Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με υποτιτλους μετα απο format pc

zoug100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.εχω ενα προβλημα με καποιους υποτιτλους.εκανα format στο pc.μετα το φορματ λοιπον παω να ανοιξω αυτους τους υποτιτλους με το subtitle workshop και μου βγαζει is a bad subtitle or an unsupported format.πηγα να ανοιξω τους υποτιτλους με το notepad τιποτα ξανα.τι μπορω να κανω να τους ανοιξω?ξερετε?

επαιζαν μια χαρα πριν.και γραφει εκει που τους εχω σωσει οτι ειναι subtitle file.δοκιμασα στο notepad ολα τα encoding και τιποτα.καταστραφηκαν?

Δημοσ.

Δε μας λες τι λειτουργικό έχεις. Δοκίμασε να πας στο control panel, regional settings και ψάξε μια καρτέλα που λέει κάτι για non-unicode programs. Βαλ το greek.

Δημοσ.
Δε μας λες τι λειτουργικό έχεις. Δοκίμασε να πας στο control panel, regional settings και ψάξε μια καρτέλα που λέει κάτι για non-unicode programs. Βαλ το greek.

το εχω ηδη αυτο.xp εχω.ειναι λες και κατασταφηκε το αρχειο εντελως.δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε.

Δημοσ.
Αφού το άλλαξες έκανες reboot; Τι πρόβλημα βγάζει το notepad; Τους βγάζει «κινέζικους»;

το unicode greek το εχω απο την στιγμη που εκανα τοφορματ.

οσον αφορα το notepad που ρωτησες.οταν τους ανοιγω mε notepad δεν εμφανιζεται τιποτα απολυτως.ενα κενο-λευκο notepad.

αντε βρες ακρη δηλαδη.και εψαξα στο ιντερνετ αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει restore κατεστραμενα αρχεια srt και δεν βρηκα τιποτα.

εχουν καταστραφει και δεν νομιζω να μπορω κατι.απλα ποσταρα μηπως και γινει κανενα θαυμα :mad:

Δημοσ.

λιγο μπερδεμένα μας τα λες...αυτό που λες δεν το έχω συναντήσει ....δηλαδη να ανοίξεις το srt και να μην έχει τίποτα.... συνήθως εμφανίζει κινέζικα...

αν έχεις αγγλικα xp φρόντισε να εγκαταστήσεις όλες τις ελληνικές γραμματοσειρές στο control panel..

αν έχει κάποια λαθάκια το srt το workshop δεν τα ανοίγει...θα προτεινα να κατεβάσεις ένα καλό repair εργαλείο για srt

Easy Subtitles Synchronizer

http://easysubs.blogspot.com/

το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τον υπότιτλο μέσα και να πατήσεις save...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...