BritGreek Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Γεια χαρά σε όλους. Έχω το συγκεκριμένο λάπτοπ από τα Χριστούγεννα. Αρκετά συχνά παγώνει εντελώς το σύστημα και χρειάζεται να βγάζω τη μπαταρία και το ρεύμα για να δουλέψει. Δεν ανεβάζει θερμοκρασία και το πρόβλημα υπάρχει μόνο όταν είμαι σε Windows 7 (64bit). Τον τελευταίο καιρό το έχω στήσει να έχει Linux Mint και δεν κολλάει ποτέ, άρα είναι μάλλον κάποιο θέμα με τα windows. Τι μπορώ να κάνω; Σαν σφάλμα τα error logs αναφέρουν ως πηγή το KERNEL-POWER από το WININIT αναφέρεται ότι "Προσαρμοσμένες βιβλιοθήκες δυναμικής σύνδεσης έχουν φορτωθεί για κάθε εφαρμογή. Ο διαχειριστής συστήματος πρέπει να εξετάσει τη λίστα βιβλιοθηκών για να διασφαλιστεί ότι συσχετίζονται με αξιόπιστες εφαρμογές."
mikelamar Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μπορεις να διαβασεις τα αρχεια minidump που βρισκονται στο φακελο Windows. Το πως θα το κανεις δες το ΕΔΩ
BritGreek Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 έκανα edit το αρχικό μου post. Διάβασα στο google ότι έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα κι ότι οφείλεται στην κάρτα γραφικών. Βέβαια, έχω τους τελευταίους drivers. Όμως, αυτοί που έχουμε πρόβλημα, έχουμε και θέμα με τον ήχο, αφού κι αυτός κολλάει κάποιες φορές, ιδιαίτερα σε full screen.
BritGreek Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά, κανείς δεν έχει ιδέα σχετικά με το τι φταίει για να βοηθήσει;
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μπλε οθονη δεν εχεις δει ποτε?Μονιμως freeze? Μηπως και εισαι τυχερος και υπαρχει κανενα minidump/kernel dump στο c:\windows\minidumps και ισως το αρχειο memory.dmp στο c:\windows.
BritGreek Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μπλε οθονη δεν εχεις δει ποτε?Μονιμως freeze?Μηπως και εισαι τυχερος και υπαρχει κανενα minidump/kernel dump στο c:\windows\minidumps και ισως το αρχειο memory.dmp στο c:\windows. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Ποτέ μπλε οθόνη. Απλά παγώνει το σύμπαν και στην επόμενη εκκίνηση μου γράφει ότι τα windows δεν τερματίστηκαν σωστά. Κανένα αρχείο στα δύο directories που ανέφερες φίλε. Πάντως είναι μάλλον θέμα των Windows, γιατί με Linux Mint δεν κάνει τίποτα. Καμία άλλη συμβουλή;
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ποτέ μπλε οθόνη. Απλά παγώνει το σύμπαν και στην επόμενη εκκίνηση μου γράφει ότι τα windows δεν τερματίστηκαν σωστά. Κριμα.Σε τετοιες περιπτωσεις μια χαρα καλοδεχουμενη ειναι η μπλε οθονη.Anyway,μηπως εχεις παρατηρησει καποιο pattern στα κολληματα?Ας πουμε παιζεις κατι εκεινη την ωρα,βλεπεις ταινια?Προκυπτουν μετα απο x ωρες λειτουργιας? Πάντως είναι μάλλον θέμα των Windows, γιατί με Linux Mint δεν κάνει τίποτα. Οντως,γι αυτο σου ζητησα κατευθειαν τα dumps,μια και απ οτι φαινεται δεν εχεις προβλημα hardware.
