BritGreek Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Τα προβλήματα σχετίζονται με τη σειρά Α500, σε κάποιες παραλλαγές της. Σ' ευχαριστώ πολύ και περιμένω το tutorial σου.
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Τα προβλήματα σχετίζονται με τη σειρά Α500, σε κάποιες παραλλαγές της. Σ' ευχαριστώ πολύ και περιμένω το tutorial σου. Ετοιμο.Αν καταφερεις και παρεις καποια kernel dump,καντα ενα rar και ανεβασε τα καπου για να τα δω.
GoldenEye Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Τα προβλήματα σχετίζονται με τη σειρά Α500, σε κάποιες παραλλαγές της. Σ' ευχαριστώ πολύ και περιμένω το tutorial σου. ναι αποσχολει πολλους κατοχους σε αρκετα φορουμ και λυνεται παρα πολυ απλα και δεν εχω καταλαβει γιατι δεν το χει βρει κανεις μεχρι τωρα. αγορασα το λαπτοπ γνωριζοντας για το προβλημα πιστευοντας οτι λυνεται γιατι στο Α500-1GH ενος φιλου παρομοιο προβλημα λυνοταν πολυ απλα με update στους drivers της GPU (nvidia...). γιατι στην χειροτερη οπως ειχαν προτεινει και στον φιλο η τοσιμπα το αλλαζε με αλλο η αλλο μοντελο ιδιας αξιας χωρις συζητηση. τα πραγματα δεν ηταν τοσο απλα στο στην περιπτωση του A500-18Q (ιδιο hardware με το A500-1CO). παγωμα ειχα δει μονο ενα. επισης 2-3 μυνηματα για ανανηψη απο πολυ σοβαρο σφαλμα που οφειλονταν στην GPU και εννιοτε κολληματα στον ηχο. κανω update με τελευταιους drivers απο το site της NVIDIA και οχι της τοσιμπα και το προβλημα φανηκε να λυθηκε. τοτε ομως επιδεινωθηκε το θεμα με τον ηχο. το ιδιο ειχε παρατηρηθει και σε αλλους χρηστες των δυο μοντελων σε αλλα fora που ειδα. κανω bios update γιατι και απενεργοποιω το usb sleep and charge (λυνει το θεμα του αυτοματου power on χωρις εντολη του χρηστη) χωρις να δω βελτιωση. παρατηρησα οτι οταν εβαζα ακουστικα η HDMI την ωρα που επαιζε ηχος η video ψιλοσκαλωνε και ετσι ειπα να κοψω απο το start up το service C:\Program Files\TOSHIBA\HDMICtrlMan\HCMSoundChanger.exe και οτι αλλο σχετιζοταν με το HDMICtrlMan και voila τα παντα λυθηκαν ουτε κολληματα ουτε τιποτα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 παρατηρησα οτι οταν εβαζα ακουστικα η HDMI την ωρα που επαιζε ηχος η video ψιλοσκαλωνε και ετσι ειπα να κοψω απο το start up το service C:\Program Files\TOSHIBA\HDMICtrlMan\HCMSoundChanger.exe και οτι αλλο σχετιζοταν με το HDMICtrlMan και voila τα παντα λυθηκαν ουτε κολληματα ουτε τιποτα. Eιχα πει μερικα ποστ πριν Περα απο το αρκετο crapware της toshiba που υπαρχει εγκατεστημενο στο pc,δεν βλεπω εκ πρωτης οψεως κατι περιεργο να τρεχει.Τα προγραμματα της toshiba τα χρησιμοποιεις?Οχι πως ειναι αυτα υπαιτια,αλλα δεν θα μου φαινοταν και μεγαλη εκπληξη αν υπαρχει καποιο προβλημα εκει. Και αν μου ειχε δωσει τα dumps με τον driver verifier ενεργοποιημενο,κατα πολυ μεγαλη πιθανοτατα θα φαινοταν ξεκαθαρα το προβλημα.
GoldenEye Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 πολυ σωστα το ανεφερες και ημουν αισιοδοξος οτι λυνεται γιατι σε λινουξ δεν το κανει καθολου το θεμα αυτο. απλα ετυχε και το προσεξα στην διαχειριση εργασιων να τραβαει μνημη και cpu usage παροδικα και λεω εδω ειμαστε.
