Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά στοιχήματος! Ταμείο!

kitos14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δείτε στην σελίδα μας προγνωστικά ποδοσφαίρου. Δείτε προγνωστικά από 3 bookers. Σε μεγάλη φόρμα ο Sakalos!

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε :-D

http://bet-winner-gr.co.cc/

*σύντομα θα αγοράσουμε server και domain name...

Δημοσ.

Γιατι να κανω εγγραφη οταν εχω στ αγαπημενα μου αλλα 6 sites με προγνωστικά που δε χρειαζεται να γραφτω?

Δημοσ.
Γιατι να κανω εγγραφη οταν εχω στ αγαπημενα μου αλλα 6 sites με προγνωστικά που δε χρειαζεται να γραφτω?

δε μας λες και ποια είναι αυτά τα άλλα που έχεις στα bookmarks σου! :-)

Δημοσ.

To site είναι στημένο με Joomla όπως προαναφέρατε. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα αν κάνετε εγγραφή και δείτε τα προγνωστικά μας.

Μελετάμε και λίγο με το ένστικτό μας προσπαθούμε να είμαστε πάντα κερδισμένοι. Βέβαια υπάρχουνε μέρες που δεν πηγαίνουν τα πράγματα και πολύ καλά. Μπορείτε όμως άμα θέλετε να δείτε την προϊστορία όπου καταγράφονται τα προγνωστικά μας και θα δείτε πως συνήθως κερδίζουμε.

Εξάλλου δεν σας πιέζουμε να κάνετε εγγραφή. Άμα θέλετε να πάρετε μια άποψη απλά μπείτε στην παρέα μας.

Καλές Επιτυχίες σε όλους! :)

Δημοσ.

Φιλε ενταξει δικαιωμα σας να βαλετε εγγραφη αλλα μην περιμενετε σε ενα χωρο με εκατονταδες τετοια site να μπει ο αλλος στη διαδικασια να κανει εγγραφη. Εδω σε αντιστοιχα site που γραφουν γνωστα ονοματα στο χωρο του στοιχηματος και δεν απαιτειται εγγραφη.

Ξαναλεω δικαιωμα σας αλλα η συμβουλη μου ειναι να την βγαλετε.

Δημοσ.
δε μας λες και ποια είναι αυτά τα άλλα που έχεις στα bookmarks σου! :-)

Βαλε στο google προγνωστικα στοιχηματος να δεις ποσα θα σου βγαλει. Δυσκολο ειναι να εχει 5-6 που να εμπιστευεσαι? :rolleyes:

Δημοσ.

Από σήμερα μπορείτε να δείτε τα προγνωστικά στην σελίδα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε εγγραφή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...