bebis4 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 παιδες γεια σας. αντιμετωπιζω το εξης προβλημα εχω συνδεδεμενο στο λαπτοπ εξωτερικους σκληρους και οταν παω να κανω ασφαλη τερματισμο λειτουργιας μου εμφανιζει το μυνημα "Δεν ειναι δυνατον να τερματιστει η λειτουργια της συσκευης γενικος τομος τωρα. προσπαθηστε παλι να σταματησετε τη λειτουργια της συσκευης αργοτερα." οταν κανω το ιδιο για usb stick κανει κανονικα ασφαλη τερματισμο για να το αφαιρεσω. να πω οτι εχω win xp sp3. καμια ιδεα? αρχικα λειτουργουσε κανονικα η διαδικασια τερματισμου. ευχαριστω εκ των προτερων.
kotetsi Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Κατέβασε το πρόγραμμα unlocker και κοίταξε μήπως κάποια διεργασία κάνει χρήση του εξωτερικού σκληρού την ώρα που θέλεις να τον καταργήσεις. Χωρίς να το προτείνω ως λύση, ανέκαθεν απλά τραβούσα το καλώδιο των σκληρών ή τους έσβηνα από το κουμπί. No problems whatsoever.
bebis4 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 δεν εχουν κουμπι γιατι ειναι 2.5 δυστυχως. ---------- Προσθήκη στις 22:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:10 ---------- θα τεσταρω με το αλλα προγραμμα που λεσ thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.