kitos14 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δείτε στην σελίδα μας προγνωστικά ποδοσφαίρου. Δείτε προγνωστικά από 3 bookers. Σε μεγάλη φόρμα ο Sakalos! Ανοίξαμε και σας περιμένουμε http://bet-winner-gr.co.cc/ *σύντομα θα αγοράσουμε server και domain name...
CROM271 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Αν δεν χρειαζοταν και εγγραφη ισως να σου λεγαμε την γνωμη μας...
antonisid Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Γιατι να κανω εγγραφη οταν εχω στ αγαπημενα μου αλλα 6 sites με προγνωστικά που δε χρειαζεται να γραφτω?
lex32 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Joomla είναι ρε lex. Με έτοιμο template Eγω το site μου το εχω στο weebly μπορω να χρησιμοποιησω το joomla??
atrias Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Γιατι να κανω εγγραφη οταν εχω στ αγαπημενα μου αλλα 6 sites με προγνωστικά που δε χρειαζεται να γραφτω? δε μας λες και ποια είναι αυτά τα άλλα που έχεις στα bookmarks σου!
cons1985 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ναι ρε παιδιά πείτε μας τιποτα βαρέθηκα τον κουβα... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=JFD9X1BUf_U[/ame]
kitos14 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 To site είναι στημένο με Joomla όπως προαναφέρατε. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα αν κάνετε εγγραφή και δείτε τα προγνωστικά μας. Μελετάμε και λίγο με το ένστικτό μας προσπαθούμε να είμαστε πάντα κερδισμένοι. Βέβαια υπάρχουνε μέρες που δεν πηγαίνουν τα πράγματα και πολύ καλά. Μπορείτε όμως άμα θέλετε να δείτε την προϊστορία όπου καταγράφονται τα προγνωστικά μας και θα δείτε πως συνήθως κερδίζουμε. Εξάλλου δεν σας πιέζουμε να κάνετε εγγραφή. Άμα θέλετε να πάρετε μια άποψη απλά μπείτε στην παρέα μας. Καλές Επιτυχίες σε όλους!
CROM271 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Φιλε ενταξει δικαιωμα σας να βαλετε εγγραφη αλλα μην περιμενετε σε ενα χωρο με εκατονταδες τετοια site να μπει ο αλλος στη διαδικασια να κανει εγγραφη. Εδω σε αντιστοιχα site που γραφουν γνωστα ονοματα στο χωρο του στοιχηματος και δεν απαιτειται εγγραφη. Ξαναλεω δικαιωμα σας αλλα η συμβουλη μου ειναι να την βγαλετε.
antonisid Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 δε μας λες και ποια είναι αυτά τα άλλα που έχεις στα bookmarks σου! Βαλε στο google προγνωστικα στοιχηματος να δεις ποσα θα σου βγαλει. Δυσκολο ειναι να εχει 5-6 που να εμπιστευεσαι?
kitos14 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Από σήμερα μπορείτε να δείτε τα προγνωστικά στην σελίδα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε εγγραφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.