BritGreek Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Eιχα πει μερικα ποστ πριν Και αν μου ειχε δωσει τα dumps με τον driver verifier ενεργοποιημενο,κατα πολυ μεγαλη πιθανοτατα θα φαινοταν ξεκαθαρα το προβλημα. Δεν σου τα έδωσα γιατί ειλικρινά έχω απογοητευτεί τόσο πολύ με το λάπτοπ που έχω πάψει να ασχολούμαι πολύ μ' αυτό. Μάλιστα, ποτέ δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω ακριβώς. Χρησιμοποιώ πλέον LinuxMint 9 γιατί μ' αυτό δουλεύω χωρίς κολλήματα και μετανιώνω που έδωσα τόσα λεφτά για κάτι που δεν με ικανοποιεί καθόλου και στο οποίο δεν μπορώ να βάλω XP. Με τα 7, συνεχώς κρασάρει το σύστημα και βγάζω μπαταρία (τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα, χωρίς να προλαβαίνω να σώσω τη δουλειά μου). Αλλά το χειρότερο από όλα είναι ο απίστευτος πονοκέφαλος που μου δημιουργεί η wireless κάρτα δικτύου όταν τη χρησιμοποιώ. Πρέπει να είναι πολύ δυνατή. Ακόμα δεν μπορώ να δω καλά ταινία μέσω windows 7. H εικόνα σπάει, και ο ήχος κρακάρει. Έχω βάλει drivers της Nvidia και της Realtek. Λίγο καλύτερα τα πράγματα, αλλά προβληματικά. Η κατασκευή του λάπτοπ, για μένα, είναι πολύ κακή. Ήδη, η θύρα ethernet κουνιέται ολόκληρη και το πληκτρολόγιο στην αριστερή μεριά δεν πατάει καλά, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να σβήνω συνέχεια, καθώς δεν γράφονται ολόκληρες οι λέξεις και η περιοχή αριστερά από το touchpad να κάνει "τακ τακ" επειδή έχει κενό. Επίσης, είδα χτες ότι η οθόνη μου, μάλλον είναι τοποθετημένη στραβά εσωτερικά, καθώς στην πάνω αριστερά γωνία του λάπτοπ υπάρχει κενό 2 χιλιοστών, χωρίς να έχω απώλεια εικόνας ή καμένα pixel. Αυτό, όμως, που με έχει βγάλει από τα ρούχα μου, είναι το γεγονός ότι παρά τη διαβεβαίωση του υπαλλήλου ότι θα είχα και σ' αυτό το λάπτοπ 4ετή εγγύηση (όπως είχε και το ελαττωματικό που τους επέστρεψα, το οποίο μου είπαν ότι είχε μέσα σκόνες ενώ μόλις το είχα βγάλει από το κουτί του), μέχρι σήμερα στο site της toshiba γράφει ξεκάθαρα ότι έχω μόνο 2. Τους έχω πάρει 17 τηλέφωνα, από τον περασμένο Ιανουάριο που το αγόρασα και όλο μου λένε ότι θα με καλέσουν πίσω, χωρίς να το κάνουν ποτέ. Το θέμα το είχε αναλάβει προσωπικά ένας συγκεκριμένος υπάλληλος, ο οποίος μου είχε δώσει και το προσωπικό του email στην ideal, όμως τώρα δεν απαντά ποτέ στις κλήσεις μου, ούτε στα mail που του στέλνω και για τα οποία έχω αποδεικτικά. Θα κάνω και ξεχωριστό topic για το συγκεκριμένο θέμα μπας και κανένας από αυτούς μπαίνει στο insomnia και το διαβάσει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μάλιστα, ποτέ δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω ακριβώς. Aν αναφερεσαι στον οδηγο,δεν μπορουσα να τον κανω πιο απλο απ οσο ειναι και οσοι τον ακολουθησαν δεν ειχαν κανενα προβλημα. Με τα 7, συνεχώς κρασάρει το σύστημα και βγάζω μπαταρία (τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα, χωρίς να προλαβαίνω να σώσω τη δουλειά μου) Γιατι βγαζεις την μπαταρια οταν κρασαρει? Αλλά το χειρότερο από όλα είναι ο απίστευτος πονοκέφαλος που μου δημιουργεί η wireless κάρτα δικτύου όταν τη χρησιμοποιώ. Πρέπει να είναι πολύ δυνατή. Δεν φταιει η καρτα. Θα κάνω και ξεχωριστό topic για το συγκεκριμένο θέμα μπας και κανένας από αυτούς μπαίνει στο insomnia και το διαβάσει. Αν δεν απαντανε στα τηλ και τα mail σου απο τον Ιανουαριο,υπαρχει περιπτωση να σου απαντησουν μεσω καποιου site?
