Προς το περιεχόμενο

Nvidia 8800 GTX SLi temperature

Grumman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω 2 Nvidia 8800GTX σε SLi διάταξη και έχω ένα περίεργο θέμα με την θερμοκρασία τους.

Η πρώτη είναι της Gigabyte και η θερμοκρασία της είναι στους 58 C.

Η δεύτερη είναι της XFX και η θερμοκρασία της είναι στους 64 C.

Και οι δύο έχουν τους ίδιους Default χρονισμούς και οι θερμοκρασίες αυτές είναι όταν έχουν Load 0%.

Όταν παίζω ένα game πχ (Burnout Paradise) που όλα τα γραφικά είναι full και η ανάλυση είναι στα 1680χ1050@75hz, το Load είναι στο 45% - 50%, η πρώτη πιάνει 65-72 C και η άλλη πιάνει 70-78 C.

Επίσης η 2 Οθόνες που έχω στο συστημά μου είναι στην Πρώτη κάρτα γραφικών.

Τι γίνεται? εχει κανένας άλλος αυτο το πρόβλημα?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θεωρείς τις θερμοκρασίες μεγάλες; Εμένα μια χαρά μου φαίνονται. Όσο για την διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ των 2 καρτών δεν πρέπει να ανησυχείς, δεν έχουν όλες οι gpu την ίδια θερμική συμπεριφορά.

Δημοσ.
Θεωρείς τις θερμοκρασίες μεγάλες; Εμένα μια χαρά μου φαίνονται. Όσο για την διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ των 2 καρτών δεν πρέπει να ανησυχείς, δεν έχουν όλες οι gpu την ίδια θερμική συμπεριφορά.

Δεν τις θεωρώ μεγάλες αντιθέτως είναι πολύ καλές.

Αυτό που με αγχώνει είναι πως η Δεύτερη είναι 8-10 C περισσότερο από την άλλη και άν βάλω και 3η τότε θα γίνει της κακομίρας από τις θερμοκρασίες.

Δημοσ.

με τι τροφοδοτικο εισαι?:P

βρες ατομα να τις πουλησεις και με τα λεφτα παρε καμια 5850 να ησυχασεις ;)

Δημοσ.

καλα ετσι που ειναι τα πραγματα καθε τρεις και λιγο πρεπει να πουλας και να παιρνεις τα καινουρια!!!!!!

ποσο ομως μπορει να πουλησει τις 8800 δυστυχως 50 την μια και αν θα την παρει κανεις (γιατι ειναι ζεστες γιατι καινε πολυ γιατι ειναι παλιες γιατι δεν dx11 κτλπ ..........)Ομως το psu ειναι σοβαρο και τις σηκωνει εχει cuda και physics και καλες επιδωσεις!!!!!!!!!

Δημοσ.

η δικια μου γνωμη ειναι τα τις κρατησεις και να ευχαριστηθεις το psysix και το γνωστο nvidia compatibility!!!!!!αλλιως πουλα και το psu διοτι αχρηστα θα σου ειναι ολα αυτα τα watt αν παρεις 5850 και μετα που θα θες να βαλεις αλλες 2 θα ειναι αργες ζεστες παλιες και δεν θα εχουν dx12!!!!!!!!

---------- Προσθήκη στις 23:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:02 ----------

ας κανει ενα check και αν δεν κατσει καλα βλεπουμε

2sli+1psysics

Δημοσ.

Τι να το κάνει μωρέ το PhysX; Μία μειονότητα ηλίθιων παιχνιδιών το υποστηρίζει, καθαρά marketing υπόθεση.

Δημοσ.
η δικια μου γνωμη ειναι τα τις κρατησεις και να ευχαριστηθεις το psysix και το γνωστο nvidia compatibility!!!!!!

WOW... ας προσθέσω λίγα θαυμαστικά... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Τι να το κάνει μωρέ το PhysX; Μία μειονότητα ηλίθιων παιχνιδιών το υποστηρίζει, καθαρά marketing υπόθεση.

εδω πουλαει το dx11 που ειναι ακομα ποιο ηλιθιο και χειροτερα σε οπτικα αποτελεσματα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...