BritGreek Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Κριμα.Σε τετοιες περιπτωσεις μια χαρα καλοδεχουμενη ειναι η μπλε οθονη.Anyway,μηπως εχεις παρατηρησει καποιο pattern στα κολληματα?Ας πουμε παιζεις κατι εκεινη την ωρα,βλεπεις ταινια?Προκυπτουν μετα απο x ωρες λειτουργιας? Επίσης, δεν ξέρω αν έχει σχέση με τους drivers της Nvidia πάντως όποιο video κι αν προσπαθήσω να παίξω, το δείχνει με τετραγωνάκια (pixels), είτε το video είναι dvd, avi, mpeg, mp4. Να πώ ότι έχω περάσει τους τελευταίους drivers, και χρησιμοποιώ GOM, VLC, KMPlayer, Media Player Classic. Οντως,γι αυτο σου ζητησα κατευθειαν τα dumps,μια και απ οτι φαινεται δεν εχεις προβλημα hardware. Όχι. Τα κολλήματα συμβαίνουν εντελώς ξεκάρφωτα και ανεξάρτητα με το τι τρέχει. Για να καταλάβεις, χτες πάγωσε την ώρα που έκανα mp3 κάποια tracks από listening αγγλικών με το CDEx. Επίσης, δεν ξέρω αν έχει σχέση με τους drivers της Nvidia πάντως όποιο video κι αν προσπαθήσω να παίξω, το δείχνει με τετραγωνάκια (pixels), είτε το video είναι dvd, avi, mpeg, mp4. Να πώ ότι έχω περάσει τους τελευταίους drivers, και χρησιμοποιώ GOM, VLC, KMPlayer, Media Player Classic. Πάντως, σαν ποιότητα κατασκευής γενικά το laptop με απογοητεύει καθημερινά και έχω μετανιώσει που το αγόρασα. Δεν είναι καν στιβαρό. Κακώς άκουσα τις συμβουλές κάποιων εδώ μέσα για Toshiba. Έπρεπε να έχω πάρει πάλι LG που ακόμα δουλεύει καλύτερα από το A500. Είναι άλλο ένα ΠΟΛΥ κινέζικο λάπτοπ των 1200 ευρώ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Υπαρχει τροπος να βαλεις τα windows σε-ας το πω-"testing mode",οπου στο background τρεχει ενα προγραμμα των windows που κανει verify οτιδηποτε drivers ειναι loaded. Με το παραπανω,αυτο που θα καταφερεις ειναι λογικα αντι για το κλασικο freeze που αντιμετωπιζεις,να σου βγει μια ωραια bsod με-αν εισαι τυχερος-καποιο μηνυμα που να εμφανιζει τον υπαιτιο driver για το crash. Μετα απ αυτο θα εχεις και minidumps/kernel dumps για αναλυση,την οποια μπορω να σου κανω.Ολα αυτα βεβαια προυποθετουν πως το προβλημα προερχεται απο καποιο driver.Αν το προβλημα ειναι αλλου(εχει σβηστει ας πουμε καποιο σημαντικο αρχειο των windows)κανεις μια τρυπα στο νερο και σπας τα νευρα σου αδικα. Η διαδικασια θελει αρκετα restart και γενικα ωρα,οπως και λειτουργια των windows σε safe mode καποια στιγμη. Αν θελεις να το δοκιμασεις,πες μου.Δεν ειναι 100% σιγουρη λυση,απλα ενας καλος τροπος για να βρεις τι φταιει. Kατι πιο απλο ειναι να κατεβασεις τον process explorer και να τον εχεις μονιμως ανοιχτο,μηπως και παρεις μια ενδειξη του τι τρεχει εκεινη την ωρα(πχ καποιο spike στο διαγραμμα της cpu) και προκαλει το προβλημα. Επίσης, δεν ξέρω αν έχει σχέση με τους drivers της Nvidia πάντως όποιο video κι αν προσπαθήσω να παίξω, το δείχνει με τετραγωνάκια (pixels), είτε το video είναι dvd, avi, mpeg, mp4. Να πώ ότι έχω περάσει τους τελευταίους drivers, και χρησιμοποιώ GOM, VLC, KMPlayer, Media Player Classic. Υποθετω πως εχεις δοκιμασει και προηγουμενες εκδοσεις των drivers ή ακομα και αυτη των windows.Αν οχι.κανε μια δοκιμη.Ισως αυτο το pixelιασμα να ειναι μια ενδειξη. Edit:Και μια και σκεφτηκα τα processes,κανε τον κοπο να postαρεις και ενα log του HijackThis,μηπως και εχεις τιποτα υποπτο να τρεχει στο συστημα.