BritGreek Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Aν αναφερεσαι στον οδηγο,δεν μπορουσα να τον κανω πιο απλο απ οσο ειναι και οσοι τον ακολουθησαν δεν ειχαν κανενα προβλημα. Δεν λέω ότι δεν τα είπες ξεκάθαρα. Εγώ είμαι άσχετος. Γιατι βγαζεις την μπαταρια οταν κρασαρει? Εννοώ ότι κολλάει το κομπιούτερ και δεν μπορώ να κάνω τίποτα, ενώ η οθόνη είναι ακόμα σε λειτουργία (πχ με ανοικτό το openoffice). Δεν φταιει η καρτα. Τι μπορεί να φταίει; Με το άλλο laptop δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Αν δεν απαντανε στα τηλ και τα mail σου απο τον Ιανουαριο,υπαρχει περιπτωση να σου απαντησουν μεσω καποιου site? Σαν παλαιότερος, ξέρεις ότι το insomnia δεν είναι "κάποιο" site. Το διαβάζει πάρα πολύς κόσμος, μάλλον ΚΑΙ αυτοί. Το πρόβλημα είναι ότι ζω σε 2 χώρες. Αν το αφήσω στην Αγγλία ή στην Ελλάδα και το κρατήσουν πάνω από 10 ημέρες, εγώ σχεδόν σίγουρα δεν θα είμαι εκεί να το παραλάβω. Σε 15 ημέρες θα τους επισκεφτώ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δεν λέω ότι δεν τα είπες ξεκάθαρα. Εγώ είμαι άσχετος. Eδω ειμαστε,ορεξη και χρονο να χεις,υπαρχει κοσμος να σε βοηθησει. Τι μπορεί να φταίει; Με το άλλο laptop δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Δεν μπορω να φανταστω τι προκαλει τον πονοκεφαλο σου,αλλα εχεις πολυ χειροτερα πραγματα τριγυρω σου αν θες να το ψαξεις,ξεκινωντας απο το κινητο σου και αυτα των γειτονων σου. Σαν παλαιότερος, ξέρεις ότι το insomnia δεν είναι "κάποιο" site. Το διαβάζει πάρα πολύς κόσμος, ΚΑΙ αυτοί. Αν δεν τους φοβησεις,δεν παιζει να ιδρωσει το αυτι τους.Και το οτι εισαι στο περιμενε σχεδον 6 μηνες οπως λες,ειναι ιδιαιτερα ανησυχητικο αν θελεις να προλαβεις την οποια εγγυηση. Το πρόβλημα είναι ότι ζω σε 2 χώρες. Αν το αφήσω στην Αγγλία ή στην Ελλάδα και το κρατήσουν πάνω από 10 ημέρες, εγώ σχεδόν σίγουρα δεν θα είμαι εκεί να το παραλάβω. Σε 15 ημέρες θα τους επισκεφτώ. Μου εχει τυχει και μενα κατι αντιστοιχο και δυστυχως θα πρεπει να υποστεις την οποια καθυστερηση/κοστος αποστολης,αν θελεις να δεις φως στο τουνελ. 4ετης εγγυηση παντως σε laptop δεν εχω ακουσει ξανα και ευχομαι να μην σου ειπε του κεφαλιου του ο πωλητης.Το εχεις γραμμενο καπου αυτο?
