ο ανθρωπος,προταση εκανα οπως ηταν ξεκαθαρο πιστευω,χωρις να αναφερω πως ειναι η μεγιστη ευκαιρια που δεν πρεπει να χασει.

Δημοσ.

ευχαριστώ παιδιά αν και σκέφτηκα περι το Night να βάλω ένα φωτοκύτταρο ώστε να μην έχω και την τέλεια Night camera και να γίνει η δουλειά μου..

Μία ερώτηση για την PTZ WVC200 αυτήν αν και είδα μερικά video στο youtube γίνετε αν κάνει ήδη record και καταλάβει Motion να ακολουθεί τις κινήσεις? ή αν γίνετε να κοιτάει κάπου και αν καταλάβει κίνηση να κάνει zoom κλπ στο σημείο εκείνο?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..

thnx gia thn y-cam φαίνεται τέλεια: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=fJNO82Ni7es[/ame] υποστηρίζει όμως ζοομ κλπ?

• Moderators
Δημοσ.

Μία ερώτηση για την PTZ WVC200 αυτήν αν και είδα μερικά video στο youtube γίνετε αν κάνει ήδη record και καταλάβει Motion να ακολουθεί τις κινήσεις? ή αν γίνετε να κοιτάει κάπου και αν καταλάβει κίνηση να κάνει zoom κλπ στο σημείο εκείνο?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..

Με το iCatcher μπορεις να κανεις ολα τα παραπανω.

Δημοσ.

Αποψη μου ειναι να μην κανεις παπατζιδικες δουλειες αφου ακομα και με Night Vision Δεν εχεις τελεια νυχτερινη ληψη.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Λογω των καιρων και επειδη λειπω αρκετα συχνα απο το σπιτι, θα ηθελα να βαλω δυο καμερες οι οποιες να καταγραφουν και να μπορω ανα πασα στιγμη να βλεπω Live τι συμβαινει απο καποιο PC. Αν γινεται και απο το iPhone / iPad, ευπροσδεκτο.

Αυτο που χρειαζομαι ειναι IP Cameras καρφωμενες με καποιο ethernet στο Router ή WiFi φανταζομαι.

Απο εκει και περα παιρνουν IP που βαζω και δουλευουν. Η καταγραφη, πως θα γινεται;

Να φτιαξω ενα κατεβαστηρι με μεγαλο δισκο ή να παρω καποιο μηχανημα;

Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...