BritGreek Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 1:49:07 πμ, on 20/4/2010 Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.3504) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16385) Boot mode: Normal Running processes: C:\Program Files (x86)\RocketDock\RocketDock.exe C:\Program Files (x86)\Toshiba\Bluetooth Toshiba Stack\TosBtMng.exe C:\Program Files (x86)\AVG\AVG9\avgtray.exe C:\Program Files (x86)\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe C:\Program Files (x86)\Elaborate Bytes\VirtualCloneDrive\VCDDaemon.exe C:\Program Files\TOSHIBA\HDMICtrlMan\HCMSoundChanger.exe C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\ConfigFree\NDSTray.exe C:\Program Files (x86)\Toshiba\Bluetooth Toshiba Stack\TosA2dp.exe C:\Program Files (x86)\Toshiba\Bluetooth Toshiba Stack\TosBtHid.exe C:\Program Files (x86)\Toshiba\Bluetooth Toshiba Stack\TosHdpProc.exe C:\Program Files (x86)\Toshiba\Bluetooth Toshiba Stack\TosBtHsp.exe C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\ConfigFree\CFSwMgr.exe C:\PROGRA~2\FREEDO~1\fdm.exe C:\Program Files (x86)\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896'>http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896'>http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157'>http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant = R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch = R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = C:\Windows\SysWOW64\blank.htm R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = R3 - URLSearchHook: My Poco Toolbar - {d44c9227-30bd-47d4-8137-95d32189d02a} - C:\Program Files (x86)\My_Poco\tbMy_P.dll F2 - REG:system.ini: UserInit=userinit.exe O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - C:\Program Files (x86)\AVG\AVG9\avgssie.dll O2 - BHO: Βοηθός εισόδου του Windows Live - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll O2 - BHO: FDMIECookiesBHO Class - {CC59E0F9-7E43-44FA-9FAA-8377850BF205} - C:\Program Files (x86)\Free Download Manager\iefdm2.dll O2 - BHO: My Poco Toolbar - {d44c9227-30bd-47d4-8137-95d32189d02a} - C:\Program Files (x86)\My_Poco\tbMy_P.dll O2 - BHO: Java Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll O3 - Toolbar: My Poco Toolbar - {d44c9227-30bd-47d4-8137-95d32189d02a} - C:\Program Files (x86)\My_Poco\tbMy_P.dll O4 - HKLM\..\Run: [AVG9_TRAY] C:\PROGRA~2\AVG\AVG9\avgtray.exe O4 - HKLM\..\Run: [ZoneAlarm Client] "C:\Program Files (x86)\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe" O4 - HKLM\..\Run: [VirtualCloneDrive] "C:\Program Files (x86)\Elaborate Bytes\VirtualCloneDrive\VCDDaemon.exe" /s O4 - HKLM\..\Run: [TUSBSleepChargeSrv] %ProgramFiles(x86)%\TOSHIBA\TOSHIBA USB Sleep and Charge Utility\TUSBSleepChargeSrv.exe O4 - HKCU\..\Run: [RocketDock] "C:\Program Files (x86)\RocketDock\RocketDock.exe" O4 - HKCU\..\RunOnce: [FlashPlayerUpdate] C:\Windows\system32\Macromed\Flash\NPSWF32_FlashUtil.exe -p O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /autoRun (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /autoRun (User 'NETWORK SERVICE') O4 - HKUS\S-1-5-20\..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe (User 'NETWORK SERVICE') O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [TOSHIBA Online Product Information] C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\Toshiba Online Product Information\topi.exe (User 'SYSTEM') O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [TOSHIBA Online Product Information] C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\Toshiba Online Product Information\topi.exe (User 'Default user') O4 - .DEFAULT User Startup: TRDCReminder.lnk = C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\TRDCReminder\TRDCReminder.exe (User 'Default user') O4 - Global Startup: Bluetooth Manager.lnk = ? O8 - Extra context menu item: Download video with Free Download Manager - file://C:\Program Files (x86)\Free Download Manager\dlfvideo.htm O8 - Extra context menu item: Μεταφόρτωση όλων με το Free Download Manager - file://C:\Program Files (x86)\Free Download Manager\dlall.htm O8 - Extra context menu item: Μεταφόρτωση επιλεγμένου με το Free Download Manager - file://C:\Program Files (x86)\Free Download Manager\dlselected.htm O8 - Extra context menu item: Μεταφόρτωση με το Free Download Manager - file://C:\Program Files (x86)\Free Download Manager\dllink.htm O9 - Extra button: Προσθήκη στο ιστολόγιο - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: &Προσθήκη στο ιστολόγιο στο Windows Live Writer - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll O13 - Gopher Prefix: O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://fpdownload2.macromedia.com/get/shockwave/cabs/flash/swflash.cab O18 - Protocol: linkscanner - {F274614C-63F8-47D5-A4D1-FBDDE494F8D1} - C:\Program Files (x86)\AVG\AVG9\avgpp.dll O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Alg.exe,-112 (ALG) - Unknown owner - C:\Windows\System32\alg.exe (file missing) O23 - Service: AVG Free E-mail Scanner (avg9emc) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\Program Files (x86)\AVG\AVG9\avgemc.exe O23 - Service: AVG Free WatchDog (avg9wd) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\Program Files (x86)\AVG\AVG9\avgwdsvc.exe O23 - Service: ConfigFree WiMAX Service (cfWiMAXService) - TOSHIBA CORPORATION - C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\ConfigFree\CFIWmxSvcs64.exe O23 - Service: ConfigFree Gadget Service - TOSHIBA CORPORATION - C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\ConfigFree\CFProcSRVC.exe O23 - Service: ConfigFree Service - TOSHIBA CORPORATION - C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\ConfigFree\CFSvcs.exe O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\efssvc.dll,-100 (EFS) - Unknown owner - C:\Windows\System32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: @%systemroot%\system32\fxsresm.dll,-118 (Fax) - Unknown owner - C:\Windows\system32\fxssvc.exe (file missing) O23 - Service: Υπηρεσία Google Update (gupdate) (gupdate) - Google Inc. - C:\Program Files (x86)\Google\Update\GoogleUpdate.exe O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files (x86)\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe O23 - Service: IviRegMgr - InterVideo - C:\Program Files (x86)\Common Files\InterVideo\RegMgr\iviRegMgr.exe O23 - Service: @keyiso.dll,-100 (KeyIso) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: @comres.dll,-2797 (MSDTC) - Unknown owner - C:\Windows\System32\msdtc.exe (file missing) O23 - Service: @%SystemRoot%\System32\netlogon.dll,-102 (Netlogon) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (nvsvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\nvvsvc.exe (file missing) O23 - Service: @%systemroot%\system32\psbase.dll,-300 (ProtectedStorage) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: @%systemroot%\system32\Locator.exe,-2 (RpcLocator) - Unknown owner - C:\Windows\system32\locator.exe (file missing) O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\samsrv.dll,-1 (SamSs) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\snmptrap.exe,-3 (SNMPTRAP) - Unknown owner - C:\Windows\System32\snmptrap.exe (file missing) O23 - Service: @%systemroot%\system32\spoolsv.exe,-1 (Spooler) - Unknown owner - C:\Windows\System32\spoolsv.exe (file missing) O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\sppsvc.exe,-101 (sppsvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\sppsvc.exe (file missing) O23 - Service: Notebook Performance Tuning Service (TEMPRO) (TemproMonitoringService) - Toshiba Europe GmbH - C:\Program Files (x86)\Toshiba TEMPRO\TemproSvc.exe O23 - Service: Προστασία σκληρού δίσκου TOSHIBA (Thpsrv) - Unknown owner - C:\Windows\system32\ThpSrv.exe (file missing) O23 - Service: TMachInfo - TOSHIBA Corporation - C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\TOSHIBA Service Station\TMachInfo.exe O23 - Service: TOSHIBA Optical Disc Drive Service (TODDSrv) - Unknown owner - C:\Windows\system32\TODDSrv.exe (file missing) O23 - Service: TOSHIBA Power Saver (TosCoSrv) - TOSHIBA Corporation - C:\Program Files\TOSHIBA\Power Saver\TosCoSrv.exe O23 - Service: TOSHIBA Bluetooth Service - TOSHIBA CORPORATION - C:\Program Files (x86)\Toshiba\Bluetooth Toshiba Stack\TosBtSrv.exe O23 - Service: TOSHIBA eco Utility Service - TOSHIBA Corporation - C:\Program Files\TOSHIBA\TECO\TecoService.exe O23 - Service: TOSHIBA HDD SSD Alert Service - TOSHIBA Corporation - C:\Program Files\TOSHIBA\TOSHIBA HDD SSD Alert\TosSmartSrv.exe O23 - Service: TPCH Service (TPCHSrv) - TOSHIBA Corporation - C:\Program Files\TOSHIBA\TPHM\TPCHSrv.exe O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\ui0detect.exe,-101 (UI0Detect) - Unknown owner - C:\Windows\system32\UI0Detect.exe (file missing) O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vaultsvc.dll,-1003 (VaultSvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vds.exe,-100 (vds) - Unknown owner - C:\Windows\System32\vds.exe (file missing) O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Check Point Software Technologies LTD - C:\Windows\SysWOW64\ZoneLabs\vsmon.exe O23 - Service: @%systemroot%\system32\vssvc.exe,-102 (VSS) - Unknown owner - C:\Windows\system32\vssvc.exe (file missing) O23 - Service: @%systemroot%\system32\wbengine.exe,-104 (wbengine) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbengine.exe (file missing) O23 - Service: @%Systemroot%\system32\wbem\wmiapsrv.exe,-110 (wmiApSrv) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbem\WmiApSrv.exe (file missing) O23 - Service: @%PROGRAMFILES%\Windows Media Player\wmpnetwk.exe,-101 (WMPNetworkSvc) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Windows Media Player\wmpnetwk.exe (file missing) -- End of file - 11760 bytes Για τους drivers έχω κάνει το εξής. Έκανα την εγκατάσταση από το hidden partition και έκανα update τα πάντα από το windows update και έπειτα από το site της Toshiba για το μοντέλο μου. Έχω και με τον ήχο πρόβλημα (κολλάει και κρακάρει). Άστα να πάνε. Βλέπεις τίποτα από το log?
