GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Καλησπερα . Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το Hp Pavilion dv6500 και τα Windows 7 καθως επισης το αντιμετωπιζα και παλαιοτερα με Windows Vista που φορουσε απο την μαμα του . Συνδεομαι ασυρματα στο modem μου ( NetGear DGN 2000 ) και εχω κανονικα internet . Στα καλα καθουμενα το ιντερνετ κοβεται χανω την επικοινωνια με το router και αν προσπαθησω να ξανα συνδεθω μου λεει απετυχε . Αν κλεισω και ανοιξω το WiFi του laptop ισως και να μπει ισως και να μην μπει . Ουτε επανεκινηση το σωζει . Απλα εκει που προσπαθει ξαφνικα ξανα συνδεεται αλλα μπορει να ξανα κοπει σε 5 λεπτα . Καμμια λυση ?
carib Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 κανεις ρε παιδια καμμια ιδεα ? Σε πολλά DV6000 και DV9000 έχει παρατηρηθεί βλάβη στην ασύρματη κάρτα δικτύου με παρόμοια προβλήματα. Αν είσαι Θεσσαλονίκη μπορείς να το φέρεις στο εργαστήριο να το δούμε. Ο έλεγχος αυτός είναι δωρεάν.
GaGaS_Thess Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Σε πολλά DV6000 και DV9000 έχει παρατηρηθεί βλάβη στην ασύρματη κάρτα δικτύου με παρόμοια προβλήματα. Αν είσαι Θεσσαλονίκη μπορείς να το φέρεις στο εργαστήριο να το δούμε. Ο έλεγχος αυτός είναι δωρεάν. Ποιο εργαστηριο ? Ειμαι εκτος εγγυησης εξακολουθει να ειναι δωρεαν ? γιατι αν εχει προβλημα που θελει 20 ευρω π.χ καλυτερα να παρω ενα USB Wifi .
carib Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Ο έλεγχος σε εμάς είναι δωρεάν (http://www.computer-systems.gr). Η επισκευή όχι και σίγουρα θα κοστίσει περισσότερο από 20Ε. Οπότε αν δεν σε πειράζει να έχεις εξωτερική κάρτα μην το ψάνχεις περισσότερο.
GoldenEye Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Ποιο εργαστηριο ? Ειμαι εκτος εγγυησης εξακολουθει να ειναι δωρεαν ? γιατι αν εχει προβλημα που θελει 20 ευρω π.χ καλυτερα να παρω ενα USB Wifi . το router το κλεινεις ποτε; γιατι και γω το ιδιο θεμα ειχα με διαφορα λαπτοπ και μολις εσβηνα και ξαναανοιγα το router ξεχνουσα το προβλημα για καιρο.
GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 επανερχομαι λεγοντας οτι το router ειχε φαει απειρα reset . Τελικα πηρα εξωτερικο WIFI και παιζει αψογα Ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.