dr_psiloulis Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά εχω το εξεις πρόβλημα.....Μετα απο φορματ και μετα απο κανα 2ωρο ξαφνικά ο κέρσορας του ποντικιού μεγαλώνει μόνος του και μετά απο λίγο αρχίζει και κολαει όλο το PC τι μπορεί να γίνεται.
TheELF Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μεγαλώνει μονο ο κέρσορας η μήπως χαμηλώνει η ανάλυση?Αν είναι το δεύτερο ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με τους drivers τις κάρτας γραφικών.Τους ξαναπερνάς και βλέπεις.
dr_psiloulis Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μεγαλωνει ο κερσορας και μια σβηνει η οθονη μια ανοιγει μετα το σηματακι τον windows απο κατω αριστερα παει κατω δεξια βγαινει το aero και κανει γενικα τετοια....η drivers ειναι η 10.3 (ΑΤΙ 5600)
TheELF Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Πρώτα έλεγξε το ποντίκι σου,ακούγεται τρελό,αλλα αν είναι βρώμικο,τρελαίνεται καμια φορα και αρχίζει να κινείται και να κάνει click από μονο του,με διαφορα αποτελέσματα,όμως τα περιγράφεις. Αν μπρέις να δεις και τις θερμοκρασίες από cpu και κάρτα γραφικών,για να τα αποκλείσουμε και αυτά!
dr_psiloulis Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Απο θερμοκρασιες ειναι ολα οκ.... ---------- Προσθήκη στις 16:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:35 ---------- Ολα αυτα τα εκανε μετα απο κανενα 2ωρο αφου περασα προγραμματα παιχνιδια επεξα και μερικα... ---------- Προσθήκη στις 16:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:36 ---------- Πριν 10 λεπτα μου μεγαλωσε το ποντικι απο μονο του και τωρα ειναι παλι ειναι οκ....τι να πω.. ---------- Προσθήκη στις 17:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:38 ---------- Λοιπον ετρεξα το Hiren boot και σε Test Memory μου εβγαλε FAILD στη RAM στο LRAND & WMATS+..... οποτε μαλλον αυτο φταιει......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.