geornirv Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Θα ήθελα να αγοράσω 1 βιντεοκάμερα. Έχω μια mini-dv αλλά θα ήθελα να πάρω 1 hd που λογικά δεν συγκρίνεται η ποιότητα εικόνας μεταξύ τους. Έχω καταλήξει σε αυτές : 1)Panasonic HDC-SD10 Videocamera (Flash Card, HD) 2)Canon Legria HF200 Silver Videocamera 3)Samsung HMX-H104 Videocamera (Full HD, Flash Card) 4)Sony Digital Videocamera HDR-CX116 Black 5) Sony Digital Videocamera HDR-CX115E Black Ποιά είναι καλύτερη και γιατί ??? Μήπως στα ίδια λεφτά υπάρχει κάποια άλλη καλύτερη ?? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Καθως ειμαι και εγω στο ψαξιμο βρισκω στα forum την canon hf200 καλυτερη.Ωστοσο δεν ξερω τι γινετε με τις hd αλλα απο δειγματα απο youtube μου φαινονται οτι ολες χανουν καρε (κανουν σπασιματα ειδικα σε κινουμενα αντικειμενα).Τουλαχιστο η hf200 φαινεται να κολλαει λιγοτερο.Παντως μου κακοφαινεται να δωσω 500€ γιαυτο το λογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.