BritGreek Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δεν μπορω να φανταστω τι προκαλει τον πονοκεφαλο σου,αλλα εχεις πολυ χειροτερα πραγματα τριγυρω σου αν θες να το ψαξεις,ξεκινωντας απο το κινητο σου και αυτα των γειτονων σου. Για το συγκεκριμένο λάπτοπ ακριβώς το ίδιο σχόλιο κάνουν και φίλοι μου που χρησιμοποιούν κατά καιρούς το λάπτοπ, όπως επίσης και συνεργάτες μου στη δουλειά. Πρέπει όντως να είναι πολύ δυνατό. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με το γεγονός ότι όταν χρησιμοποιούμε wireless το σημείο της κάρτας γίνεται πάρα πολύ ζεστό. Σ' ευχαριστώ για την προθυμία σου. Έχω έτσι κι αλλιώς 2 χρόνια εγγύηση, άρα προλαβαίνω να φωνάξω. Θεωρώ ότι και το 2ο λάπτοπ που πήρα είναι από επιστροφή, και γι' αυτό είμαι εντελώς κατά της πολιτικής της επιστροφής προϊόντων που έχουν χρησιμοποιηθεί εντός 1 μήνα από την αγορά τους (όλες οι μάρκες). Ο άλλος δεν είναι τρελός να επιστρέψει κάτι που λειτουργεί σωστά.
GoldenEye Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δεν σου τα έδωσα γιατί ειλικρινά έχω απογοητευτεί τόσο πολύ με το λάπτοπ που έχω πάψει να ασχολούμαι πολύ μ' αυτό. Μάλιστα, ποτέ δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω ακριβώς. Χρησιμοποιώ πλέον LinuxMint 9 γιατί μ' αυτό δουλεύω χωρίς κολλήματα και μετανιώνω που έδωσα τόσα λεφτά για κάτι που δεν με ικανοποιεί καθόλου και στο οποίο δεν μπορώ να βάλω XP. Με τα 7, συνεχώς κρασάρει το σύστημα και βγάζω μπαταρία (τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα, χωρίς να προλαβαίνω να σώσω τη δουλειά μου). Αλλά το χειρότερο από όλα είναι ο απίστευτος πονοκέφαλος που μου δημιουργεί η wireless κάρτα δικτύου όταν τη χρησιμοποιώ. Πρέπει να είναι πολύ δυνατή. Ακόμα δεν μπορώ να δω καλά ταινία μέσω windows 7. H εικόνα σπάει, και ο ήχος κρακάρει. Έχω βάλει drivers της Nvidia και της Realtek. Λίγο καλύτερα τα πράγματα, αλλά προβληματικά. Η κατασκευή του λάπτοπ, για μένα, είναι πολύ κακή. Ήδη, η θύρα ethernet κουνιέται ολόκληρη και το πληκτρολόγιο στην αριστερή μεριά δεν πατάει καλά, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να σβήνω συνέχεια, καθώς δεν γράφονται ολόκληρες οι λέξεις και η περιοχή αριστερά από το touchpad να κάνει "τακ τακ" επειδή έχει κενό. Επίσης, είδα χτες ότι η οθόνη μου, μάλλον είναι τοποθετημένη στραβά εσωτερικά, καθώς στην πάνω αριστερά γωνία του λάπτοπ υπάρχει κενό 2 χιλιοστών, χωρίς να έχω απώλεια εικόνας ή καμένα pixel. Αυτό, όμως, που με έχει βγάλει από τα ρούχα μου, είναι το γεγονός ότι παρά τη διαβεβαίωση του υπαλλήλου ότι θα είχα και σ' αυτό το λάπτοπ 4ετή εγγύηση (όπως είχε και το ελαττωματικό που τους επέστρεψα, το οποίο μου είπαν ότι είχε μέσα σκόνες ενώ μόλις το είχα βγάλει από το κουτί του), μέχρι σήμερα στο site της toshiba γράφει ξεκάθαρα ότι έχω μόνο 2. Τους έχω πάρει 17 τηλέφωνα, από τον περασμένο Ιανουάριο που το αγόρασα και όλο μου λένε ότι θα με καλέσουν πίσω, χωρίς να το κάνουν ποτέ. Το θέμα το είχε αναλάβει προσωπικά ένας συγκεκριμένος υπάλληλος, ο οποίος μου είχε δώσει και το προσωπικό του