Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία backup για το Νοκια Ν85.

amaliaxi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

ξαφνικά χθες το μεσημέρι το κινητό μου σταμάτησε να λειτουργεί σωστά. Δηλαδή εγώ δεν ακούω κανέναν, αλλα οι άλλοι με ακούνε. Πήγα στο Γερμανό και μου είπαν να το πάω την Δευτέρα αλλά πρώτα να κάνω μπακ απ τις επαφές και την μουσική και τις φωτογραφίες μου για να μην χαθουν. Μπορεί να μου το κάνουν και εκείνοι, όμως θέλουν 40 ευρώ. Σκέφτηκα να προσπαθήσω. Γράφτηκα στο ovi αλλά μέχρι εκεί. Δεν ξέρω τι να κάνω παρακάτω. Προσπάθησα να κάνω μπακ απ , αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να κάνει retrive your device..

Παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει..

ευχαριστώ,

Αμαλία

• Moderators
Δημοσ.

Αμαλια τις φωτο και την μουσικη φανταζομαι τις εχεις στην καρτα μνημης σωστα? Αν ναι, απλα βγαλε την καρτα μνημης και θα ειναι μεσα.

Για τις επαφες πηγαινε στον καταλογο πατα επιλογες και απο εκει επιλεξε Αντιγραφη στην Καρτα Μνημης. Θα αντιγραφουν οι επαφες στην καρτουλα, την βγαζεις και εισαι οκ. Αν και δεν εχω το συγκεκριμενο μοντελο, τα περισσοτερα Νοκια που εχω πιασει εχουν αυτην την επιλογη.

Δημοσ.

κατέβασε το Nokia Ovi Suite και κάνε backup από εκεί .

αλλά μην κάνεις και τις ρυθμίσεις κτλ αφού εχει προβλημα . μόνο τα τηλεφωνα , και τα αρχεια .

tools --> backup , και tools --> restore μόλις το λάβεις πίσω.

αν και πιο πολύ εμπιστοσύνη εγω θα είχα για τα αρχεία μου κτλ να κάνω ότι λέει ο στορμραιν .

κάνε και τα 2 να είσαι καλυμμένη

Δημοσ.

Stormrain και guido,

σας ευχαριστώ και τους δύο. Στην κάρτα μνήμης τα έχω ήδη, δεν ήξερα όμως ότι δεν χάνονται. Τώρα είμαι ήσυχη. Θα προσπαθήσω να κάνω και με το Ovi suite για να είμαι πιό σίγουρη όπως λές και εσύ γκιντο, αλλά το προσπάθησα ήδη μία φορά και δεν γίνεται...

Ευχαριστώ και τους δύο,

Αμαλία

Δημοσ.
Μyphoneexplorer ειναι το προγραμματακι που χρειαζεσαι.

Είναι και για τα nokia αυτό?Έχω την εντύπωση ότι είναι μόνο για sony ericsson.

Αμαλία ,με Nokia Ovi Suite ή απ την κάρτα μνήμης σώσε τα πράγματά σου όπως προείπαν τα παιδιά.

Δημοσ.

απλά την κάρτα μνήμης βγάλε την και κράτα την ξέρω γω , αν δεν μπορέσεις να τα περάσεις πχ στο pc τα αρχεία σου. μην της κάνουν κάνα φορματ

Δημοσ.
Είναι και για τα nokia αυτό?Έχω την εντύπωση ότι είναι μόνο για sony ericsson.

Αμαλία ,με Nokia Ovi Suite ή απ την κάρτα μνήμης σώσε τα πράγματά σου όπως προείπαν τα παιδιά.

Eτσι νομιζω, αν κανω λαθος My bad. Παντως ειναι πολυ βολικο.

• Moderators
Δημοσ.
Σας ευχαριστώ όλους, τώρα πια έμαθα να κάνω και backup.!!!!

Και γλιτωσες και 40 ευρω. Καλα το τι χρημα παιζει απο τετοιες μικροδουλειες του δεκαλεπτου δεν λεγεται...

Δημοσ.

όντως μεγάλη κλεψιά. 40 ευρώ για αυτοματοποιημένη διαδικασία που παίρνει 1-2 λεπτά max (ανάλογα τα data)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...