PCharon Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 δεν λες, ειμαι στο παρι(ς), λες ειμαι στο παρισι, μιας και εχουμε κανει μεταφραση στο ονομα της πολης. οπως δεν λεμε παω μπαρθελονα.... Σου ξαναλέω όταν γράφουμε, χρησιμοποιούμε το ίδιο αλφάβητο, λογικό είναι. Αν γράψεις μια Κινέζικη ή Αραβική ή Τούρκικη πόλη θα τη γράψεις στη γλώσσα τους; Όχι βέβαια, θα τη γράψεις στα ελληνικά όπως την έχεις ακούσει. Μην κολλάς που για τις πολύ γνωστές πόλεις έχουν επικρατήσει κάποιες "μεταφράσεις".
Merdock Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Σχετικά με το CL νομίζω θα γίνουν κανονικά οι αγώνες και οι ομάδες θα ταξιδέψουν με τρένο/πούλμαν.
chaplin1981 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 the end is near,the end is here...μετανοειτε
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ευτυχώς πρόλαβα το πακετάκι από amazon.com και το (διπλό) πακετάκι από play.com.
kosmasgr Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ευτυχώς πρόλαβα το πακετάκι από amazon.com και το (διπλό) πακετάκι από play.com. Εγώ περιμένω από hk. λές να χουμε κανα πρόβλημα ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Εγώ περιμένω από hk. λές να χουμε κανα πρόβλημα ? Ε, πιθανόν να καθυστερήσει λίγο. Ο Economist πάντως έστειλε mail σε όλους τους συνδρομητές ότι προβλέπεται μικρή καθυστέρηση μερικών ημερών στην άφιξη του τεύχους αυτής της εβδομάδας. Θα σου πω την Παρασκευή, που αναμένω το νέο τεύχος. Πότε παρήγγειλες;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU και έχω κλείσει εισητήρια για Τσεχία την Τετάρτη!
kosmasgr Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Εχει κανα 10 ήμερο FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU και έχω κλείσει εισητήρια για Τσεχία την Τετάρτη! Οδικώς
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 σιγά μην πάω και ποδαράτο,μετά το αεροπλάνο μόνο μια λύση υπάρχει για τέτοιες αποστάσεις, ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Εχει κανα 10 ήμερο [...] Ίσως να έπεσες οριακά πάνω στο πρόβλημα. Εντάξει, δεν χάνεται, απλώς θα σου σπάσει λίγο τα νεύρα μέχρι να έρθει.
Lucifer Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ποιος γαμαει το CL, εδω δεν θα δω τους Heaven Shall Burn. Τους εχασα και περσι ποτε ειχαν ερθει. Από το Antigone και μετά, καλύτερα να ήταν πάνω στο ηφαίστειο μαζί με τους Caliban.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Να πατε να ακουσετε το μπλακμεταλ σας Κυριος και να αφησετε εμας τους κοραδες στην ησυχια μας. Εχεις δικιο ομως, τα 2 πρωτα ειναι οτι καλυτερο εχουν δειξει. Βγαζουν και καινουργιο το Μαιο, φωτοτυπια του προηγουμενου. Επισης εχει CL, οδικως θα ταξιδεψουν οι ομαδες.
alexis333 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 σιγά μην πάω και ποδαράτο,μετά το αεροπλάνο μόνο μια λύση υπάρχει για τέτοιες αποστάσεις, ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ... Με τοσο νεφος πανω απο την Ευρωπη εχουν απαγορευτει και οι τηλεμεταφορες οπως γνωριζεις φιλε Thresh ... Ασχημα ειναι να κανεις κανα 15ωρο οδικο ταξιδι δλδ ???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ασχημα ειναι να κανεις κανα 15ωρο οδικο ταξιδι δλδ ???
alexis333 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Αξιζει ρε ... Εχω ακουσει τα καλυτερα για τις Τσεχες ... Εγω θα πηγαινα στη θεση σου ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.