email στην ideal, όμως τώρα δεν απαντά ποτέ στις κλήσεις μου, ούτε στα mail που του στέλνω και για τα οποία έχω αποδεικτικά. Θα κάνω και ξεχωριστό topic για το συγκεκριμένο θέμα μπας και κανένας από αυτούς μπαίνει στο insomnia και το διαβάσει. μαλλον επεσες σε περιπτωση και κακος που δεν το επεστρεψες γιατι αν ειναι οπως το περιγραφεις ειναι σε τραγικη κατασταση. το θεμα με τα κολληματα λυνεται παρα πολυ απλα οπως περιγραφω αυτο που λες με το wifi δεν παιζει με την καμμια. πχ αν το δουλευεις χωρις wifi δεν εχεις πονοκεφαλο; τελος με το θεμα τις εγγυησης μου λεει οτι ειναι καταχωρημενη η επεκταση αλλα στο site λεει οτι εχω 2 χρονια εγγυηση θα το ψαξω και γω και θα σου πω. στην τελικη πετα το απο το παραθυρο και ζητα λαπτοπ αντικαταστασης (με την εγγυηση οτι και αν συμβει) αλλο μοντελο αν νομιζεις οτι το συγκεκριμενο ειναι τοσο χαλια. δεν βρηκα παντως αναλογα θεματα στο net σχετικα με τα Α500 γενικα οχι μονο για το 1CO
ektor7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 το ιδιο προβλημα αντιμετοπιζω κι εγω με το qosmio x505 αλλα σε μενα παγωνει η εικονα κ συνεχιζει ο ηχος. το κανει μονο σε βιτεακια στο ιντερνετ σε φουλσκρην. σε μενα εβγαλε μηνυμα σχετικα με το driver 197.16 της nvidia.δεν ανταποκρινεται κανονικα κατι τετοιο.
GoldenEye Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 το ιδιο προβλημα αντιμετοπιζω κι εγω με το qosmio x505 αλλα σε μενα παγωνει η εικονα κ συνεχιζει ο ηχος.το κανει μονο σε βιτεακια στο ιντερνετ σε φουλσκρην. σε μενα εβγαλε μηνυμα σχετικα με το driver 197.16 της nvidia.δεν ανταποκρινεται κανονικα κατι τετοιο. εχεις τους τελευταιους drivers απο το site της nvidia και το τελευταιο bios εγκατεστημενα; επισης εχεις το τελευταιο flash player εγκατεστημενο; πολυ πιθανο να ειναι αυτο το προβλημα στην περιπτωση σου. ---------- Προσθήκη στις 19:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:23 ---------- Αλλά το χειρότερο από όλα είναι ο απίστευτος πονοκέφαλος που μου δημιουργεί η wireless κάρτα δικτύου όταν τη χρησιμοποιώ. Πρέπει να είναι πολύ δυνατή. σχετικα με τον πονοκεφαλο το προβλημα σου ειναι 100% αυτο http://forums.computers.toshiba-europe.com/forums/message.jspa?messageID=187237 λογω του διαρκους υψιχνου θορυβου που οφειλεται στους ελαττωματικους επεξεργαστες της Intel εκεινης της γενιας. το προβλημα λυνεται πολυ απλα λειτουργοντας το PC στο προφιλ ενεργειας εξισορροπηση. δες εδω σε παρα πολλες αναφορες http://www.google.com/search?hl=el&q=core+2+duo+whining&lr=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= οτι ειναι κλασσικο προβλημα σε παρα πολλα λαπτοπ ολων σχεδον των εταιριων και δεν λυνεται παρα μονο με το παραπανω ημιμετρο. ακομα και αν δεν το ακους ειναι λογικο να σε τρελαινει καθως για να το αντιληφθεις χρειαζεται απολυτη ησυχια. απο οσα αναφερεις δεν ειναι προβληματα που θα σε απετρεπαν απο το να κρατησεις το λαπτοπ. αλλα αυτα που αναφερεις για την ποιοτητα κατασκευης ειναι μια χαρα ευκαιρια να τα πεις μαζι με τα αλλα που αναφερεις στην ideal και να απαιτησεις καποιο αλλο μοντελο.
