bill Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Γειά χαρά, έχω πρόβλημα με την επίλυση ονομάτων url σε ip σε XP Pro GR. Είμαι συνδεμένος στο internet μπορώ να κάνω ping, tracert κλπ σε ip διευθύνσεις αλλά δεν μπορώ να εμφανίσω καμία σελίδα με το url της. Αν βάλω την ip 209.58.229.99 (Google) μου ανοίγει η σελίδα στον IE7 αλλά αν κάνω αναζήτηση δεν προχωράει. Εχω κάνει flush dns, απεγκατάσταση την κάρτα δικτύου, εγκατάσταση τον IE7, επεγκατάσταση των υπολοίπων browsers, αντικατάσταση του hosts και του wininet.dll. To wininet.dll παίζει κάποιο ρόλο; antivirus και έλεγχος συστήματος έχει γίνει. clean. μήπως πάω για format?
TheELF Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Πήγαινε στις σύνδεσης δικτύου σου,εκεί που σου βγάζει τα εικονίδια με τις συνδέσεις.Κανε δεξί click και ιδιότητες,στην λίστα που σου βγάζει bres ότι επιλογές γραφουν για tcp και μπες στις ιδιότητες ενεργοποίησε το αυτόματο DNS και δες αν φτιάξει το προβλιμα.
bill Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Πήγαινε στις σύνδεσης δικτύου σου,εκεί που σου βγάζει τα εικονίδια με τις συνδέσεις.Κανε δεξί click και ιδιότητες,στην λίστα που σου βγάζει bres ότι επιλογές γραφουν για tcp και μπες στις ιδιότητες ενεργοποίησε το αυτόματο DNS και δες αν φτιάξει το προβλιμα. είναι αυτόματο... έχω κάνει και flush
antonl Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δεν δοκιμάζεις κανα router reset ή να αλλάξεις τον DNS του; Αν στα windows ορίσεις DNS κάποιον άλλον (πχ google ή κάτι openDNS - δεν έχω δοκιμάσει ποτέ απλά ξέρω ότι υπάρχουν) αλλάζει τίποτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.