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Περα απο το αρκετο crapware της toshiba που υπαρχει εγκατεστημενο στο pc,δεν βλεπω εκ πρωτης οψεως κατι περιεργο να τρεχει.Τα προγραμματα της toshiba τα χρησιμοποιεις?Οχι πως ειναι αυτα υπαιτια,αλλα δεν θα μου φαινοταν και μεγαλη εκπληξη αν υπαρχει καποιο προβλημα εκει. Δοκιμασε αυτο με τους drivers της καρτας και το pixelιασμα που ειπα πριν,οπως και τον process explorer.
BritGreek Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 ΟΚ. Θα το κάνω. Πάντως, σου υπενθυμίζω ότι υπάρχουν και άλλοι χρήστες με το ίδιο πρόβλημα (πάγωμα, ήχος, εικόνα), αλλά δεν έχει βρεθεί λύση. Σ' ευχαριστώ για τη βοήθειά σου.
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 ΟΚ. Θα το κάνω. Πάντως, σου υπενθυμίζω ότι υπάρχουν και άλλοι χρήστες με το ίδιο πρόβλημα (πάγωμα, ήχος, εικόνα), αλλά δεν έχει βρεθεί λύση. Αν εχεις καποια links,καντα ενα paste να τα δω.Μπορω να σε βοηθησω να δοκιμασεις αυτο που ανεφερα στο post #9, αν το προβλημα ειναι τοσο σοβαρο και συνεχομενο. Σ' ευχαριστώ για τη βοήθειά σου. Να σαι καλα.
BritGreek Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Αν εχεις καποια links,καντα ενα paste να τα δω.Μπορω να σε βοηθησω να δοκιμασεις αυτο που ανεφερα στο post #9, αν το προβλημα ειναι τοσο σοβαρο και συνεχομενο. Να σαι καλα. http://laptopforums.toshiba.com/t5/Satellite-Laptops-A-Series/Toshiba-A500-INVIDIA-DRIVER-problem-crackling-sound-blue-screen/td-p/86492;jsessionid=1DA9C0EF7F10912897DA0463EAC57159 http://forums.computers.toshiba-europe.com/forums/thread.jspa?threadID=48593 http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20100212090856AAbYQup http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1326980.html Ναι, να τη δοκιμάσουμε τη λύση που λες. Πες μου τι πρέπει να κάνω. Α, ξέχασα να πω ότι όταν κολλάει και βγάζω μπαταρία και καλώδιο, αν πχ γράφω στο write του Openoffice δεν βγάζει κάποιο recovery, όπως όταν πέφτει το ρεύμα. Είναι, δηλαδή σαν να μη θυμάται ότι κόλλησε.
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 http://laptopforums.toshiba.com/t5/Satellite-Laptops-A-Series/Toshiba-A500-INVIDIA-DRIVER-problem-crackling-sound-blue-screen/td-p/86492;jsessionid=1DA9C0EF7F10912897DA0463EAC57159 http://forums.computers.toshiba-europe.com/forums/thread.jspa?threadID=48593 http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20100212090856AAbYQup http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1326980.html Ναι, να τη δοκιμάσουμε τη λύση που λες. Πες μου τι πρέπει να κάνω. Mια και ολοι εχουν να κανουν με toshiba,υποθετω πως ολοι εχουν εγκατεστημενα και τα προγραμματα της toshiba.Ισως και να παιζει καποιο ρολο αυτο. Ετοιμαζω ενα μικρο tutorial για την διαδικασια που σου ανεφερα πιο πριν,δωσε μου λιγο χρονο. Α, ξέχασα να πω ότι όταν κολλάει και βγάζω μπαταρία και καλώδιο, αν πχ γράφω στο write του Openoffice δεν βγάζει κάποιο recovery, όπως όταν πέφτει το ρεύμα. Είναι, δηλαδή σαν να μη θυμάται ότι κόλλησε. Aυτο σημαινει πως το κολλημα ειναι τοσο"αποτομο"οπου δεν προλαβαινει καν να γραψει οτιδηποτε στο σκληρο,εξου και η ελλειψη bsod μαζι με τα minidumps/kernel dumps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.