BritGreek Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 σχετικα με τον πονοκεφαλο το προβλημα σου ειναι 100% αυτο http://forums.computers.toshiba-europe.com/forums/message.jspa?messageID=187237 λογω του διαρκους υψιχνου θορυβου που οφειλεται στους ελαττωματικους επεξεργαστες της Intel εκεινης της γενιας. το προβλημα λυνεται πολυ απλα λειτουργοντας το PC στο προφιλ ενεργειας εξισορροπηση. δες εδω σε παρα πολλες αναφορες http://www.google.com/search?hl=el&q=core+2+duo+whining&lr=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= οτι ειναι κλασσικο προβλημα σε παρα πολλα λαπτοπ ολων σχεδον των εταιριων και δεν λυνεται παρα μονο με το παραπανω ημιμετρο. ακομα και αν δεν το ακους ειναι λογικο να σε τρελαινει καθως για να το αντιληφθεις χρειαζεται απολυτη ησυχια. απο οσα αναφερεις δεν ειναι προβληματα που θα σε απετρεπαν απο το να κρατησεις το λαπτοπ. αλλα αυτα που αναφερεις για την ποιοτητα κατασκευης ειναι μια χαρα ευκαιρια να τα πεις μαζι με τα αλλα που αναφερεις στην ideal και να απαιτησεις καποιο αλλο μοντελο. Μπροστά μου ήταν ένας μεσήλικας επιχειρηματίας με ένα 13άρι Toshiba του οποίου η οθόνη είχε σπάσει εσωτερικά. Είχε κατέβει μια υπάλληλος για να του πει ότι δεν θα του τον άλλαζαν, επειδή το σπάσιμο εσωτερικά δεν καλύπτεται. Αυτό συνέβη όταν επέστρεψα τον πρώτο υπολογιστή. Θόρυβο εγώ δεν ακούω. Απλά όταν είναι ενεργοποιημένη η ασύρματη κάρτα, το σημείο πάνω από αυτήν είναι ιδιαίτερα ζεστό. Με την εξισορρόπηση, απλά δεν βλέπω για να δουλέψω, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είμαι και μεγάλος άνθρωπος.
GoldenEye Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μπροστά μου ήταν ένας μεσήλικας επιχειρηματίας με ένα 13άρι Toshiba του οποίου η οθόνη είχε σπάσει εσωτερικά. Είχε κατέβει μια υπάλληλος για να του πει ότι δεν θα του τον άλλαζαν, επειδή το σπάσιμο εσωτερικά δεν καλύπτεται. Αυτό συνέβη όταν επέστρεψα τον πρώτο υπολογιστή. Θόρυβο εγώ δεν ακούω. Απλά όταν είναι ενεργοποιημένη η ασύρματη κάρτα, το σημείο πάνω από αυτήν είναι ιδιαίτερα ζεστό. Με την εξισορρόπηση, απλά δεν βλέπω για να δουλέψω, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είμαι και μεγάλος άνθρωπος. δυσκολευομαι παρα πολυ να το πιστεψω γιατι γνωριζω δυο περιπτωσεις που τα αλλαξαν για πιο γελοια περιπτωση. στην τελικη δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις ξανα και ξανα και αν δεν βγαλεις ακρη να τους ειδοποιησεις οτι θα προβεις σε καταγγελια. και τι σχεση εχει η καρτα δικτυου και η θερμοκρασια της με το αν οντως σε ενοχλει; δοκιμασες χωρις το wifi και δεν ειχες προβλημα; γιατι για να φθασει να σου κανει πονοκεφαλο η ισχυς εκπομπης του wifi τοτε τωρα θα ειχες γινει ψητο κοτοπουλο και θα σου χε φυτρωσε 3ο χερι. αυτο που σου λεω ειναι ενας υψισυχνος συριγμος απο την αριστερη πλευρα του λαπτοπ που μπορει ακομα και αν δεν τον αντιλαμβανεσαι να σου προκαλει πονοκεφαλο. δες εδω χρηστες μετα απο πολυωρη εργασια αναφερουν ακομα και πονοκεφαλο απο τον ηχο αυτο http://www.google.gr/search?q=cpu+whining+headache&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a αλλαζοντας προφιλ δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να επαναφερεις και την φωτεινοτητα στα μετρα σου. δεξι κλικ στο εικονιδιο της μπαταριας και προσαρμογη φωτεινοτητας ανεξαρτητα απο το προφιλ που εχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.