lion2486 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Γειά σας, αυτό που θέλω να κάνω είναι να εκτελώ εντολές σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή με windows server αλλά χωρίς ο χρήστης να έχει κανένα επιπλέον δικαίωμα. Η ιδέα αρχικά ήταν να υποστηρίζει ssh server, να φτιαχτεί ένα πρόγραμμα που θα συνδέεται και θα δίνει τη δυνατότητα των εντολών αυτών μόνο. Σε αυτό βρήκα πολλά προβλήματα. Μετά σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω το telnet, αλλά είμαι αμφίβολος για την ασφάλειά του. Αν έχετε κάποια άλλη ιδέα ή βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Επίσης ένα ακόμα πρόβλημα που έχω είναι πως αυτές οι εντολές που θα κάνουν αυτό που θέλω. Η μία εντολή είναι η έναρξη ενός προγράμματος και η άλλη ο τερματισμός του, όμως δεν θέλω να γίνεται βίαιη διακοπή του, αλλά ομαλή (τώρα χρησιμοποιώ την εντολή Ctrl+C στη γραμμή εντολών που τρέχει και τερματίζει ομαλά μετά από λίγο, μπορώ να δίνω κάπως σήμα για αυτή την εντολή
StavrosD Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Φτιάξε έναν νέο λογαριασμό και δώσε του μόνο συγκεκριμένα δικαιώματα, όχι admin όπως συνηθίζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.