Ariadne_Patras Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Συγγνώμη αν μήπως κάνω μία χαζή ερώτηση, αλλά είμαι άσχετη σ' αυτό το θέμα. Πριν αρκετά χρόνια είχα πρόβλημα με dialers και αναγκάστηκα να πληρώσω αρκετά λεφτά στο ΟΤΕ, στο οποίο έχω και τηλεφωνία και Ιντερνετ. Μου είπαν ότι η λύση ήταν να πληρώσω για φραγή σε διάφορες κατηγορίες αριθμών (κάτι μήνα) και έτσι έκανα. Επειδή από αμέλεια έμεινε έτσι στο λογαριασμό μέχρι τώρα, ρωτάω: στις σημερινές συνθήκες χρειάζεται αυτή η προστασία; Ή πληρώνω χωρίς λόγο, αφού δεν χρειάζομαι φραγή στους διεθνείς αριθμούς τηλεφώνου; Ευχαριστώ!
Sotosgl Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Αν και εχει απαντηθει παρα πολλες φορες και με ενα Search θα το εβρισκες ας ξαναπαντησω. Καλωσηρθες στο Forum κιολας. Απο την στιγμη που εχεις DSL δεν τιθεται θεμα για Dialers,αν δεν εχεις κανενα "παιδακι" στο σπιτι που μπορει να μπει στον πειρασμο και να παρει ροζ τηλεφωνα κλπ εισαι οκ και δεν χρειαζεσαι την υπηρεσια αυτη.(Αληθεια τι ποσο ειναι καθε μηνα;Ενημερωτικα απλα)
roeften Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Συγγνώμη αν μήπως κάνω μία χαζή ερώτηση, αλλά είμαι άσχετη σ' αυτό το θέμα. Πριν αρκετά χρόνια είχα πρόβλημα με dialers και αναγκάστηκα να πληρώσω αρκετά λεφτά στο ΟΤΕ, στο οποίο έχω και τηλεφωνία και Ιντερνετ. Μου είπαν ότι η λύση ήταν να πληρώσω για φραγή σε διάφορες κατηγορίες αριθμών (κάτι μήνα) και έτσι έκανα. Επειδή από αμέλεια έμεινε έτσι στο λογαριασμό μέχρι τώρα, ρωτάω: στις σημερινές συνθήκες χρειάζεται αυτή η προστασία; Ή πληρώνω χωρίς λόγο, αφού δεν χρειάζομαι φραγή στους διεθνείς αριθμούς τηλεφώνου; Ευχαριστώ! Αν η πρόσβαση σου στο Διαδίκτυο είναι με ADSL και δεν έχεις modem στον υπολογιστή σου που να συνδέεται με τηλεφωνική γραμμή τότε δεν έχεις πρόβλημα (από dialers). Αν έχεις πρόσβαση dial up, όπως λέγεται, (ακούς κάθε φορά το modem να παίρνει τηλ και να συνδέεται) τότε ένας dialer μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν δεν ξέρεις τι έχεις απλά δες τον τελευταίο λογαριασμό θα γράφει κάπου ADSL ή dialup.
isay Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Αριάδνη, αν στον υπολογιστή δεν συνδέεται καλώδιο τηεφώνου (πχ για fax) δεν έχεις κανένα κίνδυνο. Εννοώ καλώδιο τηλεφώνου, όχι δικτυου (είναι ακίνδυνο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.