Προς το περιεχόμενο

Κιθαρίστας χωρίς δάχτυλα

A7X.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμάτε κανείς έναν τυπά που έπαιζε κιθάρα σε στυλ malmsteem κτλ αλλά είχε στό ένα χέρι μονο δύο και στο άλλο μονο τρία δάχτυλα ενώ και τα δύο του χέρια ήταν πιο μικρά από το κανονικό; τον είχε δέιξει πριν χρόνια και το Tv War/

Δημοσ.

Στον Iommi δεν του λείπουν τα δάκτυλα, αλλά οι άκρες των δακτύλων, γιαυτό και παίζει με πανάλαφρες χορδές. Ώστε να μειώσει το friction και να μπορεί να κινείται με άνεση στα τάστα

Φτάνω τα 100 μηνύματα:shifty:

Δημοσ.
Στον Iommi δεν του λείπουν τα δάκτυλα, αλλά οι άκρες των δακτύλων, γιαυτό και παίζει με πανάλαφρες χορδές. Ώστε να μειώσει το friction και να μπορεί να κινείται με άνεση στα τάστα

Φτάνω τα 100 μηνύματα:shifty:

Δηλαδή θα μπορούσε να παίξει και καλύτερα;!;!;! Εγώ νομίζω ότι τα έκοψε για να δικαιολογηθεί...

Δημοσ.
Δηλαδή θα μπορούσε να παίξει και καλύτερα;!;!;! Εγώ νομίζω ότι τα έκοψε για να δικαιολογηθεί...

Ναι ρε, στα 60s αυτό τον ένοιαζε..Το αν θα γίνει guitar god..Όπως και ναχει, respect στο riffmaster

Δημοσ.

Respect στον Ozzy και τον Randy Rhoads, τον Uli Roth, τον Schenker τον Adrian Smith, αλλά όχι στον Iommi... Προσωπική μου άποψη, μην αρχίσετε τίποτα φωτιές, δεν πρόκειται να απαντήσω...

Δημοσ.

Ρε συ, οκ, δεν ήταν κανένας τεχνίτης σαν τους παραπάνω, ούτε είχε ΤΑ δημιουργικά solo..Αλλά έγραψε απίστευτα riffs, ενω ήταν υπευθυνος για τη δημιουργία του σκληρού ήχου, πρόγονου της heavy metal. Οκ, αυτό έγινε (κυρίως) συμπτωματικά, αφού εξαιτίας του ατυχήματος με τα δάκτυλα του, αναγκάστηκε να κουρδίζει την κιθάρα του εως και 1 τόνο πιο χαμηλά (D-G-C-F-A-D), δημιουργώντας αυτό το υβρίδιο heavy/doom/sludge, που επηρέασσε τους πάντες και τα πάντα (stoners, doom, thrash, death, black).

Kαι οι sabbath να μη σαερεσουν, ε πως να το κάνουμε, αν ακούς όλους αυτούς που πόσταρες, οφείλεις να τρέφεις ένα σεβασμό για αυτόν!

Φιλική μου άποψη

Γουστάρω πολύ τέτοιες συζητήσεις:shifty:

Δημοσ.

Βασικά δεν υπάρχει "και οι σάμπαθ να μη σ' αρέσουν".

Δε θα έπρεπε να υπάρχει. Όσοι τέτοιοι υπάρχετε, αυτοκτονήστε. Για την ιδέα του Ανθρώπου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...