N0tisOO7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ψάχνω για πακέτο με "Τηλέφωνο και Internet". Είμαι συνδρομητής conn-x 2MPs εδώ και 2 χρόνια και είμαι ικανοποιημένος από τη ποιότητα της υπηρεσίας. Τώρα τελευταία τα τηλεφωνήματα μου (σε εσωτερικό, σταθερά και κινητά), αναγκαστικά αυξήθηκαν και στρέφομαι σε πακέτα με ομιλία μαζί. Με μια πρώτη έρευνα κοίταξα conn-x talk 2MPs 16,78€ + 15,15€(talk) = 31,93€, Forthnet Double Play 40,57€ και HOL Double Play 40,57€ (όσο και η Forthnet). Ποιό ευνοοικό μου φαίνεται το Conn-x Talk. Μπορείτε να μου προτείνετε συνδρομή, με όσο μικρότερη ταχύτητα και φθηνότερο πακέτο ομιλίας (δεν με ενδοιαφέρει η δήθεν "24άρα", μόνο η παροχή να είναι καλή χωρίς προβλήματα) που να τις γνωρίζετε μέσα από προσωπική σας εμπειρία;
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ψάχνω για πακέτο με "Τηλέφωνο και Internet". Είμαι συνδρομητής conn-x 2MPs εδώ και 2 χρόνια και είμαι ικανοποιημένος από τη ποιότητα της υπηρεσίας. Τώρα τελευταία τα τηλεφωνήματα μου (σε εσωτερικό, σταθερά και κινητά), αναγκαστικά αυξήθηκαν και στρέφομαι σε πακέτα με ομιλία μαζί. Με μια πρώτη έρευνα κοίταξα conn-x talk 2MPs 16,78€ + 15,15€(talk) = 31,93€, Μήπως ξεχνάς το πάγιο ΟΤΕ;
N0tisOO7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μήπως ξεχνάς το πάγιο ΟΤΕ; Δεν αναφέρει πάγιο ΟΤΕ. Εννοείται πως συμπεριλμβάνεται δηλαδή; Τι θα διαλέγατε?
dimitrisak Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 αυτες ειναι τιμες τον μηνα ετσι?εννοειτε πως στο conn-x εχει παγιο ΟΤΕ...στις αλλες οχι...εγω forthnet EDIT:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=371196 κοιτα να δεις τι επαθε ενα παιδι απο εδω μεσα με hol
N0tisOO7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 αυτες ειναι τιμες τον μηνα ετσι?εννοειτε πως στο conn-x εχει παγιο ΟΤΕ...στις αλλες οχι...εγω forthnet Δηλαδή 31,93 € (και καλά) + πάγιο ΟΤΕ = Παραπάνω από 40.07 που προσφέροει η Fortnet. Είσαι με Forthnet Double Play? EDIT:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=371196 κοιτα να δεις τι επαθε ενα παιδι απο εδω μεσα με hol Για HOL ήξερα ότι είναι αίσχος αλλά μετά απο αυτό αναθεώρησα... προς το χειρότερo.
dimitrisak Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 οχι εγω εχω on telecoms.......αλλα εχω ακουσει τα καλητερα....καλη ειναι και η on ομως....για hol ξεχνατο.....
N0tisOO7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέχρι στιγμής που το μελέτησα πιό πολύ και μίλησα με κάποιον γνωστό μου που έχει forthnet καταλήγω σε Forthnet 2 Play. Τώρα που είμαι συνδρομητής conn-x πρέπει να πάω να κάνω παύση στον (π)ΟΤΕ ή θα την αναλάβει η forthnet εξ ολοκλήρου;
athns Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Μέχρι στιγμής που το μελέτησα πιό πολύ και μίλησα με κάποιον γνωστό μου που έχει forthnet καταλήγω σε Forthnet 2 Play.Τώρα που είμαι συνδρομητής conn-x πρέπει να πάω να κάνω παύση στον (π)ΟΤΕ ή θα την αναλάβει η forthnet εξ ολοκλήρου; Το πάγιο του Οτε που σου λένε το έχεις συμπεριλάβει.Είναι τα 15 ευρώ.Νομίζω πως αν δεν μιλάς πολύ στο τηλέφωνο και δεν κατεβάζεις απο internet είσαι καλά στον Οτε.
Luciddream Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 παιδιά όλα είναι όπως σου κάτσει.. η ποιότητα κ η ταχύτητα αλλάζουν απο πολλούς παράγοντες... εγώ π.χ είμαι στην vivodi πάρα πολλά χρόνια με τέλεια ποιότητα τηλεφωνίας και internet, μεγάλες ταχύτητες, χαμηλά ping, και δίνω μόνο 20euro τον μήνα.. όποιος κ να το διαβάσει όλο αυτό θα γελάσει αλλα είναι η αλήθεια και είχα και 20mbit όταν άλλοι χαίρονταν με τα 2.... οπότε πρέπει να δοκιμάσεις για να μάθεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.