Προς το περιεχόμενο

Ηφαίστειο σταματά τις πτήσεις στην Ευρώπη

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν λες, ειμαι στο παρι(ς), λες ειμαι στο παρισι, μιας και εχουμε κανει μεταφραση στο ονομα της πολης. οπως δεν λεμε παω μπαρθελονα....

Σου ξαναλέω όταν γράφουμε, χρησιμοποιούμε το ίδιο αλφάβητο, λογικό είναι. Αν γράψεις μια Κινέζικη ή Αραβική ή Τούρκικη πόλη θα τη γράψεις στη γλώσσα τους; :P Όχι βέβαια, θα τη γράψεις στα ελληνικά όπως την έχεις ακούσει. Μην κολλάς που για τις πολύ γνωστές πόλεις έχουν επικρατήσει κάποιες "μεταφράσεις". :-)

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ευτυχώς πρόλαβα το πακετάκι από amazon.com και το (διπλό) πακετάκι από play.com. :P

Δημοσ.
Ευτυχώς πρόλαβα το πακετάκι από amazon.com και το (διπλό) πακετάκι από play.com. :P

Εγώ περιμένω από hk. λές να χουμε κανα πρόβλημα ?

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ περιμένω από hk. λές να χουμε κανα πρόβλημα ?

Ε, πιθανόν να καθυστερήσει λίγο.

Ο Economist πάντως έστειλε mail σε όλους τους συνδρομητές ότι προβλέπεται μικρή καθυστέρηση μερικών ημερών στην άφιξη του τεύχους αυτής της εβδομάδας. Θα σου πω την Παρασκευή, που αναμένω το νέο τεύχος. :-)

Πότε παρήγγειλες;

• Super Moderators
Δημοσ.

FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU και έχω κλείσει εισητήρια για Τσεχία την Τετάρτη!

Δημοσ.

Εχει κανα 10 ήμερο ;)

FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU και έχω κλείσει εισητήρια για Τσεχία την Τετάρτη!

Οδικώς :)

• Super Moderators
Δημοσ.

σιγά μην πάω και ποδαράτο,μετά το αεροπλάνο μόνο μια λύση υπάρχει για τέτοιες αποστάσεις, ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ...

• Super Moderators
Δημοσ.
Εχει κανα 10 ήμερο ;)

[...]

Ίσως να έπεσες οριακά πάνω στο πρόβλημα.

Εντάξει, δεν χάνεται, απλώς θα σου σπάσει λίγο τα νεύρα μέχρι να έρθει. :-)

Δημοσ.
Ποιος γαμαει το CL, εδω δεν θα δω τους Heaven Shall Burn. Τους εχασα και περσι ποτε ειχαν ερθει. :cry:

Από το Antigone και μετά, καλύτερα να ήταν πάνω στο ηφαίστειο μαζί με τους Caliban.

Δημοσ.

Να πατε να ακουσετε το μπλακμεταλ σας Κυριος και να αφησετε εμας τους κοραδες στην ησυχια μας. :P

Εχεις δικιο ομως, τα 2 πρωτα ειναι οτι καλυτερο εχουν δειξει. Βγαζουν και καινουργιο το Μαιο, φωτοτυπια του προηγουμενου. :lol:

Επισης εχει CL, οδικως θα ταξιδεψουν οι ομαδες.

Δημοσ.
σιγά μην πάω και ποδαράτο,μετά το αεροπλάνο μόνο μια λύση υπάρχει για τέτοιες αποστάσεις, ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ...

Με τοσο νεφος πανω απο την Ευρωπη εχουν απαγορευτει και οι τηλεμεταφορες οπως γνωριζεις φιλε Thresh ... :lol:

Ασχημα ειναι να κανεις κανα 15ωρο οδικο ταξιδι δλδ ??? :P

Δημοσ.

Αξιζει ρε ...

Εχω ακουσει τα καλυτερα για τις Τσεχες ... :P

Εγω θα πηγαινα στη θεση σου ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...